gismo píše:heh auto opet v servisu.Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi
holt kvalitní servis..... měl ses na to vy.... a koupit jiný. Takhle bouraný auto už asi v pohodě nebude nikdygismo píše:heh auto opet v servisu.Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi
to je jen malickost, davali tam nejakou starsi, takze tam daj jinou. TO uz je jejich blbosthomer01 píše:holt kvalitní servis..... měl ses na to vy.... a koupit jiný. Takhle bouraný auto už asi v pohodě nebude nikdygismo píše:heh auto opet v servisu.Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi
no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal jágismo píše:to je jen malickost, davali tam nejakou starsi, takze tam daj jinou. TO uz je jejich blbosthomer01 píše:holt kvalitní servis..... měl ses na to vy.... a koupit jiný. Takhle bouraný auto už asi v pohodě nebude nikdygismo píše:heh auto opet v servisu.Duvod? Prdla predni leva stahovacka okna, jelikoz to oni menili, tak si to taky opravi
. Koupit jiny, no, takhle jsem zaplatil nejakou castku (osobne klidne reknu), pojistovna platila cc 88k, kdybych to nechal dat na totalku, tak mi pojistovna da tak 20k. Duvod? Cena vozidla podle pojistovny (105k) - vsechny pouzitelny dily (a tech je kurva hodne).
Na aute to neni skoro vubec poznat (kdo ji videl, muze potvrdit), krom jedny stresni listy, ktera je trosiku zohejbana, ale na tu sere pes. Necham hodit folii na zadni okno, vycistim poradne interier a jako by se nic nestalo.
Nechat dat do srotu auto, ve kterym uz padlo pres 130 tisic (bez nakupni ceny vozu), tohle neni felda (nic proti majitelum feldy)
jasny no, jinak je tam flock, kola, folie, chip, neco malinko hudby a pak provozni naklady (bez benzinu samo).homer01 píše: no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal já
no tak teda nevím jestli v tom co si psal je 130k ??? to teda nevím kde to se na mě nezlobgismo píše:jasny no, jinak je tam flock, kola, folie, chip, neco malinko hudby a pak provozni naklady (bez benzinu samo).homer01 píše: no nevím teda kde je v tom autě 130k to by mě docela zajímalo...krom toho chipu mi nepřijde že by v tom bylo moc penez ale to je jedno. Každej má svůj názor a je jasný že to udělá podle svýho. Jen sem napsal co bych udělal já
lefi: nevim no, prijde mi to zbytecne narocny, ted je auto jak novy, navic upravovat to pak znova do stejnyho vzhledu a projit si vsim znova...
Co ti tam prosimtě dělala firma za styling ? To si neumíš nalepit clonítko, nebo kliky sám ?gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
flock a folie (s atestem). Nevim jak ty, ale ja flockovacku nemam.Trhyy píše:Co ti tam prosimtě dělala firma za styling ? To si neumíš nalepit clonítko, nebo kliky sám ?gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...homer01 píše:nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak
vzducholoď100RM píše:Noo, neni to az tak jednoznacne. Ja som do bafa okrem koupe nasypal tiez tak cca 70 a neni to nikde videt. Vacsina veci je podvozok a tak ... To ze niekto narve kilo do auta nemusi este znamenat ze to bude vypadat jak vesmirna lod ...homer01 píše:nevím no, když pomieš flock a folie tak co je tam jinýho? krom plastovejch doplnků? pořád mi to nějak nejde do hlavy že ve flocku a foliích a v plastu je 100k.gismo píše:Tak se moc omlouvam, v aute nezmizelo 130, ale pouze 100, ted sem si prepocital vsechny faktury a veci, ktere byly bez faktury. Jsou v tom zahrnuty vsechen mnou a firmou delanej styling, opravy a vymeny dilu. Neni v tom zahrnuta posledni oprava po bouracce. Takze az ted jsem v tom za 130tisic.
se mi zdá že máš nějaký divný počty, za 100k by ta oktávka musela vypadat úplně jinak
no psal si tam včetně provozních nákladů ale to k tomu nemůžeš počítat, jako olej brzdy a takově věci, to nemůžeš počítat jako cenu autagismo píše:nevim jestli to nekdo cetl poradne, ale je to vcetne oprav. Kdyz nebudu pocitat opravy, tak je to 55k. Ale uz predtim jsem to psal, ze je v tom zahrnuto vse...