Návrh na jednání s liberečáky
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Návrh na jednání s liberečáky
Myslím, že liberečáci ukazují, že mají fajn organ. schopnosti a umějí i něco podniknout. Asi bych byl pro, zakopat tu válečnou sekeru, kterou třeba i někdo uměle vykopal a zahájit s nimi jednání ohledně sloučení clubů.
Samozřejmě bez nějakého poškození jména TCL.
Co pokus o první smír Mimoň 07 ?
Chtěl bych požádat, zda někdo má tel., nebo jiné spojení na nějaké
to vedení liberečáků.
Cö na to ostatní ???
Samozřejmě bez nějakého poškození jména TCL.
Co pokus o první smír Mimoň 07 ?
Chtěl bych požádat, zda někdo má tel., nebo jiné spojení na nějaké
to vedení liberečáků.
Cö na to ostatní ???
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návrh na jednání s liberečáky
nad tímhle jsem přemýšlel (a měl bych i něco vymyšleno),ale to by muselo vzniknout něco co zaštítí oba kluby....nebo i vícero klubů tady na severu. Já třeba vím ještě o Turnovském klubu...pak jsem zahlédl v JBC Farmers racing a určitě jsou i další.....myslím,že by šlo pouze o to aby se při nějakých větších akcích udělala větší a silnější komunita a ne aby si každý hrál na svém písečku.....
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
ono je to pak i o kontaktech, čím více kontaktů tím lépe pro všechny.
Každý ví , že ten dělá to a ten zase ono a je to ve prospěch všech.
A dá se i ledacos podniknout....a při větší síle je i vyšší pravděpodobnost
např. sponzorů, při ofic. clubu i dotací na spol. akce apod.
Jen jsem včera nahodil, Karle co oslovit majitele pumpy u Mitsubihi...
karta na benzín pro TCL...sleva třeba kačku, myslíš že by na to neslyšel ?
Zatím může jít o 7,8, aut, v příštím roce třeba už o 40.
Nestavíme se tam , hm ?
Pokud nekývne on, zařídím jinde....
Nestavíme se tam , hm ?
s nima mám bohůžel jen ty nejhorší zkušenosti tak nevím jak pochodíte.. nechali si udělat grafický návrh, pote odstoupili od smlouvy a v trochu pozměněné podobě si ji nechali udělat "levněji" už s jasnou vizí, jak to má vypadat. neměl ani dost odvahy to říci při osobním jednání, jen mi nechali vzkázat "že ukončuji spolupráci bez udání důvodu".. jednání 1*miras black 4oko píše:ono je to pak i o kontaktech, čím více kontaktů tím lépe pro všechny.
Nestavíme se tam , hm ?

ale nápad rozhodně dobrý, možná bych zvážil ETK.
jinak co se týče té jedné organizace, která by zaštítila všechny kluby ze serverních čech - to je také dobrý nápad. musela by být však rozhodně oficiální, tj. zaregistrovat u minist. vnitra. pak by mi to dávalo i docela smysl a viděl bych v tom výhody.
narovinu - pro smíchání TCL a Liberečáku v jeden klub říkám "NE".
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
jinak co se týče té jedné organizace, která by zaštítila všechny kluby ze serverních čech - to je také dobrý nápad. musela by být však rozhodně oficiální, tj. zaregistrovat u minist. vnitra. pak by mi to dávalo i docela smysl a viděl bych v tom výhody.ryan69 píše:s nima mám bohůžel jen ty nejhorší zkušenosti tak nevím jak pochodíte.. nechali si udělat grafický návrh, pote odstoupili od smlouvy a v trochu pozměněné podobě si ji nechali udělat "levněji" už s jasnou vizí, jak to má vypadat. neměl ani dost odvahy to říci při osobním jednání, jen mi nechali vzkázat "že ukončuji spolupráci bez udání důvodu".. jednání 1*miras black 4oko píše:ono je to pak i o kontaktech, čím více kontaktů tím lépe pro všechny.
