zdravim minuly ctvrtek jsem tak projizdel pres cesky tesin a u nadrazi jsem votevrel hubu dokoran jelikoz na ceste stala nadherna amerika nevim presne co to bylo za typ ale zvukem velikosti a krasou me naprosto ohromila neznate nekdo borecka ktery jezdi v takovem auticku po tesine??? zdravil me jelikoz jsme meli auta podobneho rocniku muj vw brouk 1963 neni taky k videni kazdej den...
kdyby neco dejte vedet rad bych s ridicem takoveho auta pokecal popripade se i svezl
rikal amerika,opela by snad poznal jeden americky kombajn stoji v hradisti a jednou v C.T sem kecal s manikem co do toho faral,mel asi 3ks ale ani za boha si nevzpomenu na jmeno..
sotomaior píše:rikal amerika,opela by snad poznal jeden americky kombajn stoji v hradisti a jednou v C.T sem kecal s manikem co do toho faral,mel asi 3ks ale ani za boha si nevzpomenu na jmeno..
aby jste mi rozumneli vypadalo to jak amerika jak jsem rek znacku vozu jsem vubec nepostrehl ... muzu to bejt klide opel ale ten vysperkovanej to nebyl byl to spise takovej zacinajici ratlook
jinak tohle neni uplne podle mych prdstav budou nasledovat upravy .. VELKY....ale chce to cas a paenize zatim jsem ve stadyju schaneni oreginalnich dilu na nejaky retro styl upravy calook nebo jiny jeste uvidim rozhode s tim bude spoustu prace
nemate vic fotek toho predposledniho ? vypada slusne posazenej na zem
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
jinak tohle neni uplne podle mych prdstav budou nasledovat upravy .. VELKY....ale chce to cas a paenize zatim jsem ve stadyju schaneni oreginalnich dilu na nejaky retro styl upravy calook nebo jiny jeste uvidim rozhode s tim bude spoustu prace
jj videl jsem ho nazivo vyjizdel si vecer od hospody z parkingu nevim ci si byl v bordelu nebo ses jen otacel ale nejak se ti to hadalo ten motor
motor se nehada i kdyz uz by potreboval trosku postelovat hada se mi hlavne spojka a spatecka:( jsou s ni nekdy problemy .. vodkud jsi a kdes me videl ?? ja do hospody moc nejezdim
jinak v krpoli znam dva no ... co jsou blazni do brouku kdo by nebyl jsou to nejlepsi kary na svete ....!!!
IGiTO14 píše:motor se nehada i kdyz uz by potreboval trosku postelovat hada se mi hlavne spojka a spatecka:( jsou s ni nekdy problemy .. vodkud jsi a kdes me videl ?? ja do hospody moc nejezdim
jinak v krpoli znam dva no ... co jsou blazni do brouku kdo by nebyl jsou to nejlepsi kary na svete ....!!!
vsak je taky projektoval Ferdinand Porsche ale chybela mu inspirace tak si ji pujcil z Tatry T97 .... coz ostatne dokazal i soudni spor v 1961 roce ...... jo brouka jsem taky mel - byl to rocnik 1969
Naposledy upravil(a) tomoking dne 02 srp 2007 18:44, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
IGiTO14 píše:motor se nehada i kdyz uz by potreboval trosku postelovat hada se mi hlavne spojka a spatecka:( jsou s ni nekdy problemy .. vodkud jsi a kdes me videl ?? ja do hospody moc nejezdim
vsak je taky projektoval Ferdinand Porsche
Beztak je tam cosi i od Adama Opla... Okej okej .. už mlčím.....
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
sotomaior píše:rikal amerika,opela by snad poznal jeden americky kombajn stoji v hradisti a jednou v C.T sem kecal s manikem co do toho faral,mel asi 3ks ale ani za boha si nevzpomenu na jmeno..
aby jste mi rozumneli vypadalo to jak amerika jak jsem rek znacku vozu jsem vubec nepostrehl ... muzu to bejt klide opel ale ten vysperkovanej to nebyl byl to spise takovej zacinajici ratlook
kurňa kdysi měl jeden muscle car jeden týpek, co bydlel za gimplem, měl vínovou barvu, ale i kdyby mě rozkrájel, nemůžu si vzpomenout na značku...mám to na jazyku...
-Jakub- píše:myslím, že ta šílená kára Rádio HRAD ještě stojí v Hradišti
jj, to je nějaký Buick ne?
Stojí tam, ale už nejezdí...
jak jsem myl jeste mensi tak to firemni auto RadioHradu stalo u taty v robote.Prolezl jsem ho skrz na skrz.radeji jsem travil cas s tatou v robote nez doma. To auto je nejaky stary Ford Combi,treba se to v americe jmenuje Buick, o tom ja nemam paru.Podle obrazku bych ho poznal urcite.Interier byl zachovaly v te dobe.Ted nevim kde je mu konec.