Tak to se asi potkáme k večeru u SKejTovicMike Mad píše:my jsme se dnes posunuli z Prahy pres Pardubice a zakotvili v Litomysli...zitra nabirame smer Olomouc ke skejTovi ...

Tak to se asi potkáme k večeru u SKejTovicMike Mad píše:my jsme se dnes posunuli z Prahy pres Pardubice a zakotvili v Litomysli...zitra nabirame smer Olomouc ke skejTovi ...
jj je to desnej sobec... hlavně že pojiných chce aby pujcovaliL.A.M.A. píše:to neni od vas hezke, ze nechcete pujcit pritelkyni kamaradum
heh odkdy mažeta drží olej v převodovce? to bude spíš simering...L.A.M.A. píše:Tak situace se ma takle:
Fiat nejede, nema vymenou manzetu poloosy takze mi tece olej z prevodovky a to tak, ze za 10 km tam je sucho, neumim to vymenit, nevim jakou mam sehnat a vsichni co tomu rozumi jsou mimo Plzen.
za druhe mne totalne vybouchli finance takze mam 250 kc za co sotva koupim tu manzetu.
za treti rodice si zase vymysleli v praci tolik veci, ze budu rad kdyz to stihnu do HipHop kempu ktery je za tyden.
Moc se omlouvam. Eiffelo napis mi cislo uctu na icq, poslu ti podil za chajdu a za strip aby to bylo zpravedlivy. Snad za rok. Tesil sem se jak malej kluk:(
hod do fiata 7MGe a dotáhni to na lane na sraz, takovýho exota tam nikdo mít nebudeL.A.M.A. píše:Idaho Fiat si zada specialni reseni, v sobotu to rozeberu a uvidim:( chtel sem ject z jinym motorem ale bohuzel:(
já ti pošlu číslo svého účtu aby to bylo spravedlivéL.A.M.A. píše:Tak situace se ma takle:
Fiat nejede, nema vymenou manzetu poloosy takze mi tece olej z prevodovky a to tak, ze za 10 km tam je sucho, neumim to vymenit, nevim jakou mam sehnat a vsichni co tomu rozumi jsou mimo Plzen.
za druhe mne totalne vybouchli finance takze mam 250 kc za co sotva koupim tu manzetu.
za treti rodice si zase vymysleli v praci tolik veci, ze budu rad kdyz to stihnu do HipHop kempu ktery je za tyden.
Moc se omlouvam. Eiffelo napis mi cislo uctu na icq, poslu ti podil za chajdu a za strip aby to bylo zpravedlivy. Snad za rok. Tesil sem se jak malej kluk:(
Mě je to jedno kdo přijede...dal jsem si limit kterej buď překonáme nebo už do toho nikdy nejdu...když je sraz TF tak na něj jedu....vím to měsíc dopředu a podřídím se...Ten kdo nepřijede a přitom strašně moc chtěl tak ať si sáhne do svědomí.L.A.M.A. píše:Fiesta loni sem tam byl, moc rad bych jel i letos. Ale bohuzel, a mysli si co chces. Ty to mas od baraku par minut. Ja bych taky jel a pak rano do prace. Jenze to mam pres 300 km od baraku, takze tahle varianta pada.
Evelyn píše:Planujeme jet po Hradecky.....akorat nevim kde se rika na HummerechSkala píše:Evelyn píše:My jedeme driv, uz tak v 15h-16h z Prahy
To už jelepší čas..Bych taky jel v tuhle dobu, aby jsme pak nestavěli stan za tmy...Tak co třeba v 16:30 na Hummerech? Kudy jedete?
Ahoj..jasně,že by to bylo možné...dáš mi mobil? A Nějak lehce po 16 bychom to viděliSkala píše:Evelyn píše:Planujeme jet po Hradecky.....akorat nevim kde se rika na HummerechSkala píše:
To už jelepší čas..Bych taky jel v tuhle dobu, aby jsme pak nestavěli stan za tmy...Tak co třeba v 16:30 na Hummerech? Kudy jedete?
No to je ta benzínka, který je hned za Prahou, jak tam vždy parkujou Hummři..Bylo by možná se tam s váma teda sejít a pak se držet za váma v závěsu?
neveze..vlastně neveze nic...psal jsem ti v pátek na ICQ...BALI píše:Fiesta:veze mi Mike domu tlumiče?