čau, příští víkend pořádáme sraz VW clubu, takže pokud máte zájem se přijet podívat a máte VW tak více informací www.vwclub.cz - forum - akce a srazy
Místo - kemp řásná u Jihlavy
Datum 17-19.9.
Pokud jsou nějaké otázky tak sem s nimi..
ONLY VW
Moderátor: Fazeey
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
Jak řikám, bejt to v Praze, tak neváhám....tenhle vejkend toho ale mám moc, tak nestíhámMartin IV. píše:Z Prahy jedou kluci a mají sraz myslím u Meka v 8-00 v sobotu, však se podívej na ten odkaz tam to je, kdyby sis to rozmyslel..F.N.T (Jergi) píše:Jojo, taky bych se mrknul, ale taky mám nabitej program a Jihlava nejni za rohem....

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no prave sice mam asi cas ale nevim jak bych se tam dostalF.N.T (Jergi) píše:Jak řikám, bejt to v Praze, tak neváhám....tenhle vejkend toho ale mám moc, tak nestíhámMartin IV. píše:Z Prahy jedou kluci a mají sraz myslím u Meka v 8-00 v sobotu, však se podívej na ten odkaz tam to je, kdyby sis to rozmyslel..F.N.T (Jergi) píše:Jojo, taky bych se mrknul, ale taky mám nabitej program a Jihlava nejni za rohem....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.