Eclipse 2.0T GSX je doma

Odpovědět
Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Krosmen píše:povidej že by to byl hybrid protože je to garette s portovanym vnitřkem....hmhmhm...uvidíš sám jak to bude fungovat až tam foukneš dva bary...... :lol:
Až tam fouknu 2 bary, tak mi to nejdříve urve hlavu a pak se mi rozletí motor. :lol: Zatím jsem fouknul max. 1,4-1,5 Bar a párkrát mě utnula řídíci jednotka. :twisted:
Sám přesně nevím, co je tam. Ale má to jiné lopatky než klasické 16G small. Co jsem se díval na USA fórech, tak by mělo stíhat do cca 380PS.

Obrázek
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

njn je to portovaná něco v tomhle stylu....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TD05-BIG ... enameZWDVW
co se týče rozměrů,prakticky do jakýhokoliv TD05 dáš jakejkoliv kompresor mě by se líbil 25G kompresor......

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak jsem zjistil, co tam vrže. :D

Taková pi........vina. :roll: Spadl mi malý šroubek do altíku a narážel do vrtulky na jeho chlazení. :lol: A já bych už rozebíral motor :oops:
Honda VF 750C Magna 65kw

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

no vidis to!Ale kdybys ten motor rozebral,tak az bys to daval dohromady,tak bys mel klid ze uz ti tam nic neodejde! :lol:

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Venca Brody píše:no vidis to!Ale kdybys ten motor rozebral,tak az bys to daval dohromady,tak bys mel klid ze uz ti tam nic neodejde! :lol:
To je fakt, nasypal by jsi tam dalších pár desítek tisíc a měl bys to z jedné vody :lol:
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

iwi píše:
Venca Brody píše:no vidis to!Ale kdybys ten motor rozebral,tak az bys to daval dohromady,tak bys mel klid ze uz ti tam nic neodejde! :lol:
To je fakt, nasypal by jsi tam dalších pár desítek tisíc a měl bys to z jedné vody :lol:
Motor půjde rozebrat asi až na zimu. :?: Dokuď to jede a není v motoru zásadnější problém, nechci se do toho moc hrabat. :oops:

Dnes jsem byl Eclipse po týdnu projet a musím si dávat bacha na rozjezdy. 1ka s plynem je zabijácká kombinace. :lol: Mám ještě SPZ za oknem a při rozjezdu jsem dostal od ní pořádnou ránu. :lol: Zítra jdu koupit rámeček a dám jí kam patří. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Anděl píše:
iwi píše:
Motor půjde rozebrat asi až na zimu. :?: Dokuď to jede a není v motoru zásadnější problém, nechci se do toho moc hrabat. :oops:

Dnes jsem byl Eclipse po týdnu projet a musím si dávat bacha na rozjezdy. 1ka s plynem je zabijácká kombinace. :lol: Mám ještě SPZ za oknem a při rozjezdu jsem dostal od ní pořádnou ránu. :lol: Zítra jdu koupit rámeček a dám jí kam patří. :D
No to bys mel!Nebo dostanes pokutu za necitelnou spz!

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Venca Brody píše:
fufu píše:.... no už jsem to změnil, prodám auto a koupím BMW kabrio :)
jj!na to leti baby!To ti schvaluju!
8)
To můžu potvrdit z vlastní zkušenosti :lol:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak se něco :zadek: mezi motorem a kolama. :roll: Když se rozjíždím, tak auto hrozně vybruje. Po překročení určitých otáček motoru vybrace přestanou. Spojka to asi nebude, protože když stojím na brzdě a zatížím spojku, tak se to chová OK. Jsem ale rád, že se to pos..lo teď a né po GO motoru. :wink:

Takže je co dělat. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

Anděl píše:Tak se něco :zadek: mezi motorem a kolama. :roll: Když se rozjíždím, tak auto hrozně vybruje. Po překročení určitých otáček motoru vybrace přestanou. Spojka to asi nebude, protože když stojím na brzdě a zatížím spojku, tak se to chová OK. Jsem ale rád, že se to pos..lo teď a né po GO motoru. :wink:

Takže je co dělat. :D
má motor vyvažovačky, jestli jo, zkoukni jak an tom je řemen, nebo to co je pohání..u italů rádi praskaj řemeny a pak s emotaj do rozdáku.. zrovna před chvílí sme tady řešil něco podobnýho..klepající pedály v coupe..no byl to řemen vyvažovaček...

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Jenze toto neni ital! :lol:

Andel:Tak musis jezdit az od urcitejch otacek vys!POkud uz to neni v omezovaci! 8)

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

vyvazovacky to ma ale ty to nedelaj ty se projevujou jinak\!!!a kdyz soi v pici vyvazivacky auto nejde vytocit vic jak na 4OOO :lol:
Mitsubishi Galant VR4 150Kw++
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Alik píše:vyvazovacky to ma ale ty to nedelaj ty se projevujou jinak\!!!a kdyz soi v pici vyvazivacky auto nejde vytocit vic jak na 4OOO :lol:
No uvidíme co to přesně dělá. :roll: Zítra se u Vás zastavím a domluvím termín. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

Obrázek
Obrázek

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

TY KRAVO TO BUDE ZAKAZKA
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Alik píše:TY KRAVO TO BUDE ZAKAZKA
Co zakázka, ale nejméně týden ti budou říkat cikáne, jak budeš zasra.ej od oleje. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

hele tak ja ti tu GO motorz udelam doma...nedavej to k nam do servisu :)
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Dnes jsem dostal pokutu 500Kč od MP. :D Jel jsem do města do pěší zóny a zastavili mě. :mad: Neměl jsem povolení. A ani občanku, řidičák, techničák........................... prostě nic. :lol: Tak pan policista na mě, že zavolá státní a přijdu o body. Tak jsem mu řekl přesné znění zákona a že o body nemůžu tedy přijít. Jedině že jsem nebyl připoután. ( já jsem vůl, ještě jim radím) :lol:

Zítra jedu dělat pro jednoho od PČR, tak to tam bude mít hned připočítano. 8) :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Anděl píše:Dnes jsem dostal pokutu 500Kč od MP. :D Jel jsem do města do pěší zóny a zastavili mě. :mad: Neměl jsem povolení. A ani občanku, řidičák, techničák........................... prostě nic. :lol: Tak pan policista na mě, že zavolá státní a přijdu o body. Tak jsem mu řekl přesné znění zákona a že o body nemůžu tedy přijít. Jedině že jsem nebyl připoután. ( já jsem vůl, ještě jim radím) :lol:

Zítra jedu dělat pro jednoho od PČR, tak to tam bude mít hned připočítano. 8) :lol:
hele ty montujes satelitni techniku? :)

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

GReddy píše:
Anděl píše:Dnes jsem dostal pokutu 500Kč od MP. :D Jel jsem do města do pěší zóny a zastavili mě. :mad: Neměl jsem povolení. A ani občanku, řidičák, techničák........................... prostě nic. :lol: Tak pan policista na mě, že zavolá státní a přijdu o body. Tak jsem mu řekl přesné znění zákona a že o body nemůžu tedy přijít. Jedině že jsem nebyl připoután. ( já jsem vůl, ještě jim radím) :lol:

No ano. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Anděl píše:
GReddy píše:

No ano. :D
8) super job..sice asi makas od nevidim do nevidim ale je to hodne perspektivni job (otec vlastni taktez firmu)
a hlavne se da takhle ziskat hodne znamosti :?: :D

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Tak si Alík zítra mákne. 8) Je to u něj v servise. Něco jsem poku.vil a celé auto se při rozjezdu hrozně klepe. :D Asi spojka, nebo .............. No uvidíme. :roll:

Do konce týdne napíšu Idahovi a dalším.... , za kolik by byli veškeré vnitřnosti motoru. (kované písty.................................................................................................................................................................................................) a pak objednám. 8)

Chci už konečne najet 100km bez poruchy. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

vymněnit ložiska kliky a ojnic za nové-doporučeny originál mitsu ojnice puter roots písty wiseco 8,8:1 a sou dvě velikosti "vůle" pístů tak sou doporučeny ty větší a nezapomenout na to při dělání výbrusu a honování potom na hlavu použít vačky 264 nebo 272 HKS nové ventily HKS ventilové dvojité pružiny a hydroštely a máš základ na 500PS dál už je to o turbu výfuku IC vstřikách palivový liště spojce zadní nápravě kardanu diffu poloosách brzdách tlumičích pružinách a asi by to chtělo aby kastle byla 100% :-) hodně štěstí je to dost práce dost peněz s nejistym výsledkem a horizontem dodělání.... jo a zapomněl sem asi nejdůležitější věc a to je řízení managementu motoru kdo ti to do auta namontuje a naladí...moc opravdu schopných lidí tady v republice neni...já vim jen o dvou každý oužívá jiného výrobce a oba mají celkem dobré výsledky...... :-)

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Takže je ruplej vrchní obal převodovky u jednoho šroubu. Zítra se to nechá zavařit a snad to bude OK. :D
Honda VF 750C Magna 65kw

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

no nevim potkal sem draka na icq a rikal ze to tim sroubem nebude ze to vypada na mezinapravovou viskozni spojku :x
Obrázek
Obrázek

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Alik píše:no nevim potkal sem draka na icq a rikal ze to tim sroubem nebude ze to vypada na mezinapravovou viskozni spojku :x
To by potom mohl dělat ten nový smradlavý olej. :?:
Honda VF 750C Magna 65kw

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

ee to ne to yb to delalo uz od zacatku.......... :(
Obrázek
Obrázek

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

tak nevim ale gsx je stálá čtyřkola se samosvorným středovým thorsenovým diferákem....v něm by ale mohl být problém páč často z něj teče olej a on se špatně chladí.........

Anděl
Moderátor

Příspěvek od Anděl »

Krosmen píše:tak nevim ale gsx je stálá čtyřkola se samosvorným středovým thorsenovým diferákem....v něm by ale mohl být problém páč často z něj teče olej a on se špatně chladí.........
Zítra to dáme zase dohromady a uvidí se. :wink: Preventivně jsem nechal vyměnit všechny gufera okolo spojky. Dále nový koncový výfuk otto racing. Už nechci, aby při projetí kolem aut, začali řvát alarmy. :lol: A také nový palivový filtr.

Snad Eclipse vydrži dalších 100km, než zase budu muset jet do servisu. :lol:
Honda VF 750C Magna 65kw

Machy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machy »

Anděl píše:
Krosmen píše:tak nevim ale gsx je stálá čtyřkola se samosvorným středovým thorsenovým diferákem....v něm by ale mohl být problém páč často z něj teče olej a on se špatně chladí.........
Zítra to dáme zase dohromady a uvidí se. :wink: Preventivně jsem nechal vyměnit všechny gufera okolo spojky. Dále nový koncový výfuk otto racing. Už nechci, aby při projetí kolem aut, začali řvát alarmy. :lol: A také nový palivový filtr.

Snad Eclipse vydrži dalších 100km, než zase budu muset jet do servisu. :lol:
Sis mohl rovnou koupit noví auto....... :lol:

Odpovědět

Zpět na „Český Krumlov a okolí“