usb + bluetooth radio
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
usb + bluetooth radio
čau, vím že se tady radia řeší pořád a mohl jsem to někam nacpat ale to by si toho nikdo nevšiml a mám trochu jiné požadavky takže:
mohl by mi někdo doporučit rádio s bluetooth handstfre , usb (ale hlavně normál vstup na usb a ne to menší pač bych musel používat kabel z mé mp3), a nejdůležitější věc je ta, že musí byt černé pač mám celý černý interier a tam by stříbrno zelené rádio asi moc dobře nevypadalo. dik za typy
Jo a ještě cena... tak max 5000 ale když bude míň tak to vubec ničemu nevadí.
Myslíte že něco takového je? našel jsem jednoho sencora za 2800 ale nebyl černý a nevim jestli mám téhle značce věřit.
dik
mohl by mi někdo doporučit rádio s bluetooth handstfre , usb (ale hlavně normál vstup na usb a ne to menší pač bych musel používat kabel z mé mp3), a nejdůležitější věc je ta, že musí byt černé pač mám celý černý interier a tam by stříbrno zelené rádio asi moc dobře nevypadalo. dik za typy
Jo a ještě cena... tak max 5000 ale když bude míň tak to vubec ničemu nevadí.
Myslíte že něco takového je? našel jsem jednoho sencora za 2800 ale nebyl černý a nevim jestli mám téhle značce věřit.
dik
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Re: usb + bluetooth radio
mimochodem jestli někdo z vás má na prodej tak koupím i jeté ale musí byt v dobrém stavu
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
musi to byt nutne s usb? jestli ti nestaci vystup AUX.... co k tomu chces davat?
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
chtěl bych do toho zapichnout mptrojku. pač se mi nechce vypalovat na ceda. jen zkopčím do mn3 a pak to zapichnu do rádia a hraje. Teda aspoň dufám že to tak fungujesotomaior píše:musi to byt nutne s usb? jestli ti nestaci vystup AUX.... co k tomu chces davat?

co třeba tohle? http://www.pixmania.cz/cz/cz/572395/art ... srcid=1704#
bo tohle:
http://www.fotoobchod.cz/zbozi/imps528048
- panasonic už by mohl být lepší ne? i když kdoví za ty prachy chtít značkové dobré rádio

nevíte třeba někdo co je zač tohle?
http://www.autio.cz/index.php?page=kata ... bck006&p=1
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no z techle bych si ybral toho panace.... ale stejne mi prijde jednoduzsi koupit 2ks CDRW a palit to na ne....no ono to bude i tim ze prenosne mp3 nepouzivam 