Nestavíme se tam , hm ?
ale nápad rozhodně dobrý, možná bych zvážil ETK.
jinak co se týče té jedné organizace, která by zaštítila všechny kluby ze serverních čech - to je také dobrý nápad. musela by být však rozhodně oficiální, tj. zaregistrovat u minist. vnitra. pak by mi to dávalo i docela smysl a viděl bych v tom výhody.
narovinu - pro smíchání TCL a Liberečáku v jeden klub říkám "NE".
jé, to jsem rád....jeden pro ofic. TCL, hurááá

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
No řeknu to asi takhle... když se Liberečáci nedokážou dohodnout sami mezi sebou jestli si daj udělat nálepky A nebo B tak pochybuju že by byli schopni jakkoliv vyjednávat o nějakém statutárním orgánu.
Tim chci říct, že čim více lidí tim více názorů, tim více neshod a tim více problém a ryhlejší úpadek... viz Italiancars....jak to dopadlo? Slavný začátek pak mraky lidí, pak moraváci měli keci, tak se trhly, pak se odtrhly jižní čechy a skončilo to jak to skončilo.....K hovnu...
Ale pokud má opravdu někdo nadšení pro to spojit kluby dohormady necht je mu to přáno hlavně dostatek času, hodně peněz a pevný nervy při jednání
Tim chci říct, že čim více lidí tim více názorů, tim více neshod a tim více problém a ryhlejší úpadek... viz Italiancars....jak to dopadlo? Slavný začátek pak mraky lidí, pak moraváci měli keci, tak se trhly, pak se odtrhly jižní čechy a skončilo to jak to skončilo.....K hovnu...
Ale pokud má opravdu někdo nadšení pro to spojit kluby dohormady necht je mu to přáno hlavně dostatek času, hodně peněz a pevný nervy při jednání
tuningclubliberec.com - the best tuning club
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Ono všude je asi něco, ale pokud to má pevný řád, své stanovy a partu lidí kteří se jimi řídí nevidím v tom problém, pokud bude někdo chtítProchy1551 píše:No řeknu to asi takhle... když se Liberečáci nedokážou dohodnout sami mezi sebou jestli si daj udělat nálepky A nebo B tak pochybuju že by byli schopni jakkoliv vyjednávat o nějakém statutárním orgánu.
rozbíjet auta, hrát ruskou ruletu apod. tak třeba pak vznikne klub sebevrahů, nebo tak něco.
Ale jsem rád za vaše názory a náměty...třeba to nebude mít ani cenu, ale proč vše vidět jen černě....
takhle - já jsem i pro, aby oficiální klub zastřešující všechny neoficiální kluby ze severních čech vznikl, ale rozhodně by to měla být nová organizace složená z vůdčích členů všech zastřešených klubů, popř. jejich zástupců.
pokud by to nevyšlo s tím zastřešujícím subjektem, pak bych byl i pro "legalizaci" TCL, ale jinak mi to přijde zbytečné, když všechny výhody, které by z toho plynuly, by šli řešit právě přes onu zastřešující organizaci (která by měla mj. sloužit právě k tomuto účelu)
no, to právě ani ne. nechci aby TCL bylo oficiální, resp. nevidím důvod, když bude defakto spadat pod nějaký jiný - oficiální - subjekt.miras black 4oko píše: jé, to jsem rád....jeden pro ofic. TCL, hurááá Smile
pokud by to nevyšlo s tím zastřešujícím subjektem, pak bych byl i pro "legalizaci" TCL, ale jinak mi to přijde zbytečné, když všechny výhody, které by z toho plynuly, by šli řešit právě přes onu zastřešující organizaci (která by měla mj. sloužit právě k tomuto účelu)
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jasně..tak jsem na to taky myslel.....ryan69 píše:takhle - já jsem i pro, aby oficiální klub zastřešující všechny neoficiální kluby ze severních čech vznikl, ale rozhodně by to měla být nová organizace složená z vůdčích členů všech zastřešených klubů, popř. jejich zástupců.
no, to právě ani ne. nechci aby TCL bylo oficiální, resp. nevidím důvod, když bude defakto spadat pod nějaký jiný - oficiální - subjekt.miras black 4oko píše: jé, to jsem rád....jeden pro ofic. TCL, hurááá Smile
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle, mě Liberečáci, jakožto parta, nevadí, ale se sloučením klubů nesouhlasim. Vždyť by to šlo udělat jako partnerské kluby ne? Nebo tak nějak.
