Mike Mad píše:mam, zkusim ho vyfotit ... ale nevim jestli to na fotce bude vypadat realne
a je velikej nebo ne? kliďo ho nafo´t a skus hodit sem, šlo by ho kdyžtak vzít do tý mohlenice? U Baliho jsem zjistil, že mi to neni nepříjemný, jak jsem myslel, tak jsem o tom začal poměrně uvažovat....
krom sedacek, tak strop, sloupky, kastliky, tunely me staly trochu nervu hromadu chemoprenu
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
dekujeme. ale neni cas, takze letos dalsi tjuning interieru konci... potrebovala bych mesic volna
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Prosím o radu.. nemáte kontakt na nějaký e-shop či obchod z Prahy.. kde by se dala sehnat potahová látka typu "zebra" nebo "kráva" či něco podobnýho černo bílího??
Přílohy
Skype Moo.png (2.4 KiB) Zobrazeno 3937 x
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Velbloud píše:Prosím o radu.. nemáte kontakt na nějaký e-shop či obchod z Prahy.. kde by se dala sehnat potahová látka typu "zebra" nebo "kráva" či něco podobnýho černo bílího??
i ty brute, nevis, ze latky a eshop nejdou dohromady
Zajdi si k calounikovi... poptej se... muzu ti poslat kontakt na nejake a nebo si sam najdi na seznamu calouniky, co jsou pobliz tebe,at nemusis jezdit daleko
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
vyrobce flockovacky co pouzivam ja je www.uno-flock.cz ... nejlevnejsi Minor15 stoji 15 tisic, ja ma ERO za 30...neni to jen tak pro radost, momentalne jsem ve vybaveni cca za 45K a navratnost v nedohlednu .... materialy taky nejsou z nejlevnejsich, proste kdyz uz tak uz
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Mike Mad píše:vyrobce flockovacky co pouzivam ja je www.uno-flock.cz ... nejlevnejsi Minor15 stoji 15 tisic, ja ma ERO za 30...neni to jen tak pro radost, momentalne jsem ve vybaveni cca za 45K a navratnost v nedohlednu .... materialy taky nejsou z nejlevnejsich, proste kdyz uz tak uz
ty voe, až tolik jo? to bych nečekal...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
sehnat flockera v regionu je problem, dela to par lidi v republice a jen opar lidi kvalitne, vetsina jich hazi machre a nakonec kvalita na nic. ja jsem momentalne ve fazi kdy se snazim docilit prvotridni kvality, ale chce to cas. aktualne si netroufam rict ze delam kvalitne. pokud to nekdo chce delat opravdu dobre tak je to spousta penez do vybaveni a spousta hodin zkusenosti, a ve vysledku je to hafec hodin prace, kterou ti nikdo nezaplati. to by museli byt ceny nekde jinde. takze proto tech lidi moc neni.
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku