moje mala story ala citron
Furt se tu jen tlacha, jak jde TF do sracek (ostatne ten napis mi behem deste furt vylejza na C5

) a zadny tuninko ani stylinko nepribylo. Tak povypravim moji story.
Zkazila jsem se v roce 2004, kdy jsem se poprve svezla v Bxu. Prvnim byla 1.6tka, se kterou krizoval Eiffel CR a popsal svoje cesty, tehda jeste v manualu. Mekkoucke, s malou spotrebou, proste uzasne auto pro zenskou. A tak proto jsme za pul roku jeli pro "sportovneji" naladeny kousek, co zere jako svin a k mekkosti ma daleko jako smirgl k toaletaku.. Do teto chvile byla moje evolucni krivka felicie 1.3Mpi, BX 1.6 Tzi a BX 1.9 Gti 16v, proto pisu "sportovneji" ladene

Sve doby to byl oblibeny motor (v peugeotech oznaceny mi16), rodinnem hatchbacku, vazicim 1060Kg to umi slusne povozit. Serie (od 1989) ma 108kw a kroutak p*co 170nm.
Nu, toz byla doma.. naprosta serie, se sedackama smradlavyma od kavalira king charlese spanela s plechacema.
Tuning vlastne zacal tim, ze se mi poztracely poklice (hlavne v zatackach nedrzi

) a origo hliniky vypadaly jako dekly od kanalu. Vyber kol je slozity proces, ale je jeste slozitejsi v pripade, ze mate auto, co vypada jako futuristicka zplostela krabice, na ktere se Bertone vyradil do sytosti

Proto vyber padl na dezenty E, rovnou o palec vetsi, nez je serie.
Pak probehlo nekolik cachru s interierem, vyhodily se anatomy v mikroplysi a dal se kozeny interier origo BX. Dodelala se digitalni klima, na coz jsem patricne hrda, neb jsem s touhle ficurou vytrela frantikum na sraze citroenu oci

Musel se zaimponovat panel klimatizace do stredoveho panelu, s cimz jsem se delala cca 7 dni, nez to vypadalo podle mych predstav. Nasledovala tunerska klasika od barevnych brzdicu az po sportovni filtr.
Musim se priznat, ze me trochu nakoplo Instalaterovo BX a tak jsem zacala cumakovat po jinem narazniku, serie nic moc
http://ukazto.com/img/2-4g01.jpg , a podarilo se mi schrastit jinsi...
A protoze me bolej prsty vemu to ve zkratce, predelal se interier-hovezina+alcantra, anatomicke sedaky, vyhrivane, s polohovatelnym bocnim vedenim, kompletne potahnuty strop, sloupky, stredove tunely, manzety, kufr, momo radicka, tjuningo pedale, odskok 5tych dveri, radicka blabla...
Brzdy Ate power disky s ATE deskama, drazky+vnitrni chlazeni, Tvrdsi koule (neco na zpusob sportovnich tlumicu a pruzin)
v motoru Green, nova programovatelna ECu (rozeposipvat to moc nebudu, je toho moc), zavodni lambada Inovate +budik A/F ratio, zesile cidlo klepani, predelane bezkontaktni zapalovani, zvetseny svody, zpevnene u palice, a jeste par drobotin, takovy tuningo zaklad, ceka se na vacice, zavodni hydrostely a vstrikovace od idaha...
stylinko exterieru jeste neni hotovo, az vytvrdne lak, nastrojime zbytek, kridla, bocni plasty, listy ETC...
Zadni narazniko se bude jeste predelavat, nejsem s nim spokojena, stejne tak predni.. mam v hlave uz jine tvary a i kdyz jsem se zaprisahla, ze uz nikdy NEBUDU laminovat, mam v zime, co delat
Jinak ted novy lak: bila perlet+barevne trpytky
toz citronova ochutnavka (nesezerte to

)
Interier:
Ext.:
detail laku, bohuzel nesvitilo jeste natolik silne, ale trpytky vylezly
a z boku.. chybi ale nastrojeni kridla a drobotiny
Rada si poslechnu nazor na BX, preci jen je to auto, co se bud libi nebo osklivi

Napady, pripominky na vylepseni uvitam
vase pani citronova
edit: nefungujou mi odkazy.. ze se na to nevysrrr