takze suma sumarum: hlucna viska,koncove jdil vyfzuku v riti,pri prudkym pridani malejch otacek chce hebnout + drzi nizsi volnobezny otacky,mam rozesrnou elktriku zadnicg svetel a nemuzu prijit na t ocim to je
Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY
Moderátor: T-O-M
s vejfukem neudelam nic!
protoze nestiham koupit koncovej dil a nechat ho vymenit!jo kdyybch mohl vzit z balicku 3 tacy tak ho mam vymenej behem 20 minut
ale to ja nemuzu
navci tento tyden dojizdi mimo prahu za praci
takze suma sumarum: hlucna viska,koncove jdil vyfzuku v riti,pri prudkym pridani malejch otacek chce hebnout + drzi nizsi volnobezny otacky,mam rozesrnou elktriku zadnicg svetel a nemuzu prijit na t ocim to je
dobry ne? v so se neuvidime asi
pche, tohle se opravi.za rok a ctvrt jezdeni krom steracu nebylo nic. proste to prislo
dyt je e30 stara pastika,nemuzeme se divit
a pres zimu setrim na dalsi pastiku
v combu ale 2,5 a nebo eta cupe= chutovka
ci 2,3 cupe chrom,ale tohle bude dovoz
a ne jako s delfinem vybirani 3 mesice a objizdeni kazdej vikend
tedka pri koupi budu este vetsi hnidopych 
Naposledy upravil(a) biker dne 13 srp 2007 22:57, celkem upraveno 1 x.
Re: Big BMW sraz 2007
na me? proc na me? ja na tebe spis ne?Slavisimo píše:Sem na tebe zvedavej vsak vis
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Big BMW sraz 2007
he kua možna budu v praci a bude hovino
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Tak ji předveď,su taky zvedavéééé. Podložky mám 4ks. 8mm tlustý,ale je to nějakej bastl samodomo výroba,nicméně jsou z E30. Jsem je kupoval na E21 ale seru na ni.biker píše:e28... jo ta by tu skalu jeste poskodilatu davam do pucu ale brzo me prejde chut
![]()
vetsinu technickych problemu jsem "pobastlil" ci opravil, tak abych se svama v sobotu videl![]()
potrebuju nutne podlozky 4x100 tloutsku 10mm ale i 5 mm bych bral se stredm 57,1![]()
![]()
![]()
pomozte bikerovi
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
mam podlozky 0,5 a 1,5cm a klidne ti je pucim na sraz(viz. jak si psal na e30 foru),jen je asi problem v tom, ze jsem od KV. Kdyztak foun 608984526biker píše:e28... jo ta by tu skalu jeste poskodilatu davam do pucu ale brzo me prejde chut
![]()
vetsinu technickych problemu jsem "pobastlil" ci opravil, tak abych se svama v sobotu videl![]()
potrebuju nutne podlozky 4x100 tloutsku 10mm ale i 5 mm bych bral se stredm 57,1![]()
![]()
![]()
pomozte bikerovi
R6 twin turbo + V10 + V12
http://www.karosar.websnadno.cz/index.php?menu=0
Nechci dělat komukoli reklamu,ale na Big BMW údajně bude a bude tam pracovně takže pokud máte kdokoli problém (já jich mám tolik,že to tam odvezu extra) s promáčklinkou,důlkem a tak,mohla by se vám tato informace hodit.
Dále musím definitivně potvrdit svou neúčast,zdravotní důvody. Mám zánět bérce po té mé nehodě s převráceným heverem a pádem pětky na nohy takže jsem nepohyblivej.
Ani pedál nesešlápnu. 
Nechci dělat komukoli reklamu,ale na Big BMW údajně bude a bude tam pracovně takže pokud máte kdokoli problém (já jich mám tolik,že to tam odvezu extra) s promáčklinkou,důlkem a tak,mohla by se vám tato informace hodit.
Dále musím definitivně potvrdit svou neúčast,zdravotní důvody. Mám zánět bérce po té mé nehodě s převráceným heverem a pádem pětky na nohy takže jsem nepohyblivej.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Už za pár dní! Akce na kterou se musí těšit snad každej modrobílej blázen.
Když se nic nepo** tak já dorazim v sobotu dopoledne
modrý coupé č. 139
budu mít spz s nickem a když vyjde počasí (doufam) tak mě osobně poznáte podle bílého trička s modrým nápisem T-O-M - aby mě poznali ti co mě neznaj - nebojte se přijít, mimo to se samožřejmě těším na tváře co znám. Budu hodně fotit.
Naviděnou.
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 16 srp 2007 09:20, celkem upraveno 1 x.
tak ja jedu urcite, akorat sem mel jet kabriem, ale to sem odvezl na novou strechu k calounikovi, tam se to vysralo, ze se nikde neda sehnat strechovice, tak ze sem rekl ze jedu kombikem, na toho sem byl koupit v nedeli kola, az v ostrave
ty mi na auto nejdou, tak k soustruznikovi, ten nestiha, tak uz sem rezignoval, privezl sem predni spoiler na kombika, ten zatim lezi u lakyry, me bejt hotovej vcera, zatim se na nej ale nesahlo, uz se z toho asi poseru, pojedu holt osklivym kombikem asi na zimakach, ani mejt to nebudu, hajzla
ale treba se stane zazrak a dneska zavola calounik a jedu na noc na vylet do krkonos pro kabro, se snad dam na viru a budu se modlit 
Conscious píše:My taky leštíme,nejsme funkční takže sedíme na balkoně a leštíme d zblbnutí. Ale nemáme už čím.biker píše:mI sme si vzali volno a budem lestit cely den(disky myslim)
nejlepsi je jak je slyset jak nekdo dobehne za dvere a cuci co se deje slysel jsem to furt,je mi trapny,ze jsme je rusil,ale v duchu sem se smal
takze 2disky mam v "hliniku" od barev s vetriny skrabancu
a jeden tak z 60% a treti na nem je este tuna srac. z prechozich sundavacu barev
takze docistit na hlinik vsechny do 6 odpoledne
ve 12 skoncit s letsnim spat tak 3hodinky pokracovat do 5-6 s lestenim pak je umejt odmastit striknout jim stredy
a muzu ject do prace
odpoledne mi je vyzvedne tatka a necha obout
blazen?
JO magor
odpoledne v patek pripravit a vypucovat auto z venk uaspon lehce pripravit naradi na pripadny bastleni a opravy prirpavit sanky prezout auto a je 12 noc
pak rychle mimo prahu pdo autem pomoc s lektrikou v baraku a rano v 6 domu pro delfina a nabrat byvaleh ospoluzaka/mozna tatku a trad nach hoskovice 
takze docistit na hlinik vsechny do 6 odpoledne
odpoledne v patek pripravit a vypucovat auto z venk uaspon lehce pripravit naradi na pripadny bastleni a opravy prirpavit sanky prezout auto a je 12 noc
Já si to teprve zejtra vyzvednu ze servisu z výměny ložisek a pak vyluxovat, umejt natankovat benál do kanystrů ( abych byl na sprinty lehkej
) eště vyměnim komplet olej když to stihnu, nandat jídlo, hadry, pití a gumy do kufru a počkat na kolonu dalších 3 BMW co ke mě přijedou a jedem 
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!