sedačky z fabky do fáčka
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
sedačky z fabky do fáčka
zdravim...chci se zeptat jak by bylo složité napasovat sedačky z fabky do fáčka a co všechno by to obnášelo....díky moc
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tuningcup.cz/sms-soutez/sezn ... a-favorit/
a v TM myslím psali, že to byla prcačka jak sviňa
a v TM myslím psali, že to byla prcačka jak sviňa
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Takže vše co ti tady píše ztěma provázkama to jsou keci, já ty sedačky tam mám. takže sedačky z feldy sou o něakej cm širší takže tu sedačku otoč vzuru nohama, povol ližinu a dej tam M10 matku tak aby ty ližiny byli vzadu blíže k sobě. to je vše. Sedačky z Fabie tam jdou taky ale to už musíš zasáhnout do kastle. já to zkoušel
FUCK AIRRIDE
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
Re: sedačky z fabky do fáčka
ja mel z fely ve formanu taky a jedine co se muselo udelat bylo vzit kladivo a predni prichytky dat do praveho uhlu a to bylo vse...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
v sedačkách z feldy se sedí líp než z fabky (pokud nemyslíš z RSa)...takže bych volil spíš feldu... a nebo tam nabastlit nějaký recara z gsi 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jo to by byla lepší volba.BALI píše:v sedačkách z feldy se sedí líp než z fabky (pokud nemyslíš z RSa)...takže bych volil spíš feldu... a nebo tam nabastlit nějaký recara z gsi
FUCK AIRRIDE
kecy to nejsou ... pokud nemáš u sebe žádný nářadí tak to jde s provázkamaButcho píše:Takže vše co ti tady píše ztěma provázkama to jsou keci, já ty sedačky tam mám. takže sedačky z feldy sou o něakej cm širší takže tu sedačku otoč vzuru nohama, povol ližinu a dej tam M10 matku tak aby ty ližiny byli vzadu blíže k sobě. to je vše. Sedačky z Fabie tam jdou taky ale to už musíš zasáhnout do kastle. já to zkoušel

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo s tim provazkem to bude urcite lepsi,ja to tam daval v tom nejvetsim hycu ze me chcalo a jeste kdyz na to clovek musel tlacit aby se vesel na diruspyker píše:dyť jo to jak sem psal já bylo jen pohodlnějšíMirek999 píše:Ja kdyz je daval do Facka,tak stacilo trochu vice hrube sily na zatlaceni a udelal jsem to v jednom.

Optimismus pramení z nedostatku informací