..:: VW clean style by REMIX ::..
Moderátor: Dave0401
- F.l.a.n.e.l.
Re: ..:: Evolution by REMIX ::..
Remix: kola jsou, ale nepasujou na auto 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
a mohly by si tam dopsat "fuck 20.000kc co projezdim navic za rok s naturalem 95":lol:

Naposledy upravil(a) wesly.TDI dne 06 srp 2007 21:08, celkem upraveno 1 x.
nechceš jet s náma jet na dovolenku žebys nám kazil průměr ve spotřebě
Audi A6
Až bude mít diesela tak to tam mít nebude. To je tak s každým. Moc dobře se vzpomínám na doby kdy Uňák s Ferdou hlásali, že ROPA PATŘÍ DO KAMEN
a dneska na benziňáky nadávají 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Za to co remix zajede do prahy a zpět já zajedu dvakrát,a ještě zbyde čtvrt nádrže na ježdění okolo chalupy
JJ je to pravda kdysy byl benzín za 20,tak se to dalo,ale dnes už ee,nedokážu si představit jezdit z5 s benzínem.....jedine auta na benzín co mě berou je Golf od vikyho,subaru od toma.....jinač to jsou pro mě v této chvíli auta na nic,já potřebuji auto na denodenní ježdění,a né aby mě zrujnovalo
Jet s tou audi na dovolenou tak mě osobně by to vyšlo levněji letecky
nevěřím že by jsem s tím dokazal jet pod 10l....ja určitě ne....a abych měl vykonné auto a jezdil na spotřebu??To bych si rovnou koupil HTPéčko 

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Když jsem se v 18ti rozhodoval čím budu jezdit....fiesta pro mě byla jasná volbanoreking píše:muzu mit sice ne pod 20 ale i tak .... chtel sem si koupit TD ale proste to byli same vraky v te cenove relaci co sem chtel a benziny vsechny zachovale protoze v tom jezdite jak hovada
an az si nekdy koupim TD tak se jich budu zastavat a nadavt na benziny ..

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

netajim se tim, ze casem si nejakeho naftaka koupim, ted ale pro to nemam duvod.. nejezdim denne 200km takze to nepotrebuji. Ted mi reknete, kolik z vas melo to vase TDI ve 21letech

jinak ted se budou delat rozvody a chladic.. dneska jedu na stk zjistit jak jsou na tom cepy, kterych je tam kua asi 20 na naprave

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
remix ten napis je krasny !!!
Jinak me benziny braly kdyz jsem byl mlady a blby, kdyz jsem nemel papiry a videl jsem fast and fjurijous! Tak jsem rikal ropaka nikdy jenze postupne jsem dospel a asi driv v tomto smeru nez ostatni. Takze po svezeni v Toledu 1,9TDI 110k jsem uz nic jineho nechtel protoze auto krasne tahlo a jezdilo za 6l.
A moje auta :
18let: Fiat Tipo 1.9TD
19let: Citroen XM 2,1D
21let: Seat Toledo 1,9TDI 90k
22let: To co mam tedka
24let: BMW 123xd

Jinak me benziny braly kdyz jsem byl mlady a blby, kdyz jsem nemel papiry a videl jsem fast and fjurijous! Tak jsem rikal ropaka nikdy jenze postupne jsem dospel a asi driv v tomto smeru nez ostatni. Takze po svezeni v Toledu 1,9TDI 110k jsem uz nic jineho nechtel protoze auto krasne tahlo a jezdilo za 6l.
A moje auta :
18let: Fiat Tipo 1.9TD
19let: Citroen XM 2,1D
21let: Seat Toledo 1,9TDI 90k
22let: To co mam tedka

24let: BMW 123xd

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
remix píše:![]()
netajim se tim, ze casem si nejakeho naftaka koupim, ted ale pro to nemam duvod.. nejezdim denne 200km takze to nepotrebuji. Ted mi reknete, kolik z vas melo to vase TDI ve 21letechtaky jste vsichni litali v benzinech ..
a jezdim v tom ja ne vy tak no comment
jinak ted se budou delat rozvody a chladic.. dneska jedu na stk zjistit jak jsou na tom cepy, kterych je tam kua asi 20 na naprave

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
jsem ted vstal no.....

vyvi me zmatl svou odpovedi....

vyvi me zmatl svou odpovedi....

Naposledy upravil(a) Dan dne 07 srp 2007 09:53, celkem upraveno 2 x.