POKEC
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jinak clubáci grátis....už je v inventáři, měla by být ještě jedna. Uvidíme.miras black 4oko píše:Jasně..už je volná, za pade do clubové kasy...stebloo píše:mas lesticku jo? ja jsem ji shanel a nikde jsem ji nemohl sehnat, slo by, ze bys mi ji nekdy pujcil, za nejaky poplatek? dekuji.miras black 4oko píše:Prosím o navrácení leštičky..... je i pro ostatní. Děkuji
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
internet
www.eurnet.cz pokud vidíš na Ještěd tak supr volba
kdybys netrval na ADSL, tak doporučuju KELI TV, net přes kabelovku, tzn. že tim můžeš zaplácnout dvě mouchy jednou ranou (pokud už kabelovku/sat nemáš).miras black 4oko píše:lidičky , potřebuji poradit...chci jiné připojení ADSL, O2 mají již třetí den poruchu a nejde mi net, věděl by někdo o něčem ? Díky.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- stebloo
- Kontaktovat uživatele:
Re: POKEC
Zkus jit do wifi..
http://anetliberec.cz/cs/mapa/
http://www.innet.cz
http://www.jested.net/
Tihle poskytovatele ujdou.
Over pokryti a muzes serfovat.
http://anetliberec.cz/cs/mapa/
http://www.innet.cz
http://www.jested.net/
Tihle poskytovatele ujdou.
Over pokryti a muzes serfovat.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
jsme doma, tak kdo chcete, tak přikulte...
Naposledy upravil(a) P@wel dne 23 srp 2007 15:18, celkem upraveno 1 x.
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
A UDĚLÁME MISSÁKA MOKRÉ TRIČKO? NEBO PÁNSKOU MYČKU ?P@wel píše:jsme doma, tak kdo chcete, tak přikulte...
přijeď a můžeš udělat obojedakty píše:A UDĚLÁME MISSÁKA MOKRÉ TRIČKO? NEBO PÁNSKOU MYČKU ?P@wel píše:jsme doma, tak kdo chcete, tak přikulte...

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
koho píchá?hospodská píše:Honza prej píchl, tak to šel nechat zalepit a prej to snad stihne do 16:00 hod.dakty píše:A UDĚLÁME MISSÁKA MOKRÉ TRIČKO? NEBO PÁNSKOU MYČKU ?P@wel píše:jsme doma, tak kdo chcete, tak přikulte...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
kam jedete?ryan69 píše:sveze nás s Carol někdo? ideálně kdo jede až odpoledne
P.S. já nemám sedačky a bratr je full
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem přišel na takovou blbost...již jsem zděloval Daktymu a Pawlovi
nevěděl by někdo, např. o víkend. brigádě cca pro 10- 15 lidí ?
Dalo by se toho využít např. jako clubová akce spojená s výdělkem/pod. jako v Mimoňi /, s tím, že by se z 1 brigády udělala např. úhrada členských příspěvků, příp. to co by bylo navíc tak by se rozdělilo.
Pokud by byl u takové akce úspěch např. jí opakovat s tím že by se navýšil kapitál ve spol. kase a pak už je jedno zda by se udělala
nějaká spol. akce, /konec sezóny/ aby to tak fin. nebolelo, či by se nechalo na nějaké blbosti pro repre clubu.Např. na Mimoňi sem viděl
fajnové silon. vlajky s potiskem.....když by někdo jel sám, mimo club. akce na nějaký srázek mohl by si vzít vlajku sebou...
Jinak doufám že tak nějak počítáte s termínem na Rozkoš...kde by se dalo
uskutečnit ukončení této sezóny....
Tak a dáme řeč...co říkáte ?
nevěděl by někdo, např. o víkend. brigádě cca pro 10- 15 lidí ?
Dalo by se toho využít např. jako clubová akce spojená s výdělkem/pod. jako v Mimoňi /, s tím, že by se z 1 brigády udělala např. úhrada členských příspěvků, příp. to co by bylo navíc tak by se rozdělilo.
Pokud by byl u takové akce úspěch např. jí opakovat s tím že by se navýšil kapitál ve spol. kase a pak už je jedno zda by se udělala
nějaká spol. akce, /konec sezóny/ aby to tak fin. nebolelo, či by se nechalo na nějaké blbosti pro repre clubu.Např. na Mimoňi sem viděl
fajnové silon. vlajky s potiskem.....když by někdo jel sám, mimo club. akce na nějaký srázek mohl by si vzít vlajku sebou...
Jinak doufám že tak nějak počítáte s termínem na Rozkoš...kde by se dalo
uskutečnit ukončení této sezóny....
Tak a dáme řeč...co říkáte ?

FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
tak mně ještě napadlo, jak jsme se bavili o tom ukončení sezóny, že by mohlo být v Rozkoši.. protože účast asi nebude extremní, co kdyby sme to ukončení nechali až na nějakou akci v Lbc/okolí? Myslím hlavně proto, abych mohli pozvat třeba Maxe, Spidera apod.. zkrátka aby se sešli pokud možna všichni současní (i ti bývalí..)
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
- JardaSpider
ryan69 píše:tak mně ještě napadlo, jak jsme se bavili o tom ukončení sezóny, že by mohlo být v Rozkoši.. protože účast asi nebude extremní, co kdyby sme to ukončení nechali až na nějakou akci v Lbc/okolí? Myslím hlavně proto, abych mohli pozvat třeba Maxe, Spidera apod.. zkrátka aby se sešli pokud možna všichni současní (i ti bývalí..)
Nechápu význam poslední věty. Já jsem něco extra, či co?

VW Multivan 2.5tdi syncro
Felicia Kit 1.6 16V bergrennwagen
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš to bylo myšleno tak, že nejspíš nejedeš na Rozkoš. I když by to bylo super, kdyby jsi jel!!! Tak proto pro tvou a jiných neúčast by se udělalo něco, kam by se dostavili všiciJardaSpider píše:ryan69 píše:tak mně ještě napadlo, jak jsme se bavili o tom ukončení sezóny, že by mohlo být v Rozkoši.. protože účast asi nebude extremní, co kdyby sme to ukončení nechali až na nějakou akci v Lbc/okolí? Myslím hlavně proto, abych mohli pozvat třeba Maxe, Spidera apod.. zkrátka aby se sešli pokud možna všichni současní (i ti bývalí..)

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz
- JardaSpider
hospodskej píše:Nejspíš to bylo myšleno tak, že nejspíš nejedeš na Rozkoš. I když by to bylo super, kdyby jsi jel!!! Tak proto pro tvou a jiných neúčast by se udělalo něco, kam by se dostavili všiciJardaSpider píše:ryan69 píše:tak mně ještě napadlo, jak jsme se bavili o tom ukončení sezóny, že by mohlo být v Rozkoši.. protože účast asi nebude extremní, co kdyby sme to ukončení nechali až na nějakou akci v Lbc/okolí? Myslím hlavně proto, abych mohli pozvat třeba Maxe, Spidera apod.. zkrátka aby se sešli pokud možna všichni současní (i ti bývalí..)
Já ještě nevim jestli pojedu, ikdyž bych jel rád ale nezbývá mi moc volného času, mám velký problémy s firmou a makám denně včetně víkendů v dílně abych měl na chleba a na plínky pro malou.

VW Multivan 2.5tdi syncro
- hospodskej
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no. Tak uvidíš viď, ale je to fajn srázek. Stojí za toJardaSpider píše:hospodskej píše:Nejspíš to bylo myšleno tak, že nejspíš nejedeš na Rozkoš. I když by to bylo super, kdyby jsi jel!!! Tak proto pro tvou a jiných neúčast by se udělalo něco, kam by se dostavili všiciJardaSpider píše:
Já ještě nevim jestli pojedu, ikdyž bych jel rád ale nezbývá mi moc volného času, mám velký problémy s firmou a makám denně včetně víkendů v dílně abych měl na chleba a na plínky pro malou.

''Dvěstě v městě třista z místa''
VW SCIROCCO GTII 1.8 JH (KR under construction)
www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz

www.tuningxcars.com
www.scirocco.cz
www.vw-club.cz