Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastech...
-
- Kontaktovat uživatele:
Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastech...
jaký je osud projektu z plander, modrá calibra, zadní lampy z AR 156, AL křídlo ?
co Venca a jeho Astra, vidím ho jen v škoduli, asi se na ni maká
co Kuba tedky jezdí po svítivě zeleném Golfu, Polu, Omeze ?
svítivě žlutý Huinday Coupé Carrera?
černý Citroen v kombajnu s modrým podsvícením myslím ještě stáva u króňa.
Duchyho Golf III již dokonal, tam už se nic nestane
Co vás napadá dál?
Kdo ted drží prapor, jaký pěkný káry ?
Co se chystá za projekty přes zimu?
Co vás napadá dál?
Re: Minulost a současnost tuningu v Ji a přilehlých oblastec
ta alfa je teď zelená a zase jezdí po srazech jestli myslíme stejnou 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
JJ, myslíme.BALI píše:ta alfa je teď zelená a zase jezdí po srazech jestli myslíme stejnou

no tak na nejakych z tehlech autech se delawercecko píše:jaký je osud projektu z plander, modrá calibra, zadní lampy z AR 156, AL křídlo ?
Co vás napadá dál?

- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
to shaity: jestli ti vyjde vše co máš v plánu, tak to bude pecka...a pak
vyrazíme na Wörtherseetour
teda jestli stihnu to co chci
jinak calibru jsem viděl nedávno...zatim bez laku nevim jak teď
a co má ten týpek po omeze by mě taky celkem zajímalo...
a znáte někdo toho týpka co má tu crx targu-flipflop
vyrazíme na Wörtherseetour

jinak calibru jsem viděl nedávno...zatim bez laku nevim jak teď
a co má ten týpek po omeze by mě taky celkem zajímalo...
a znáte někdo toho týpka co má tu crx targu-flipflop
VW GOLF III
to jurajko:mno ocrx má dips uz druhy to první rozmotal na prutahu u zverace...a KO....to druhy jsem z blízka ještě neviděl....co v tom je za motor...?:P Jinak k tomu worthensee ..to bude chtít moc práce abych s tam neztratil
Sorry, ze se vam do toho pletu, ale to Coupe Carrera bylo na prodej snad ve vsech castech republiky. Mel jsem o nej zajem, po maturite jsem si ho chtel koupit, na jeden den jsem si to pujcil, ale co bych s tou radlici delal v zime, to nevim:/ je zajima, ze tu upravu v Italii nevhali udelat Ginove.
japonec a korejec....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
no a co teprv já, já mám před sebou skoro všechny úpravy, ale třeba se tam někdy mrknem...Shaity píše:to jurajko:mno ocrx má dips uz druhy to první rozmotal na prutahu u zverace...a KO....to druhy jsem z blízka ještě neviděl....co v tom je za motor...?:P Jinak k tomu worthensee ..to bude chtít moc práce abych s tam neztratil

to coupe stálo myslim docela dlouho v bazaru tam naproti pekárně, jak se jede na hosov...teda jestli to bylo ono
VW GOLF III
to jurajko:he no já taky plánuju docela revoluci ....lemy lak kola...atd....dyt víš....plus malý překvápkov motoru
-
- Kontaktovat uživatele:
2 Shaity, jurajko: chlapy můžete hodit malý náhled na vaše pojezdy?
Jinak ještě mě napadl červenej R19, s jinou přední optikou, se dycky divím že tu ještě jezdí v nezměněným stavu, je to taky pěknejch let...
A stříbrná jetta, taky žije , nedávno sem ji potkal, myslím že to byla ona
červený Fiat Coupe Gang Bang - srdcovka, a co ostatní co maj tyhle nálepky, co je to za team?
Jinak tleskám oranžový S110, pěkná práce
Jinak ještě mě napadl červenej R19, s jinou přední optikou, se dycky divím že tu ještě jezdí v nezměněným stavu, je to taky pěknejch let...
A stříbrná jetta, taky žije , nedávno sem ji potkal, myslím že to byla ona

červený Fiat Coupe Gang Bang - srdcovka, a co ostatní co maj tyhle nálepky, co je to za team?

wercecko:mnoo tak gang bang bych neřešil:) vesmes moulové.... a delaj vostudu po meste ,nemam to rad pak jdou po nas vsech...
(Jinak ten cervenej rencek se prodalval a myslim ze za docela malo...Je ho skoda,kdyz byl ve forme byl fakt peknej...

ro wercecko:GII 16V pl...hmmm oranzovej..zatím...byla to moje ptvní přestavba tak lečím mouchy a mušky a doladuju do detailu...nebude to zadnej extrem....jsem priznivcem cult style....
Toho R19 kopil nedavno kamos a dava mu dobry kapkyShaity píše:wercecko:mnoo tak gang bang bych neřešil:) vesmes moulové.... a delaj vostudu po meste ,nemam to rad pak jdou po nas vsech...(Jinak ten cervenej rencek se prodalval a myslim ze za docela malo...Je ho skoda,kdyz byl ve forme byl fakt peknej...

