Hoj Aleš.. Víš kde to zkus ? V areálu bývalé nemocnice v Zábřehu. Jak je ten zadní vjezd. Je tam hned ve vjezdu na pravé straně domeček.. Borec tam dělá tónování skel...
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Ozzy_Vita píše:Hoj Aleš.. Víš kde to zkus ? V areálu bývalé nemocnice v Zábřehu. Jak je ten zadní vjezd. Je tam hned ve vjezdu na pravé straně domeček.. Borec tam dělá tónování skel...
Matize mi olepil za trojku bez dokladu, zato s atestačními štítky a kartou. Samozřejmě, že i s atestem jsou boční přední okna olepena nelegálně. Před lety lepil folie Bruxsafol. Byl jsem velmi spokojen s materiálem i prací.
Ondras píše:Matize mi olepil za trojku bez dokladu, zato s atestačními štítky a kartou. Samozřejmě, že i s atestem jsou boční přední okna olepena nelegálně. Před lety lepil folie Bruxsafol. Byl jsem velmi spokojen s materiálem i prací.
bocni predni olepena nelegalne ? ty se snad muzou ne ? do urcite propustnosti.
Ondras píše:Matize mi olepil za trojku bez dokladu, zato s atestačními štítky a kartou. Samozřejmě, že i s atestem jsou boční přední okna olepena nelegálně. Před lety lepil folie Bruxsafol. Byl jsem velmi spokojen s materiálem i prací.
bocni predni olepena nelegalne ? ty se snad muzou ne ? do urcite propustnosti.
mas pravdu muzou byt,ale ta propustnost musi byt myslim 70% a kdyz Ondras psal ze nelegalne patrne tam mel nalepene asi tmavsi
sgames píše:bocni predni olepena nelegalne ? ty se snad muzou ne ? do urcite propustnosti.
mas pravdu muzou byt,ale ta propustnost musi byt myslim 70% a kdyz Ondras psal ze nelegalne patrne tam mel nalepene asi tmavsi
Přesně tak, ale 70% je propustnost čirého skla, takže cokoli, co má byť sebemenší zatmavení je nelegální. Člověk je schopen zrakem vnímat snížení propustnosti od nějakých 50%.
sgames píše:bocni predni olepena nelegalne ? ty se snad muzou ne ? do urcite propustnosti.
Přesně tak, ale 70% je propustnost čirého skla, takže cokoli, co má byť sebemenší zatmavení je nelegální. Člověk je schopen zrakem vnímat snížení propustnosti od nějakých 50%.
Rolljoin píše:Dá se říct kombinace těch věcí. Myslím že čiré sklo berou jako čiré sklo. 70% má některé tonování od výrobce a to taky nijak neřeší.
Čiré je čiré. "Čirost" je však nutno kvantifikovat. Po změření propustnosti světla u takového skla naměříš právě uvedených 70-75%. Okolo 70% je propustnost determálních skel. Takové jsou prostě optické vlastnosti automobilových skel. Nemohu za to, že to nedokážeš nebo nechceš pochopit.
Mam okna tonovane od toho sameho cloveka a vpohode.
A s tou propustnosti, tech 70% maji okna ktere jsou tonovany od vyroby (lehounce do zelena nebo modra)a u starsich aut nebo u tech ktere nemaji tonovani od vyroby je povolene tedy zatmavit na tu 70% propustnost coz je skoro cira folie. Ja mam vpredu 40% propustnost a zatim bez problemu.
Stingr píše:Mam okna tonovane od toho sameho cloveka a vpohode.
A s tou propustnosti, tech 70% maji okna ktere jsou tonovany od vyroby (lehounce do zelena nebo modra)a u starsich aut nebo u tech ktere nemaji tonovani od vyroby je povolene tedy zatmavit na tu 70% propustnost coz je skoro cira folie. Ja mam vpredu 40% propustnost a zatim bez problemu.
To Fačko je mě povědomé na jedno z asusu..
Jinak na mojem autku mám na oknech 85% bylo to o hubu tak jsem to hodil na 80% a pohoda..policajti nic zatím neměli..A mám to bez atestu..mnmo ale brzo je budu dávat leegálně..bo mě to začíná vadit ta nelegálnost..kor u folií které přímo působí na reakci řidiče..tak bych to měl raději oštemplováno
Rolljoin píše:Dá se říct kombinace těch věcí. Myslím že čiré sklo berou jako čiré sklo. 70% má některé tonování od výrobce a to taky nijak neřeší.
Čiré je čiré. "Čirost" je však nutno kvantifikovat. Po změření propustnosti světla u takového skla naměříš právě uvedených 70-75%. Okolo 70% je propustnost determálních skel. Takové jsou prostě optické vlastnosti automobilových skel. Nemohu za to, že to nedokážeš nebo nechceš pochopit.
Neboj chápu jak to myslíš. Tím pádem podle tebe se nesmí dát žádná folie na přední boční sklo jo? Je to možný ale stejnak to máš fuk pač když si tam dám folie a na to mi typek dá atest že je propustnost 75% procent tak mi na to stejnak nikdo nic říct nemůže bo jo?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Rolljoin píše:Neboj chápu jak to myslíš. Tím pádem podle tebe se nesmí dát žádná folie na přední boční sklo jo?
Folie být může. Bezpečnostní čirá.
Rolljoin píše:Je to možný ale stejnak to máš fuk pač když si tam dám folie a na to mi typek dá atest že je propustnost 75% procent tak mi na to stejnak nikdo nic říct nemůže bo jo?
Samozřejmě že ti na to něco mohou říci. Policejní hlídky i STK mohou být vybaveny vybaveny vzorkovníkem a prostě ti to změřit. Jaká je realita kontroly jsem popsal výše. Navíc málokdo ti na atestační štítek na předních bočních napíše propustnost v %. Sám by z toho pak měl potíže. Dává se tam štítek bez udání propustnosti. Taky do kartičky se to nepíše.
Stingr píše:Mam okna tonovane od toho sameho cloveka a vpohode.
No zadní okna můžeš mít černe jak chceš ale přední se tonovat nesmí ikdyž ten co tonuje okna ti tam tu nalepku atest nalepí ale do dokladu tí napíše jen ty zadní a za dva roky jak cajti dostanou měrky na propustnost oken tak většina je bude odlepovat