--------------------------------------------------------------------------------
Prosím Vás mam menší problemek, moje auti nemelo xenony jen normal žárovky.. A mam světla s bixenonama a nevim jak to připojit.. Konektory od H4 žárovek mají asi málo ampér a xenon bliká jako strobák. Pri pripojení na baterku přímo to svítí v poho.. Ale problém je ten že mam baterku v kufru v zadu a nijak spesl nejde natahnout kabel do předu a navic bych ani nevedel jakou dat napetovou ochranu. Kolik amperovou pojistku.. Lze to napojit na neco jineho v motorovém prostoru nebo jinde??? Nebo musim natahnout kabel od baterky?? Děkuji mnohokrát za rady ...
Jak zapojit Bixenony- Prosím o radu ;)
Moderátor: Idaho
Jak zapojit Bixenony- Prosím o radu ;)
Mazda MX 5 . 1.6, 110PS
To opravdu nikdo tady na foru toto neví?? Klidně za nejakou odmenu bych potřeboval nakreslit schema.. Neznam zadnyho autoelektrikáře...
Už jsem našel privod 12V ktere utahnou xenon.. Dokonce jsem je zapojil aby svitili na potkavacky. Jenze kdyz prepnu na dalku tak to uz nefunguje.. Prostě bych potreboval navrhnout zapojení oládání misto H4 žárovky.. Tim že mění polaritu tak sem bezradnej jak ovladat clonu na dalkove svetla v bixenonu.. Prosím prosím poradte mi nekdo. Vzdyt tady hafo lidi prodavalo bixenony atd..

Už jsem našel privod 12V ktere utahnou xenon.. Dokonce jsem je zapojil aby svitili na potkavacky. Jenze kdyz prepnu na dalku tak to uz nefunguje.. Prostě bych potreboval navrhnout zapojení oládání misto H4 žárovky.. Tim že mění polaritu tak sem bezradnej jak ovladat clonu na dalkove svetla v bixenonu.. Prosím prosím poradte mi nekdo. Vzdyt tady hafo lidi prodavalo bixenony atd..

Mazda MX 5 . 1.6, 110PS