já nevim proč to řiká...ale píše mi to denně a já mu denně píšu že jsem abstinentSKury píše:Bali: A proč tedy slyšim furt od Lamy: "Ty woe, on jde do Plzně Bali, to přijdu o játra."![]()
![]()
![]()
kolej na machovce jo ?? neni nad borskou....borska rullezBALI píše:jinak mě pak hledejte v Máchova 20
no vidíš... to neni žádná prdelL.A.M.A. píše:Anton ve smědčicích bydlí kolegine a kolega
Tam jsem bydlel o prázdninách a tak malý pokoje (byl jsem na dvojáku bez príslušenství) jsem ještě v životě neviděl. A 2 koupelny na patře je taky žalostně málo. A ještě si dej pozor na ledničku prý se z ní ztrácej věci (mě nic).BALI píše:jinak mě pak hledejte v Máchova 20
přijel jsem viděl jsem odjel jsem zděšenTF píše:Tam jsem bydlel o prázdninách a tak malý pokoje (byl jsem na dvojáku bez príslušenství) jsem ještě v životě neviděl. A 2 koupelny na patře je taky žalostně málo. A ještě si dej pozor na ledničku prý se z ní ztrácej věci (mě nic).BALI píše:jinak mě pak hledejte v Máchova 20
BALI píše:přijel jsem viděl jsem odjel jsem zděšenTF píše:Tam jsem bydlel o prázdninách a tak malý pokoje (byl jsem na dvojáku bez príslušenství) jsem ještě v životě neviděl. A 2 koupelny na patře je taky žalostně málo. A ještě si dej pozor na ledničku prý se z ní ztrácej věci (mě nic).BALI píše:jinak mě pak hledejte v Máchova 20nee zas tak rozný pokoje nejsou,ale sprcha a vw je děs.......... a lednička smrdí
Maki píše:tak mi se tam v patek prijedem podivat s celou bandou aby se to trochu ozivilo