M: www.levneknihy.cz
Moderátor: Brutus
Re: M: Renault 5 1972
Tieto modeli stoja 199 Kc,- ??? Golf I Gti preco stoji 735,- ? 

no tyhle u foxtoys stoji stejne ale obevilo se to v levnejch knich a nevim procTaszi píše:Tieto modeli stoja 199 Kc,- ??? Golf I Gti preco stoji 735,- ?

Taky nevim proc, ale hlavne ze tam jsou.:Kroci:. píše:no tyhle u foxtoys stoji stejne ale obevilo se to v levnejch knich a nevim procTaszi píše:Tieto modeli stoja 199 Kc,- ??? Golf I Gti preco stoji 735,- ?

500 0,9T
Tak mam přesně to samý co pepeZX a eště k tomu modrýho Renaulta 8 tak od Solida
Jinak prodavačka se mě ptala jak je možný že to jde takhle nadračku a když sem jí řek že normálně to stoj třeba i ltr, tak mi až skoro nechtěla věřit 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
ty voe neblbni nebo nam to zdrazejTrhyy píše:Tak mam přesně to samý co pepeZX a eště k tomu modrýho Renaulta 8 tak od SolidaJinak prodavačka se mě ptala jak je možný že to jde takhle nadračku a když sem jí řek že normálně to stoj třeba i ltr, tak mi až skoro nechtěla věřit

podpis odstraněn adminem. Ivan
Tak jsem si objednal taky 205tečku, hele kroci, kde jsi vzal ty kola? Z čeho je ta kastle - kov nebo plast? Že bych to překuchal na dálkové ovládání, koupil bych k tomu nějaký profi podvozek...
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
tak zase spadni nazem je to 1:18 a podvozky na RCcka se delaj 1:10 ...renm píše:Tak jsem si objednal taky 205tečku, hele kroci, kde jsi vzal ty kola? Z čeho je ta kastle - kov nebo plast? Že bych to překuchal na dálkové ovládání, koupil bych k tomu nějaký profi podvozek...
je to kov a kola jsou z nakyho staryho RCcka ale to bylo jeste na drat

Podvozky se dělaj i v osmnáctině, je to buggy:D , snad se dají najít i obyč, nebo by mohlo stačit vyměnit kola.. Ale je pravda že jednoduché to nebude vzhledem ke vzdálenosti kol, přinejhorším koupím dětský model RC a do toho už by se dalo bez většího strachu vrtat... Ty modelaříš? Já se teda vyznám jen v letadlech takže jestli plácám nesmysly tak sorry.:Kroci:. píše:tak zase spadni nazem je to 1:18 a podvozky na RCcka se delaj 1:10 ...renm píše:Tak jsem si objednal taky 205tečku, hele kroci, kde jsi vzal ty kola? Z čeho je ta kastle - kov nebo plast? Že bych to překuchal na dálkové ovládání, koupil bych k tomu nějaký profi podvozek...
________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
no modelarim ... mam RCcko TT-O1 od tamiye ...renm píše:Podvozky se dělaj i v osmnáctině, je to buggy:D , snad se dají najít i obyč, nebo by mohlo stačit vyměnit kola.. Ale je pravda že jednoduché to nebude vzhledem ke vzdálenosti kol, přinejhorším koupím dětský model RC a do toho už by se dalo bez většího strachu vrtat... Ty modelaříš? Já se teda vyznám jen v letadlech takže jestli plácám nesmysly tak sorry.:Kroci:. píše:tak zase spadni nazem je to 1:18 a podvozky na RCcka se delaj 1:10 ...renm píše:Tak jsem si objednal taky 205tečku, hele kroci, kde jsi vzal ty kola? Z čeho je ta kastle - kov nebo plast? Že bych to překuchal na dálkové ovládání, koupil bych k tomu nějaký profi podvozek...
ale na tyhle podvozky jsou vsechny ty kastle stejne velky ... at uz je to 350Z , E30 ci focus WRC ... tahle 205tka je kov , na to podvozek kterej by na to presne padnul nesezenes ... je to podle me blbost ... musis schanet kastli na podvozek ne podvozek na kastli

Tak podvozek by šel udělat z laminátu přesně který by sedl, dobře tak profi podvozku se zatím vzdávám...Když se v těch autech vyznáš mohl bys napsat svůj názor, popř. co všechno by bylo třeba abych to dal dohromady? Zkoušels dělat podvozky sám? Je to technicky možné?
Vím že kastle se shání na podvozek ne naopak
Já chci RC 205ku, jinak se dál budu věnovat letadlům a člunům... Kdyžtak můžem pokecat přes icq..
Vím že kastle se shání na podvozek ne naopak

________
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
facebook - dareba hadry
Fabia 1,9 | SDI |
ty brouky jsou myslim stejně od bburaga, ale jsou hezký brácha má jeden.:Kroci:. píše:i kdyz o letadlech si nepokecame tak poekcat muzem , kdyztak napis![]()
jinak kluci , kdo si pocka ten se docka ... sel jsem na obchuzku do levnejch knich a co tam nevydim ... plnej regal starejch brouku o5 Solido 1:17to sem tam nemoch nechat
jinak já jsem od pátku šťastný majitel 205ky a astonu1/43 za 39Korun, mám štěstí že v olmíku to tak na dračku nejde je toho tam plno

DB5 je na 1/43 hezky zpracovaná, má červený interiér se stříbrnými detaily, hezky zpracované kola(i když je asi časem napustím černou), jen škoda že jsem musel dlouho vybírat protože hodně jich mělo velmi nekvalitní lak na bocích, ani ta moje není v tomhle směru dokonalá

