no, paráda....Rowan píše:tak změna. Já můžu určo a Bajča nejspíš taky.

no, paráda....Rowan píše:tak změna. Já můžu určo a Bajča nejspíš taky.
jasně že jo...CTS.CZ píše:ta grilovačka by mohla klapnout,.......
OK, tak a kdo všechno přijede na 10 hoďku k Lídlu, hm ?P@wel píše:ok, tak v 10:00 u Lidlu
nevim.. prostě nevim.. v pondělí že se prý stihne mimoň. ve středu už mi řikal že neví.. prej furt kituje a brousí, takže pochybuju.. to by to v pondělí musel začít polejvat barvou, a tom silně pochybuju..miras black 4oko píše:A jak s autem..kdy se pro něj jede ???ryan69 píše:takže já bohůžel taky až na grill![]()
jestli teda bude někdo tý dobroty, a sveze mně
kituje a brousí, jen aby tě nalakoval....ryan69 píše:nevim.. prostě nevim.. v pondělí že se prý stihne mimoň. ve středu už mi řikal že neví.. prej furt kituje a brousí, takže pochybuju.. to by to v pondělí musel začít polejvat barvou, a tom silně pochybuju..miras black 4oko píše:A jak s autem..kdy se pro něj jede ???ryan69 píše:takže já bohůžel taky až na grill![]()
jestli teda bude někdo tý dobroty, a sveze mně
výlet budu organizovat, až mi předá auto a bude se zdráhat doplatit ty prachy co mi dluží, když sem všechny díly platil v pruběhu úprav stejně ze svýho.. já na to radši nechci ani myslet co mně s nim ještě všechno čeká za obštrukce..miras black 4oko píše:kituje a brousí, jen aby tě nalakoval....ryan69 píše:nevim.. prostě nevim.. v pondělí že se prý stihne mimoň. ve středu už mi řikal že neví.. prej furt kituje a brousí, takže pochybuju.. to by to v pondělí musel začít polejvat barvou, a tom silně pochybuju..miras black 4oko píše: A jak s autem..kdy se pro něj jede ???
Tak řekni den a jedeme tam na výlet.....a hned se to vyřeší.
Ty nad dva metry a nad 100 kg jdou jako první....