Koncovky na vyfuk
Koncovky na vyfuk
Schanim nějakou koncovku na vyfuk ale problém je v tom že mám Hdi tudíž vyfuk je směrem dolů.Dá se sehnat nejaka redukce?
Uřízni nebo kup rovnou nerez výfuk s atestem pokud nechceš aby ti to rvalo uši...
________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Re: Koncovky na vyfuk
Uřízni to zahnutí a v případě, že ti bude překážet kousek nárazníku, tak vyřízneš díru pájkou a máš to.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
škodovka dělá orig. doplněk. Stačí jen nasunout na konec výfuku, ale spaliny přes koncovku neprochází....trochu háček no.
VW PASSAT B5
No už sem něco našel
- Přílohy
-
- Koncovka%20v%C3%BDfuku%20diesel.jpg (7.81 KiB) Zobrazeno 1342 x
jak tak koukám na ty vošklivé koncovky tak přemejšlím jestli to raději nenechat tak jak to je
Když koncovku tak nějakou peknou né takové mrdky které stejně po první zimně začnou reznout...

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
myslíš ty moje? myslím že to vypadá mnohem líp než origo co trčelo ven a ještě zahlé dolů a orezlé. Navíc jsou to uplně přesně takové koncovky jaké jsem chtěl a scháněl a na tom že jsem je nakonec sehnal za dobrý peníz z feldy nevidím nic špatného.elviiis píše:jak tak koukám na ty vošklivé koncovky tak přemejšlím jestli to raději nenechat tak jak to jeKdyž koncovku tak nějakou peknou né takové mrdky které stejně po první zimně začnou reznout...
ale to co našel Maro bych si tam teda nedal

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
ne já mylsím tu obludu co si vybral maroš... ty tvoje vypadají celkem nenásilně ale stejně to začne za chvíli rezavět... podle mne nejlepší je když nemá auto výřez a ten výfuk je utopenej a nejdou ty koncovky prostě vydět...Rolljoin píše:myslíš ty moje? myslím že to vypadá mnohem líp než origo co trčelo ven a ještě zahlé dolů a orezlé. Navíc jsou to uplně přesně takové koncovky jaké jsem chtěl a scháněl a na tom že jsem je nakonec sehnal za dobrý peníz z feldy nevidím nic špatného.elviiis píše:jak tak koukám na ty vošklivé koncovky tak přemejšlím jestli to raději nenechat tak jak to jeKdyž koncovku tak nějakou peknou né takové mrdky které stejně po první zimně začnou reznout...
-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych radsi, aby nebyly videt, ale souhlasimelviiis píše:ne já mylsím tu obludu co si vybral maroš... ty tvoje vypadají celkem nenásilně ale stejně to začne za chvíli rezavět... podle mne nejlepší je když nemá auto výřez a ten výfuk je utopenej a nejdou ty koncovky prostě vydět...Rolljoin píše:myslíš ty moje? myslím že to vypadá mnohem líp než origo co trčelo ven a ještě zahlé dolů a orezlé. Navíc jsou to uplně přesně takové koncovky jaké jsem chtěl a scháněl a na tom že jsem je nakonec sehnal za dobrý peníz z feldy nevidím nic špatného.elviiis píše:jak tak koukám na ty vošklivé koncovky tak přemejšlím jestli to raději nenechat tak jak to jeKdyž koncovku tak nějakou peknou né takové mrdky které stejně po první zimně začnou reznout...

kdyz je koncovka hezka a je k tomu upravenej i naraznik, ne jenom vyrizla dira ale i nárazník zaoblenej (zatocenej) smerem dovnitr, tak je to hezký a je to lepší než když to neni vYdět
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
tohle mi příjde jako prasárna... když už to dělat takhle tak bych ten šlaušek protáhl až k té koncovce... i když je fakt že většina děchdle nafťáku jsou v pikaču a hulej jak lokomitava a takhle alespoň méně ohrožuje ty co jedou za nímPinky píše:mam rešení