to Shaity: Rozjel v Detroitu, nyni se vyrabi v Nemecku neco si precti nez zacnes blejt nesmysly - pomuze ti
www.google.com a nebo
www.wikipedia.com. Kazdopadne to je auto, ktere me doveze odsud treba do chorvat a muzu jet temer okamzite, coz jsem s tuning autem nemohl, pac to zralo jak defka a hlavne strach z policajtu... Zajimalo by me co jsem napsal tak spatneho, ze jsi hned vyjel po majitelich rejze? Ze aby auto za neco stalo musis do nej nasypat? myslim, ze to je pravda, pokud ne, vyvrat mi to. nebo cituj jinou mohi "hlasku" To, jak jsem napsal, ze mam mxo a mondeo jsem puvodne psat nechtel, protoze mi byla jasna tva reakce, ktera tu opravdu je. Nechlubim se penezma, taky delam za 20/mes + hodne kseftu,takze se musim hodne otacet a tatik mi nic neda krome toho, ze mi krute pomahal v garage takze ne, nechci machrovat, nejsem nic vic nez ty. tak nevim, proc si myslis, ze ty jako TUNER muzes byt neco vic nez ja.
to full.eclipse: bracho, nebudu se poustet do tebe protoze te na to mam moc rad, takze inu takhle. "Chrochtosvini" jsi pred tema 2 mesicema chtel taky a jak jsi se na ni tesil, takze to, ze mas pro tebe nej auto na svete je tak trosku i ma zasluha nemluve o tom, ze jsem ti ji i sehnal ze. jen me zamrzelo, ze kdyz jsem koupil to "obycejne" auto tak jsem hnedka looser,pac nemam auto v tuningu,tak nic neznamenam coz tak trosku vypovida i o mentalite "tuningaru" a radsi takto upravene auto prodam nez abych se nedej boze nekdy zacal chovat takhle. Tuny laminatu jsou pravdive, proc myslis, ze jsem neoplastoval cele auto? K fannymu a tuzimu - ty kluci ale vedeli/vedej co delaji a koukni se jak s tema autama zachazi (ja mluvil o takovejch tech pro me neznamejch oplastovanejch pojizdnejch rakvich ktere jsou bud za chvilku omotane kolem stromu a nebo ve stavu kdy uz se pomalu rozlamujou v zatacce).
ps:protoze jsem byl stejnej tak ted kdyz to vidim s odstupema cistou hlavou, si myslim, ze muzu rict svuj nazor na "tuning",stylovky jsem vzdy moc nemusel (v tom smeru, je jsem spis na performance aby to zas nekdo blbe nepochopil) a ty to vis.
to Jurajko: to se spis zeptej eclipsaka na nazor na golfy

ja ti jen reknu, ze jich jezdi na muj vkus hodne moc a kvantita vetsinou prevysuje kvalitu uprav, nicmene golf jako takovej je v poho - levne spolehlive auto a levnyma dilama. (umim priznat,ze i jina auta jsou v pohode)