''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
já také nejsem pro sloučení....o tom ani nepřemýšlím a na to by nepřistoupilo ani TCL a určitě ani Liberečáci a ani případně ostatní...Jen si myslím,že vymyslet takový "domeček" ve kterém by bydleli kluby,které jsou tady na severu čech...samozřejmě myšleno internetově.Každý by měl svoje členy,pravidla,místní srazíky...ale třeba na větších akcích by se slezli k sobě...nebo si udělali svůj vlastní sraz atd.Vše je o dobrovolnosti a třeba by to pro všechny zúčastněné mohlo přinést nějaké výhody....
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
pro sloučení bych také nebyl, ale "domeček" je rozumný nápad. Zkusit udělat nějakou společnou akci. Mimoň by nemusla být špatná. Nemusíme být hned namíchaní, ale můžem mít bloky hned vedle sebe. Už to by mohlo přinést nějaké to družení mezi sebou.
Pak v tom můžem pokračovat, můžem se ob sraz třeba scházet společně. Jendou bychom si udělali jen svůj Lidl a na ten další pozvali i je a příště bychom jeli, zase my na ten jejich.
Nemusíme do toho skočit po hlavě, ale oddělené tábory se mi také nezamlouvají...
Pak v tom můžem pokračovat, můžem se ob sraz třeba scházet společně. Jendou bychom si udělali jen svůj Lidl a na ten další pozvali i je a příště bychom jeli, zase my na ten jejich.
Nemusíme do toho skočit po hlavě, ale oddělené tábory se mi také nezamlouvají...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
To vůbec není špatný nápad ...P@wel píše:pro sloučení bych také nebyl, ale "domeček" je rozumný nápad. Zkusit udělat nějakou společnou akci. Mimoň by nemusla být špatná. Nemusíme být hned namíchaní, ale můžem mít bloky hned vedle sebe. Už to by mohlo přinést nějaké to družení mezi sebou.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
A co to vyzkoušet na Mimoni, jak by to fungovalo ?CTS.CZ píše:nad tímhle jsem přemýšlel (a měl bych i něco vymyšleno),ale to by muselo vzniknout něco co zaštítí oba kluby....nebo i vícero klubů tady na severu. Já třeba vím ještě o Turnovském klubu...pak jsem zahlédl v JBC Farmers racing a určitě jsou i další.....myslím,že by šlo pouze o to aby se při nějakých větších akcích udělala větší a silnější komunita a ne aby si každý hrál na svém písečku.....
Zabrat větší plac a uvidíme zda bude nějaká vzájemná komunikace, co ?
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přesně takhle jsem to myslel takyCTS.CZ píše:já také nejsem pro sloučení....o tom ani nepřemýšlím a na to by nepřistoupilo ani TCL a určitě ani Liberečáci a ani případně ostatní...Jen si myslím,že vymyslet takový "domeček" ve kterém by bydleli kluby,které jsou tady na severu čech...samozřejmě myšleno internetově.Každý by měl svoje členy,pravidla,místní srazíky...ale třeba na větších akcích by se slezli k sobě...nebo si udělali svůj vlastní sraz atd.Vše je o dobrovolnosti a třeba by to pro všechny zúčastněné mohlo přinést nějaké výhody....

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
to je ono
ahoj lidi, jsem rád,že jsem svým předchozím příspěvkem rozproudil tuto debatu.určitě nikdo nechce spojení jako takové,ale určitá míra spolupráce,tolerance by byla super.Proč neukázat co je na Liberecku (JAblonecku a pod.) v tuningu k vidění. občasné společné srazy by byly dobrým základem.Právě proto jsem litoval Vaší neúčasti (myšleno TCL) v Hrádku, protože to bal organizačně supr zajištěná akce,jen ji chybělo více věcí na koukání. Tak snad příště Ahoj
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Re: to je ono
Sem říkal, vyzkoušet Mimoň..jako všichni za Liberecko, i když třeba vedle sebe a každý na svým place....a nebo ještě nějaký ten srázek předtím.petr22 píše:ahoj lidi, jsem rád,že jsem svým předchozím příspěvkem rozproudil tuto debatu.určitě nikdo nechce spojení jako takové,ale určitá míra spolupráce,tolerance by byla super.Proč neukázat co je na Liberecku (JAblonecku a pod.) v tuningu k vidění. občasné společné srazy by byly dobrým základem.Právě proto jsem litoval Vaší neúčasti (myšleno TCL) v Hrádku, protože to bal organizačně supr zajištěná akce,jen ji chybělo více věcí na koukání. Tak snad příště Ahoj