Clona je to druhy co muzes nastavit. Muzes nastavit cas a clonu. Clonu poznas podle toho, ze je pred tim cislem F.
Co mas za fotak, aby to vubec umel
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
vi ste taky f predstav si douru ktera se zvetsuje ci zmensuje,tim ovlivujes kolik svetla ti prochazi
jinak ja osobne fotim nejvicen na prioritu clonu cas si fotak odpocita v pohode,ale diky clone mate kontrolu nad hloubkou ostrosti a vo tom foceni dost je jinak f neni druha a posledni vec co lze nastavit ale to je jedno
biker píše:vi ste taky f predstav si douru ktera se zvetsuje ci zmensuje,tim ovlivujes kolik svetla ti prochazi
jinak ja osobne fotim nejvicen na prioritu clonu cas si fotak odpocita v pohode,ale diky clone mate kontrolu nad hloubkou ostrosti a vo tom foceni dost je jinak f neni druha a posledni vec co lze nastavit ale to je jedno
No já se to snažil vysvětlit co nejvíc jednoduše
No já fotim jenom na manual, jak na clonu tak na čas, baví mě si s tim hrát....
habitat3 píše:mozna bude nejlepsi kdyz si nastavim rezim na blesky a nebo na noc..
ty voe co ze mas? za fotak? pokud tam mas programy treba noc nebo pismena M P S Ž A tak 99%fotaku je prirorita clony prave "A" a pak to clonovy cislo zvetsujes ale bezny kompakty maj vetsinou max 8-11
biker píše:vi ste taky f predstav si douru ktera se zvetsuje ci zmensuje,tim ovlivujes kolik svetla ti prochazi
taky pak ty fotky dopadají jak dopadají (joke)
já taky spíš upřednostňuju clonu, páč ten čas je ve dne ošemetnej, ale třeba v noci se s ním dá dobře hrát
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
detailisto tak to vysvetli polopate nekomu kdo nevi co je clona... Jasny, jde toho nastavit kurewsky vic Od ISA, prez korekci expozice az podalsi nepodstatny sracky
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
taky pak ty fotky dopadají jak dopadají (joke)
já taky spíš upřednostňuju clonu, páč ten čas je ve dne ošemetnej, ale třeba v noci se s ním dá dobře hrát
Ta první kočka od pandy je krásná Ta druhá taky, ale neni to tak povedená fotka
Já sem z dnešní nudy blejsknul myš v hypernově, to co jí leze z huby je jak ste určo poznali červ
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form