Aladin píše:ano jede mu to dobře.... ale na auta co byly před ním prostě neměl tak se s tím musí smířit a ne si tady vylívat vztek na silnějších soupeřích...
no jestli neměl na 1,8 Golfa s tim moc nesouhlasim,,ale budiš.......
Nismo Power
Nissan Sunny Gti red
Nissan Sunny Gti white
Aladin píše:ano jede mu to dobře.... ale na auta co byly před ním prostě neměl tak se s tím musí smířit a ne si tady vylívat vztek na silnějších soupeřích...
no jestli neměl na 1,8 Golfa s tim moc nesouhlasim,,ale budiš.......
A co konkretniho ti neni jasne? Ten golf vazi tak 850kg, ma komplet custom vyfukove potrubi od svodu az po konec. Clovek, ktery to delal je odbornik na slovo vzaty. Setrvacnik, prevodovku. Jestli ma auto 150hp pri 850kg. To je 1.8hp/kg, tak si to spocitej u nissana a porovnej.
Přikláním se k Lidem co stojí za dolphem.. Deštník, bakelit váha číleně pod sériovou(nic proti ale stejná jak moje auto v serii ) ktomu šileny výkon a hurá.. je z toho co je.. .. nejaka seriovka se nechyta.. Staveno start - cil.. nema se cenu dohadovat Ktomu je to bez T(turbo je koeficient jak me bylo sděleno)
JouiCZ píše:Přikláním se k Lidem co stojí za dolphem.. Deštník, bakelit váha číleně pod sériovou(nic proti ale stejná jak moje auto v serii ) ktomu šileny výkon a hurá.. je z toho co je.. .. nejaka seriovka se nechyta.. Staveno start - cil.. nema se cenu dohadovat Ktomu je to bez T(turbo je koeficient jak me bylo sděleno)
a navic Rudek vazi tak max. 65 kilo
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
JouiCZ píše:Přikláním se k Lidem co stojí za dolphem.. Deštník, bakelit váha číleně pod sériovou(nic proti ale stejná jak moje auto v serii ) ktomu šileny výkon a hurá.. je z toho co je.. .. nejaka seriovka se nechyta.. Staveno start - cil.. nema se cenu dohadovat Ktomu je to bez T(turbo je koeficient jak me bylo sděleno)
i s postelí
Tož to je teš taky suchar jak ja .. pak to je jasný proč má takové časy.. sedět v tom Hanus, tak je 10tý (sranda)
tomoking píše:
i s postelí
Tož to je teš taky suchar jak ja .. pak to je jasný proč má takové časy.. sedět v tom Hanus, tak je 10tý (sranda)
vahu nicim nenahradis ..kdybych ja se chtel nekdy postavit na sprinty tak jen auto s turbem ..bo i kdybych odlehcil auto,tak si tam sednu a jsme tam kde jsme byli u serie ..takze vrtulka u turba se bude muset tocit,tak aby ten "deficit" nebyl poznat.. ale to si jeste par let pockam