PhpBB - nezobrazené tlacítko

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

PhpBB - nezobrazené tlacítko

Příspěvek od Idaho »

po nahrání skinu zmizelo tlacítko " pridat přízpevek" na phpBB foru, prava jsou nastavena dobre / i to píše "mužete přidávat přízpevky" .. dokáž si s tím nekdo poradit? vzhledem ke skinu je jiz hotové logo atd at nemusíme vse predelávat??

Problém je podle Baevera pravdepodobne zpusoben chybějicim prekladem tlačítka. Já se v tom nevyznám, helpne nekdo ??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

milosh
Administrátor

Re: PhpBB - nezobrazené tlacítko

Příspěvek od milosh »

zkus www.phpbbcz.com

ale mam pocit ze jsem to resil taky a stacilo jen v jedny sablone neco upravit, resp, ty tlacitka tam snad jen nahrat protoze byly primarne jen v ty standart "subsilver".

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PhpBB - nezobrazené tlacítko

Příspěvek od Idaho »

milosh píše:zkus www.phpbbcz.com

ale mam pocit ze jsem to resil taky a stacilo jen v jedny sablone neco upravit, resp, ty tlacitka tam snad jen nahrat protoze byly primarne jen v ty standart "subsilver".
thanx bohuzel tomu rozumím jak koza petrzeli takze vlastne nai nevim jak ty tlacitka nahrát a forum sjem také nerozcházel ale zkuísm nekohosehnat kdo by to byl schopen udelat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“