Auto do 60t. kc nejakeho maleho brouka
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Auto do 60t. kc nejakeho maleho brouka
Ahoj prave jsem si udelal ridicak a chtel bych nejake auto na nauceni a tak. V autech se vubec nevyznam, takze nejake spolehlive a malé naklady na udržbu i spotřebu s malým obsahem max 1.3. Poradte diky moc
tak jake z tohoto seznamu? škodovku nechci jinak mi je to jedno napiste mi prosim jedno jaké by jste si vybral a proc dost by mi to pomolo ve vyberu. dikmazda323 píše:na výběr toho máš v této cenové relaci a na tvé požadavky dost:
opel corsa
ren. clio, c.it saxo,106, šk. felicia, ford fiesta, mit. colt, proton 313
a jiné.
Myslím si,že máš dostatečný počet aut na výběr!
Re: Auto do 60t. kc nejakeho maleho brouka
když to Clio, tak co nejmíň elektriky do něj bo ještě neznám člověka, co by se mu tam v elektrice nic nevysypalo, ale to je asi tak u všech starších aut
jinak ještě třeba Punto, Polo, mazda 121, twingo, AX
jinak ještě třeba Punto, Polo, mazda 121, twingo, AX
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já se rozhodoval stejně jako ty před rokem. Koupil jsem po dědkovi za 18k Kadetta 1,3i a jsem spokojen. Díly za cenu jak na fazola, jede to líp, vypadá to líp, jen se musí pečlivě vybírat, koroze atp. znáš to. Asi bych si nekupoval hned nějake drahe auto, ptž pokud se chceš teprv učit jezdit tak bych volil něco levnýho a pak koupil už větší objem. Já jdu taky touto cestou a zatím se to osvědčilo.

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
POLO rv. 1987
mam nabidku na polo s roku 1987 tak premyslim jestli ho nebrat bez koroze nebourane garazovne s novym vyfukem gumami baterkou a STK do roku 2009 za 10t. kc staci kdyz mi vydrzi 2-3 roky jit do toho? Jak to je s nahradnimi dilý? dekuji za prispěky
FIAT Punto
Tak jsem premyslel ktere si vybrat a jak jsem se tak dival tak me zaujalo FIAT PUNTO II 1,2 Fire Co na to auto rikate zkusenosti a tak? Napiste dik 

Béčkovou corsu ;o)) rok kolem roku 98 / 99 s motory 1.0 12V (X10XE) či 1.2 16V (X12XE) - jednoduchá údržba, levný náhradní díly.... a jezdí dobře..
koukni se k nám na klub (www.corsaclub.cz) tam kluci nějaký corsy prodávaj ;o)
koukni se k nám na klub (www.corsaclub.cz) tam kluci nějaký corsy prodávaj ;o)