Rady a tipy při svařování plastů

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Joraj.N

Rady a tipy při svařování plastů

Příspěvek od Joraj.N »

Potřeboval bych poradit jak svařit dva kusy plastového nárazníku v jeden. Horní a spodní část k sobě. Moc děkuji za rady.

Butcho

Re: Rady a tipy při svařování plastů

Příspěvek od Butcho »

Joraj.N píše:Potřeboval bych poradit jak svařit dva kusy plastového nárazníku v jeden. Horní a spodní část k sobě. Moc děkuji za rady.
hlavně musíš mít dobrou pistol, kde se šteluje zvlášť teplota a vzduch, já to svařuji tak na 400 stupňů svařuju plastovíma podběhama, nejlépe vw nastříhám na pásky a valím. když to máš svařený ksobě tak si vem houbičku, vodu a vždycky to schládni. ale některý plasty nejdou svařovad, nejlépší je když sou ty plasty stejné, každý plast má své označení. to je zhruba vše
FUCK AIRRIDE

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Vše jde svařit...jen musíš mít správnej matroš...Fábie je jedna z nejhůř svařitelnejch...ale když víš jak na to tak je to brnkačka.

Napiš co to máš za nárazník či co to je za plast (ABS, PP atd...)
VW PASSAT B5

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

mam dotaz, jak svarit dva ruzny plasty? mam predni naraznik z druhovyroby, takze takovej ten ausus plast co rad praska a prevlek original Irmscher z ABSka...potrebuji to svarit ve spare a na krajich...mam postupovat klasicky> horkovzduska plus plastovy kousky a zatavit, nebo pouzit nejakou mrizku a zatavit ji pres spoje?
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Joraj.N

Příspěvek od Joraj.N »

Hoši díky za rady, Kdyby ještě někdo něco věděl tak pište. A já mám fáčko a potřebuju svařit horní polovinu zadního nárazníku s dalším celím kusem nárazníku (taky fáčko) aby byl delší. A mam dotaz na Butcha: to Fáčko je tvoje? Moc se mi líbí já ho sleduju už nějakej čásek.

Butcho

Příspěvek od Butcho »

Joraj.N píše:Hoši díky za rady, Kdyby ještě někdo něco věděl tak pište. A já mám fáčko a potřebuju svařit horní polovinu zadního nárazníku s dalším celím kusem nárazníku (taky fáčko) aby byl delší. A mam dotaz na Butcha: to Fáčko je tvoje? Moc se mi líbí já ho sleduju už nějakej čásek.
jo jo ten je můj, taky sem natom prodlužoval zadní nárazník.
FUCK AIRRIDE

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“