svanco1915 píše:se citi jo jo

Moderátor: fonz
ja vubec zklamana nejsem... asi jsem magorek, ale nevadi mi jet 400 km na otocku... uvitani super, organizatori prijemni, ochotni.... zasprintila jsem a kdyz v noci rozlepim oko, zahreje me pohled na prvni poharekPipotuning píše:No to teda bylMidas píše:kua....to byl sraz jak ciiiiip![]()
![]()
a žabička Alenka musí byt hooooodně zklamaná ,že važila cestu až z Budějic!
![]()
Je třeba si uvědomit, že atmosféru srazu dělají ti co na ní přijedou. Škoda, že jsem se tam nemohl zdržet déle. Na příští akci už doufám dorazím s dodělaným autem a trochu zasprintujiMidas píše:je tu někde snad napsané že to někdo dává za vinu organizaci?
![]()
Ale jenom trošičku jo!!!Scooby píše:Je třeba si uvědomit, že atmosféru srazu dělají ti co na ní přijedou. Škoda, že jsem se tam nemohl zdržet déle. Na příští akci už doufám dorazím s dodělaným autem a trochu zasprintujiMidas píše:je tu někde snad napsané že to někdo dává za vinu organizaci?
![]()
JJ akce bude velka jedu už v patek-10 a 11 je CARAT TUNING PIEŠTANY!!blázen píše:a kdy je co kde v pieštanech? mám tam dobrého kolegu? K ronymu mě pak už nikdo nechtěl odvezt,tak sem se ožral v hospodě
Bylo by good jet v patek zachlastat tam atd--je to tam 220km!blázen píše:to bych měl mít volno a není to daleko