jako vim o par lidech co by radi vyjeli na jare s peknejma kouskama...no vcetene me ...ale uvidimewercecko píše:2 Shaity, jurajko: chlapy můžete hodit malý náhled na vaše pojezdy?
A stříbrná jetta, taky žije , nedávno sem ji potkal, myslím že to byla ona![]()

Calinu vídám jezdit často, zatím vypadá zajímavě, uvidíme.. prej půjde zase na modro..
Váša v blbým počasí jezdí s litříkem, ale co Astřička nevím, dlouho jsem ho neviděla..
Kuba měl pak ješe tuším Focuse a Passata.. co má teď taky nějako nefím
Richard měl po Coupéčku Audinu, ale říkal, že bude s tuningem končit asi?
ten Citroen nevím vůůbec..
Duchy prodal Golfa (který bohužel zkončil jak zkončil) a pořídil TT, tak si myslím, že se máme na co těšit..
jinak dál....
hmm, Biny, co svýho času prznil Kadetta, teď má Bčkovou Vectru, která začíná vypadat vážně zajímavě..
Fanyho Alfa.. celou zimu se na ní tvrdě makalo a myslím, že to taky stálo za to..
Lukyho Uno.. kdoví jestli konečně něco udělal s tou poloosou a jestli pohl s muzikou?
Pepanův Golfík.. loni novinka, opřel se do toho pořádně, nebo zatím jenom šmrdlá?
Evičky Cordoba.. myslím, že všichni víme
a co Karel? začal zase něco stavět? nebo si řekl, že Lancia byla poslední kapka?
Wewík.. tuhle jsem ho potkala, Golfíka pořád má.. plánuje novinky?
Zdenála jsem taky tuhle viděla.. žádný zrcátko ukopnutý..
že by se začlo dařit?
..kua, zvoní do hajzlu, dopíšu něco doma

Váša v blbým počasí jezdí s litříkem, ale co Astřička nevím, dlouho jsem ho neviděla..
Kuba měl pak ješe tuším Focuse a Passata.. co má teď taky nějako nefím

Richard měl po Coupéčku Audinu, ale říkal, že bude s tuningem končit asi?
ten Citroen nevím vůůbec..
Duchy prodal Golfa (který bohužel zkončil jak zkončil) a pořídil TT, tak si myslím, že se máme na co těšit..
jinak dál....
hmm, Biny, co svýho času prznil Kadetta, teď má Bčkovou Vectru, která začíná vypadat vážně zajímavě..
Fanyho Alfa.. celou zimu se na ní tvrdě makalo a myslím, že to taky stálo za to..
Lukyho Uno.. kdoví jestli konečně něco udělal s tou poloosou a jestli pohl s muzikou?
Pepanův Golfík.. loni novinka, opřel se do toho pořádně, nebo zatím jenom šmrdlá?
Evičky Cordoba.. myslím, že všichni víme

a co Karel? začal zase něco stavět? nebo si řekl, že Lancia byla poslední kapka?
Wewík.. tuhle jsem ho potkala, Golfíka pořád má.. plánuje novinky?
Zdenála jsem taky tuhle viděla.. žádný zrcátko ukopnutý..

..kua, zvoní do hajzlu, dopíšu něco doma

Mno calibrui jsem viděl nedávno na pbřezinkách olaminátovanou az hruza....
Pepu jsem s autem neviděl ani nepamatuju....
Vášanec s astrou něco chystá ale je tajemnej jak hrad v karpatech ,takze se máme určitě na co těšit...
Wewas na to nemá nějak čas nedávno sem se s ním bavil...
Kubík má jiný starosti než tuning,je z něj ženáč
A citroen je na Kosově bez předního narazníku....
Pepu jsem s autem neviděl ani nepamatuju....
Vášanec s astrou něco chystá ale je tajemnej jak hrad v karpatech ,takze se máme určitě na co těšit...
Wewas na to nemá nějak čas nedávno sem se s ním bavil...
Kubík má jiný starosti než tuning,je z něj ženáč

A citroen je na Kosově bez předního narazníku....
ten už jezdí delší dobu, ale na chvilku zmizel, tenhle rok jsem ho zahlídl akorát párkrátKing píše:Ahoj.
Co třeba Franta Štora s Alfou 33
Standa Baláž s Octavii V6 z Bystřice n P. toho jsem nedávno potkal při cestě do Brna. Ale na sraze snad ani ne.
No, škoda toho Duchyho Golfa.![]()
Teď zase objevuje Rapid s motorem tuším z VW a má teď snad i airride co jsem viděl v HK ten je z Bobrové....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd