Ivan píše:
Pokud vyjedeš se studenýma gumama a už je mokro, tak je nezahřeješ a to je blbý. Pokud ale začne pršet a kola jsou už předtím zahřátý, tak se to na mokru překvapivě chová jako průměrná guma.
a na suchu? nemyslim rozjezdy ale zatacky.. me nekdo rikal ze to jsou hrozny zvejkacky, je to pravda? a co zivotnost?
Na suchu jsem ještě lepší gumy neměl. Když se kola zahřejí, což je otázka chvilky, tak sedí jako přibité, v zatáčkách se dostávám za hranice fyzikálních zákonů. Na okresních cestách jsem za toho půl roku ještě nepotkal auto, které by bylo schopné držet krok. Životnost je tak plus mínus 5.000 km - záleží na stylu jízdy, na povrchu, teplotě apod. Je to mimořádně měkká směs - když jsou pneu zahřáté, tak se do gumy lepí kamínky (a vzorek mizí před očima).
a jeste jednu otazecku, kde si se je objednaval a za kolik?videl sem je na lexani za necelych 5t jedna guma,diky
No, nevím, nevím, myslím, že i s těmito pneoškami to bude při rozjezdu mazec. Já mám taky Proxesy...sice jen T1-R, ale i tak mají ty gumy při rozjezdu s tou turbínou co dělat Jinak pěkná práce
Viking píše:No, nevím, nevím, myslím, že i s těmito pneoškami to bude při rozjezdu mazec. Já mám taky Proxesy...sice jen T1-R, ale i tak mají ty gumy při rozjezdu s tou turbínou co dělat Jinak pěkná práce
Máš pravdu, sám jsem zvědavej, jestli to na těch 15" bude uříditelný, jakmile zvednu tlak ze současného 0,4 baru na dvojnásobek...
Viking píše:No, nevím, nevím, myslím, že i s těmito pneoškami to bude při rozjezdu mazec. Já mám taky Proxesy...sice jen T1-R, ale i tak mají ty gumy při rozjezdu s tou turbínou co dělat Jinak pěkná práce
Máš pravdu, sám jsem zvědavej, jestli to na těch 15" bude uříditelný, jakmile zvednu tlak ze současného 0,4 baru na dvojnásobek...
To je jednoduché...ty přední ti budou mizet na očích Zvláště nějaký pěkný výjezd ze zatáčky na dvoječku
moc pekny projekt.jen se divim ze jsi napsal nejsilnejsi na svete..vis kolik koutu o kterych nevis musi bejt? kdyz existuje magor co da do malucha 500hp urcite bude i nejakej kdo bude mit vic jak 250hp v nexii
GReddy píše:moc pekny projekt.jen se divim ze jsi napsal nejsilnejsi na svete..vis kolik koutu o kterych nevis musi bejt? kdyz existuje magor co da do malucha 500hp urcite bude i nejakej kdo bude mit vic jak 250hp v nexii
Díky. Já jsem napsal (Asi) nejvýkonnější... . Samozřejmě může někdo existovat, ale myslím, že mám Nexie celosvětově dobře zmapované. Nexií s c20xe jezdí po světě asi 6, Nexie s 2.5 V6 je nyní jedna v Polsku a o Nexii s c20let nevím vůbec.
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;