Jak zapojit Bixenony- Prosím o radu ;)

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Pepeee
Kontaktovat uživatele:

Jak zapojit Bixenony- Prosím o radu ;)

Příspěvek od Pepeee »

--------------------------------------------------------------------------------
Prosím Vás mam menší problemek, moje auti nemelo xenony jen normal žárovky.. A mam světla s bixenonama a nevim jak to připojit.. Konektory od H4 žárovek mají asi málo ampér a xenon bliká jako strobák. Pri pripojení na baterku přímo to svítí v poho.. Ale problém je ten že mam baterku v kufru v zadu a nijak spesl nejde natahnout kabel do předu a navic bych ani nevedel jakou dat napetovou ochranu. Kolik amperovou pojistku.. Lze to napojit na neco jineho v motorovém prostoru nebo jinde??? Nebo musim natahnout kabel od baterky?? Děkuji mnohokrát za rady ...
Mazda MX 5 . 1.6, 110PS

Pepeee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepeee »

To opravdu nikdo tady na foru toto neví?? Klidně za nejakou odmenu bych potřeboval nakreslit schema.. Neznam zadnyho autoelektrikáře...
Už jsem našel privod 12V ktere utahnou xenon.. Dokonce jsem je zapojil aby svitili na potkavacky. Jenze kdyz prepnu na dalku tak to uz nefunguje.. Prostě bych potreboval navrhnout zapojení oládání misto H4 žárovky.. Tim že mění polaritu tak sem bezradnej jak ovladat clonu na dalkove svetla v bixenonu.. Prosím prosím poradte mi nekdo. Vzdyt tady hafo lidi prodavalo bixenony atd.. :cry: :cry:
Mazda MX 5 . 1.6, 110PS

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Tak jim pošli SZ :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“