Taky jsem si udělal radost: 205, brouk a starý mini. V Liberci jich ještě pár mají...
Chtěl bych ještě toho fiátka ale ten už bohužel
Kdyby ho někdo někde potkal...byl by ochoten mi ho vzít...už ani na netu ho nemají. Mohl bych ho třeba vyměnit za něco, co mají pro změnu u nás...
Chtěl bych ještě toho fiátka ale ten už bohužel

Kdyby ho někdo někde potkal...byl by ochoten mi ho vzít...už ani na netu ho nemají. Mohl bych ho třeba vyměnit za něco, co mají pro změnu u nás...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
jakyho chces ?? asi pujdu pro broucka tak se mrknuP@wel píše:Taky jsem si udělal radost: 205, brouk a starý mini. V Liberci jich ještě pár mají...
Chtěl bych ještě toho fiátka ale ten už bohužel![]()
Tusim ze tady u nas je nesehnatelnej, stejne tak jako dalsi pulka blistraku.
500 0,9T
toho, co sis vzal Ty takže 500. Byl bych Ti velice zauzlován...Pepezx píše:jakyho chces ?? asi pujdu pro broucka tak se mrknuP@wel píše:Taky jsem si udělal radost: 205, brouk a starý mini. V Liberci jich ještě pár mají...
Chtěl bych ještě toho fiátka ale ten už bohužel![]()
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
jak vypadal ten fiátek...nikde jsem nenašel, že by se vůbec dělal. Bylo to 1:18 (1:16)? Jinak jestli hodně prahneš po tom broučkovi, tak u nás měli stejnýho jako má Kroci. Jestli chceš, můžu do levnejch knih vlítnout a kouknout, jeslti je ještě nebudou mít.Pepezx píše:tak sem si byl pro broucka a uz tam zatim meli jen fiat 600D ale zakoupil sem broucka a malinkou pecicku ( aspon pro me) Karmann Ghia![]()
fotky nemam ale broucek je asi jinej nez ma Kroci ...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
ten broucek byl takovej bezovej ... a ty chces tu 500 modrou jako mam ja ???P@wel píše:jak vypadal ten fiátek...nikde jsem nenašel, že by se vůbec dělal. Bylo to 1:18 (1:16)? Jinak jestli hodně prahneš po tom broučkovi, tak u nás měli stejnýho jako má Kroci. Jestli chceš, můžu do levnejch knih vlítnout a kouknout, jeslti je ještě nebudou mít.Pepezx píše:tak sem si byl pro broucka a uz tam zatim meli jen fiat 600D ale zakoupil sem broucka a malinkou pecicku ( aspon pro me) Karmann Ghia![]()
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
DarkReaper píše:Na golfa ste nenarazili ?
kdybych narazil tak uz ho mam
v plzni pribyl nejakej starej FORD americka lod, pak kremovej BUICK kabrio taky lod, a ten KARMANN
jj, toho jak máš ty. možná bych nepohrdl ani tou šestistovkou, ale nevím jak vypadáPepezx píše:ten broucek byl takovej bezovej ... a ty chces tu 500 modrou jako mam ja ???P@wel píše:jak vypadal ten fiátek...nikde jsem nenašel, že by se vůbec dělal. Bylo to 1:18 (1:16)? Jinak jestli hodně prahneš po tom broučkovi, tak u nás měli stejnýho jako má Kroci. Jestli chceš, můžu do levnejch knih vlítnout a kouknout, jeslti je ještě nebudou mít.Pepezx píše:tak sem si byl pro broucka a uz tam zatim meli jen fiat 600D ale zakoupil sem broucka a malinkou pecicku ( aspon pro me) Karmann Ghia![]()

a golfika u nás taky vůbec

tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
a nechces tu moji ?? ja asi pudu jen do VW a frantikuP@wel píše:jj, toho jak máš ty. možná bych nepohrdl ani tou šestistovkou, ale nevím jak vypadáPepezx píše:ten broucek byl takovej bezovej ... a ty chces tu 500 modrou jako mam ja ???P@wel píše: jak vypadal ten fiátek...nikde jsem nenašel, že by se vůbec dělal. Bylo to 1:18 (1:16)? Jinak jestli hodně prahneš po tom broučkovi, tak u nás měli stejnýho jako má Kroci. Jestli chceš, můžu do levnejch knih vlítnout a kouknout, jeslti je ještě nebudou mít.
a golfika u nás taky vůbec

a co maj u VAS ??
u nás maj ty tři, co jsem pořídil a ještě tušim toho Peugeotka 203. a víc si nepamatuju. Zítra tam asi vlítnu jestli něco nepřibylo. Pak bych to sem napsal.
Jinak pokud bys byl ochoten se toho fiatka vzdát, tak bych ho vzal. Dám vědět zítra. třeba ho dostanou u nás...
Jinak pokud bys byl ochoten se toho fiatka vzdát, tak bych ho vzal. Dám vědět zítra. třeba ho dostanou u nás...
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Pepezx
- Kontaktovat uživatele:
ja ted musim pockat na vejplatu takze se pudu mrknout az o vikendu v brne kdyz bude cas... jinak klidne se ho vzdam radsi koupim zas broucka nebo ghiu a neco s tim proveduP@wel píše:u nás maj ty tři, co jsem pořídil a ještě tušim toho Peugeotka 203. a víc si nepamatuju. Zítra tam asi vlítnu jestli něco nepřibylo. Pak bych to sem napsal.