Kolegové, tak to vypadá, že nejvýkonnější Nexie na světě je konečně na světě Trvalo to asi 2 měsíce, ale výsledek stojí, doufám, za to. Výkon opravdu netuším, snad mohu zatím jen odhadovat 220 koní, krouťák asi 280 Nm. Seznamte se:
Naposledy upravil(a) Ivan dne 20 srp 2007 08:53, celkem upraveno 2 x.
HANYSx píše:gratulace veliká, to asi s tou nexií bude slušně hejbat jak velkej vojeb byl s novejma úchytama?
už před tím tam měl 2.0 aten je stejnej...
Každopádně mazec... Dobrá práce...
Co se poloos týče pokud tam má převodovku s F20tak nevydím důvod proč by ty poloosy měli křupat.. tuším že 2.0 a 2.0T měl pooosy stejné na calibrách a vectrách jen tam byli nyvýc ty zadní a ty hlavně trpěj... Tady to spíš bude hrabat než praskat...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Ano, je to motor z Calibry. Zatím jsme se soustředili na to, aby motor fungoval dobře mechanicky. Rovněž se musela předělat komplet elektrika, což byl taky zážitek, ale všechno funguje na 100%. Za 14 dní by měly na autě být duralové výztuhy nad a pod motorem, pancéřové hadice k brzdám a další věci, které zvýší celkovou bezpečnost a tuhost auta. Možná letos stihnu i nějaký ten sprint, Mimoň bohužel ne, ta je moc brzo.
ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Idaho píše:ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...
Idaho píše:ta zprasená modrá nexie co jezdí po práglu ( imitace eva ) má udajne tovární kit za nejakých 250ts kc přímo od nexie a výkon by mel být také na hranici 220-230PS
Idaho, po Praze něco takového jezdí? Měl jsem dojem, že mám Nexie v ČR dobře zmapované, ale o tomto projektu nic nevím...
Ještě že jsi si tam dopsal to ASI.
No konečně to aspoň trochu pojede.Jinak ti přeju at se ti to nesere jako mě.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
bohužel vím jen to co mi majitel rekl, nemám to nijak podlozené, jendá s eo tu osklivou oplastovanou ve stylu evo..kua ted ani nevím jeslti je to nexie ale žil jsem v domení že jo.. kua... tak přemýšlím, kdo byl s námi loni na blatné? byla to nexie nebo ne?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
bohužel já jezdil a azjistoval servis já nestíhal fotit :d al etusím že na exia klubu je, byla dost dlouho na prodej..
na každem srazu chodili detičky, fotili si jí a říkali "jé to je hezké subaru"
jede jako svina ale majitel má velké problémy s poloosama..
Ivan píše:
bohužel vím jen to co mi majitel rekl, nemám to nijak podlozené, jendá s eo tu osklivou oplastovanou ve stylu evo..kua ted ani nevím jeslti je to nexie ale žil jsem v domení že jo.. kua... tak přemýšlím, kdo byl s námi loni na blatné? byla to nexie nebo ne?
čéče vim co myslíš, ale byla to Nubira
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!