Formule1

Vše o rally,formuli 1,moto gp,dtm atd..

Moderátor: Bohuš

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: Formule1

Příspěvek od kubi »

Já teda mevím, nepřijde mi, že by byl Fernando až takové svině. Na druhou stranu, co to mělo znamenat?
Fakt je, že když toto udělal Šumák Alonsovi v Monte Carlu, jak nedobrzdil do zatáčky rychlostí 18km/h to taky nebylo clean a takový mediální cirkus kolem toho nebyl. A sere mě ten komentátor na nově. Ten Alonsa nenávidí, ačkoliv by měl být nestranný. Tímto samo Alonsa neomlouvám. Lewis je Lewis :P
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Mikele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikele »

Kura co se stalo nejak z toho nejsem taky moc chytry
Opel Calibra 2.5 V6
&
Opel Calibra 2.5 V6 Automat
www.calibra.cz

BaRRy-X
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaRRy-X »

kubi: podle tebe ta Schumiho afera v Monte Carlu nebyla v mediích moc omýlaná? no budiž :lol:
jinak to co předvedl dnes Alonso tím si to docela dost posral, a to že na něj komentátor nadával není způsobený, že ho komentátor nemá rád, ale že prostě takovou sviňárnu udělat to je fakt ubohý...já bejt Ronem tak mu dám padáka jak loni po GP USA J.P. Montoyovi. Ale udělal Ron dobře, že to hned nechal FIA prošetřit, mohli by mu dát na zítřejší závod DQ :lol:
PS: nejsu žádnej Ferrari fan :lol:

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Zasloužil by trest za takou prasárnu. Asi ho začíná srat že ho lewis poráží.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

GReddy

Příspěvek od GReddy »

teda jak sem mel tym Miky a Kimiho rad tak ted mcl vubec nemusim.naopak ferrari mi zacina vadit min a min...jezdej tam sympatictejsi jezdci..ted jsem cetl na portalu auto.cz jak z lewise udelal dennis uplnyho kokota ze za to udajne muze on...to je neslychany..chudak..

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

dřív jsem fandil hodně McLarenu, ale poslední dobou to začíná bejt v celý formuli 1 takový divný... :twisted:

Alonso je svině, to jo, ale Hamilton to nejrychlejší kolo taky mohl zajet klidně dřív...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

„Vypadalo to jako naschvál, ale Fernando se přesně držel pokynů svého inženýra. Ten přesně odpočítal, kdy má z boxu odjet,“ uvedl Dennis, podle nějž způsobil komplikace sám Hamilton. „Dostali jsme se mimo stanovenou taktiku, protože Lewis měl v jeden moment zpomalit a nechat Fernanda předjet, abychom u jeho vozu maximálně využili spalování benzínu. On ale místo toho zrychlil a tím celou strategii naboural,“ dodal šéf McLarenu.

Dennis se otevřeně vrátil i k tomu, že po skončení kvalifikace bylo v boxech britské stáje pěkné dusno. „Musíte pochopit, že máme v týmu dva extrémně sebevědomé a soutěživé piloty. Oba touží maximálně po vítězství a dělají pro to maximum. To s sebou nese obrovský tlak, který se někdy špatně vykládá. Ale dnes se věci udály tak, jak jsem řekl,“ uzavřel sobotní incident.
:lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

cosby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosby »

Nejrychlejší kola se zajíždí naposledy,kdy monopost je nejlehčí,proto se čekalo na poslední kolo.Ten Alonso mě začíná srát

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

BaRRy-X píše:kubi: podle tebe ta Schumiho afera v Monte Carlu nebyla v mediích moc omýlaná? no budiž :lol:
jinak to co předvedl dnes Alonso tím si to docela dost posral, a to že na něj komentátor nadával není způsobený, že ho komentátor nemá rád, ale že prostě takovou sviňárnu udělat to je fakt ubohý...já bejt Ronem tak mu dám padáka jak loni po GP USA J.P. Montoyovi. Ale udělal Ron dobře, že to hned nechal FIA prošetřit, mohli by mu dát na zítřejší závod DQ :lol:
PS: nejsu žádnej Ferrari fan :lol:
Ale ten komentátor sám přiznal že Alonsa nemá rád.... no dejme tomu. My do toho prd vidíme, co se děje mezi jezdci a inženýry, fakt je, že tam musí být napětí jak sviňa. Lewis je podle mě docela protěžován, ptž je v MCL od 12 let, což Fernando nezkousne, ptž jemu v Renaultu věnovali víc prostoru.... asi je už takový. Tak či onak, oba jsou dobří jezdci, a pokud se nebudou "rvát" na trati v závodě, je to to, co F1 potřebuje. Soutěživost....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

rokkas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rokkas »

Mclaren je out na tuhle sezonu+sezonu 2008..
http://www.planet-f1.com/story/0,18954, ... 26,00.html

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

McLaren byl vyloučen ze sezón 2007 a 2008 - tuto informaci přinesl britský Autosport a množství dalších mezinárodních zpravodajských serverů. Po určité době však Autosport tuto zprávu stáhl a vznikla nejistota.

Motoristické internetové servery jsou v těchto chvílích přetížené, snažíme se získat další informace...
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

Vecernicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vecernicek »

přestávám sledovat
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Vecernicek píše:McLaren byl vyloučen ze sezón 2007 a 2008 - tuto informaci přinesl britský Autosport a množství dalších mezinárodních zpravodajských serverů. Po určité době však Autosport tuto zprávu stáhl a vznikla nejistota.

Motoristické internetové servery jsou v těchto chvílích přetížené, snažíme se získat další informace...
taky koukám, na českecj zatim ticho po pěšině...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

McLaren z letošního šampionátu konstruktérů formule 1 odejde bez bodu. Tým byl navíc potrestán pokutou 100 miliónů USD. Pilotům McLarenu Lewisi Hamiltonovi a Fernandu Alonsovi budou ponechány body.

Příští rok bude muset McLaren nechat své vozy přezkoumávat než jim bude povoleno závodit.
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

Odpovědět

Zpět na „Motorsport“