A jsou hajzlove jedni, je to druhej den, co neni v garazi a hned nekomu vadi. No, jeste jeden den a uz zase pujde do domecku..Beaver píše:A to sem si myslel, že v takové prdeli jako je Třešť závistiví nebo blbí lidi nebudou...

Hned bych jel taky, ale me ceka ve Znojme vinobrani. Mimochodem dneska jdu s pritelkyni po Jihlave a koukam, on to kasa.d, ale asi sis nas nevsiml. Bylo to u prumyslovky.kasa.d píše:hmmm
sakra sakra, sraz co není zas tak daleko a já su zrovna na jiný akci
(mistrovství evropy v SQ a SPL v Budapešti) škoda
pro toho kdo neviděl a zajímá ho jak se hrálo dávám linkButch píše:tak a máme za sebou první zápas v Hokejové extralize a to Jihlava - Litvínov 1:0![]()
na to že v Litvínovském kádru jsou (Šlégr, Ručinnský, Reichel, Škoula, Kroupa) a u nás nikdo z NHL tak to bylo dost dobrý a pokud takhle budou hrát celou ligu tak jsme v top 5![]()
Hoši děkujeme
Velka gratulace, dneska jsem byl na vinobrani, ale priste snad uz urcite pujdu.Butch píše:tak a máme za sebou první zápas v Hokejové extralize a to Jihlava - Litvínov 1:0![]()
na to že v Litvínovském kádru jsou (Šlégr, Ručinnský, Reichel, Škoula, Kroupa) a u nás nikdo z NHL tak to bylo dost dobrý a pokud takhle budou hrát celou ligu tak jsme v top 5![]()
Hoši děkujeme
díky, díky, díkyZdenal píše:Velka gratulace, dneska jsem byl na vinobrani, ale priste snad uz urcite pujdu.Butch píše:tak a máme za sebou první zápas v Hokejové extralize a to Jihlava - Litvínov 1:0![]()
Hoši děkujeme
včera to našim vyšloLetty píše:no hokejík supérkaždopádně musíme vyhrávat.. na to, že oni mají tolik slavnejch hráčů z nhl a reprezentantů čr dost setřeli
..my máme aspoň buzka
(MS2000)
![]()
![]()
Vsude spousta lidi, vina burcaku a vseho, co k tomu patri, vcetne kapsaru, cikanu atd., ale super!!!Butch píše:díky, díky, díkyZdenal píše:Velka gratulace, dneska jsem byl na vinobrani, ale priste snad uz urcite pujdu.Butch píše:tak a máme za sebou první zápas v Hokejové extralize a to Jihlava - Litvínov 1:0![]()
Hoši děkujeme![]()
jaké bylo vinobraní ?
ne každej den je posvíceníkasa.d píše:no do hokeje moc nedělám, ale zaslechl sem, že včera s Libercem to moc nevyšlo 5:1 :o(