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
nevim no. mě to teda jednodužší nepřipdá.sotomaior píše:no z techle bych si ybral toho panace.... ale stejne mi prijde jednoduzsi koupit 2ks CDRW a palit to na ne....no ono to bude i tim ze prenosne mp3 nepouzivam
Už nikdo žádný názor?
Na ty dva krámy co se nijak nejmenují bych se vyprd aniž je znám. Mám nějaké zkušenosti s podobnými rádii a řešit u toho velmi pravděpodobnou reklamaci je dost opruz. Notabene ani z Pixmanie bych nic nekoupil bez ohledu na jejich ceny. Stačí se podívat na poštovné a obchodní a reklamační podmínky.
U toho Paňasa jsi asi jednu věc přejlédl. BT u něj stejně jako u většiny rádií této cenové kategorie funguje jen s přídavným modulem, který budeš muset dokoupit. To jednak rádio prodraží v tomto případě o nějaké 4 tisíce (http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DN_3227), druhak bude ten modul překážet při montáži.
Nejlevnější už s modulem v ceně, o kterém vím je Kenwood KDC-W3537 v balení s modulem BT-100 za nějakých 6000,- Kč. Ten ovšem neumí USB. Myslím, že v ceně, ve které se pohybuješ to seriózně nevyřešíš. Buď koupíš nějakou mrd*u za pár kaček budeš poslouchat katastrofální zvuk a řešit nekonečné reklamace, přišetříš na normální rádio nebo si budeš muset vybrat co je pro tebe důležitější. Jestli BT nebo USB. Osobně bych dal přednost BT a volil bych některého z levnějších pincků (55BT nebo 65BT). Pokud USB pak bych volil JVC KD-G721/722 a telefonování řešil jinak. Buď Head setem za kačky nebo nějakým Parrotem.
U toho Paňasa jsi asi jednu věc přejlédl. BT u něj stejně jako u většiny rádií této cenové kategorie funguje jen s přídavným modulem, který budeš muset dokoupit. To jednak rádio prodraží v tomto případě o nějaké 4 tisíce (http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=DN_3227), druhak bude ten modul překážet při montáži.
Nejlevnější už s modulem v ceně, o kterém vím je Kenwood KDC-W3537 v balení s modulem BT-100 za nějakých 6000,- Kč. Ten ovšem neumí USB. Myslím, že v ceně, ve které se pohybuješ to seriózně nevyřešíš. Buď koupíš nějakou mrd*u za pár kaček budeš poslouchat katastrofální zvuk a řešit nekonečné reklamace, přišetříš na normální rádio nebo si budeš muset vybrat co je pro tebe důležitější. Jestli BT nebo USB. Osobně bych dal přednost BT a volil bych některého z levnějších pincků (55BT nebo 65BT). Pokud USB pak bych volil JVC KD-G721/722 a telefonování řešil jinak. Buď Head setem za kačky nebo nějakým Parrotem.
- Přílohy
-
- KD-G721.jpg (81.54 KiB) Zobrazeno 2458 x
USB je mazec věc ale asi budu muset dat přednost BT. řikaš že to bych do těch 5ti mohl sehnat i něco co bude dobře hrát jo?
mohl by si mě navést na nějaké stránky nevim kde to hledat. Dikec
mohl by si mě navést na nějaké stránky nevim kde to hledat. Dikec
muzu se priprdnout do debaty s mym dotazem???
vybiram mezi dvema:
Premier DEH-P690UB nebo JVC JVC KD-BT 1
podminky: usb, modre podsviceni(to si u jvc nejsem jisty), bluetooth potesi (neni podminkou)
prakticky uz jde asi jen o to, rict +/- pro tyto dve.[/img]
vybiram mezi dvema:
Premier DEH-P690UB nebo JVC JVC KD-BT 1
podminky: usb, modre podsviceni(to si u jvc nejsem jisty), bluetooth potesi (neni podminkou)
prakticky uz jde asi jen o to, rict +/- pro tyto dve.[/img]
- Přílohy
-
- premier jvc.JPG (37.35 KiB) Zobrazeno 2440 x
Co vy na todle rádio? Sháním něco do auta s dobrým poměrem cena/kvalita. Nepotřebuju asi ani CD stejně mám mobil s BT, USB a 4GB kartou plnou hudby... Blaupunkt si myslím že je obstojná značka
http://www.autohifi.cz/

Canberra SD27 - autorádio s SD-kartou (MP3 / WMA)
Rádio:
VKV/SV/DV
RDS-EON-PTY
tuner koncept Codem III+
dopravní hlášení (TA)
25 pamětí předvoleb
potlačení rušení v pásmu AM
Zesilovač
max. výkon 4x45 wattů
Sound presets
X-BASS
4kanálový výstup předzesilovače (2V)
Všeobecné informace
- čelní vstup Aux připojení pro externí zdroje hudby (např. MP3-přehrávače)
- reprodukce MP3/WMA z SD/MMC
- Bluetooth-Ready: MP3-Audio Streaming z mobilních telefonů s Bluetooth do autorádia a hlasité telefonování přes systém autorádia pomocí volitelného interfejsu
- iPod-Ready: připojení iPod pomocí volitelného interfejsu
- připraveno pro hlasový výstup telefonu/navigace
- odnímatelný Release Panel (zajištění proti krádeži)
Nejsem nějaký megaloman, stačí mi aby to čistě hrálo do ouška v kombinaci s nějakýma repro, což budu řešit za měsíc a aby to vydrželo nějaký ten pátek
http://www.autohifi.cz/

Canberra SD27 - autorádio s SD-kartou (MP3 / WMA)
Rádio:
VKV/SV/DV
RDS-EON-PTY
tuner koncept Codem III+
dopravní hlášení (TA)
25 pamětí předvoleb
potlačení rušení v pásmu AM
Zesilovač
max. výkon 4x45 wattů
Sound presets
X-BASS
4kanálový výstup předzesilovače (2V)
Všeobecné informace
- čelní vstup Aux připojení pro externí zdroje hudby (např. MP3-přehrávače)
- reprodukce MP3/WMA z SD/MMC
- Bluetooth-Ready: MP3-Audio Streaming z mobilních telefonů s Bluetooth do autorádia a hlasité telefonování přes systém autorádia pomocí volitelného interfejsu
- iPod-Ready: připojení iPod pomocí volitelného interfejsu
- připraveno pro hlasový výstup telefonu/navigace
- odnímatelný Release Panel (zajištění proti krádeži)
Nejsem nějaký megaloman, stačí mi aby to čistě hrálo do ouška v kombinaci s nějakýma repro, což budu řešit za měsíc a aby to vydrželo nějaký ten pátek

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