( 7M-GTE ) Vhodný boost-controler na Supru (CT26 a jiné)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
( 7M-GTE ) Vhodný boost-controler na Supru (CT26 a jiné)
Který doporučíte? Potřebuji regulaci přeplňování... Něco jednoduchého a přehledného (ale přesného!!).
BMW...V8...
nové plus mínus 10tis je celkem jedno kterej si vezmeš umí plus mínus to samé... koukni idahovi do šopu a vyber si ten kterej ti bude funkčně vyhovovat nejvíc... Jinak asi APEXi nebo greddy...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
je toho více ale tyhle jsou jedny z nejlepších...Termik píše:Jj o těch dvou vím, něco jiného už není? Zatím mě ale nejvíc láká ta APEXi, příjde mi taková příjemná prostě
Našel jsem ještě HKS ale je to už pálkaelviiis píše:je toho více ale tyhle jsou jedny z nejlepších...Termik píše:Jj o těch dvou vím, něco jiného už není? Zatím mě ale nejvíc láká ta APEXi, příjde mi taková příjemná prostě

BMW...V8...
JoTermik píše:Našel jsem ještě HKS ale je to už pálkaelviiis píše:je toho více ale tyhle jsou jedny z nejlepších...Termik píše:Jj o těch dvou vím, něco jiného už není? Zatím mě ale nejvíc láká ta APEXi, příjde mi taková příjemná prostě.. Který je tak nejpoužívanější? Asi tohle viď? http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=620

vesměs všechyn tyto značky jsou skvělé a už si vybíráš jen funkce které chceš (a vzhledemk tmou že mají většino všechny všechno) tak vybíráš vzhled a sprárování ke zbytku...
Re: ( 7M-GTE ) Vhodný boost-controler na Supru (CT26 a jiné)
ach jo proc to vs enehodíš do jednoho topicu treab o ladení 7mgte??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz