normální křupanskej přístup....Sly píše:Moje 1.6l ma odmerenych 165hp a neni zdaleka dodelana. Vysledek by mel byt kolem 180hp.Schumi píše:jako 1,8 má 150 kobyl jo?!
Nez zacnete kolem sebe plivat a hazet obvineni, tak si nejdrive prosim zjistete fakta.
Kopřivnice 2007 (8.9.2007)
Moderátor: Dave0401
jj to jj ale nesrovnávej nesrovnatelnýSly píše:Moje 1.6l ma odmerenych 165hp a neni zdaleka dodelana. Vysledek by mel byt kolem 180hp.Schumi píše:jako 1,8 má 150 kobyl jo?!
Nez zacnete kolem sebe plivat a hazet obvineni, tak si nejdrive prosim zjistete fakta.

Nismo Power
Nissan Sunny Gti red
Nissan Sunny Gti white
Nissan Sunny Gti red
Nissan Sunny Gti white
Jestli myslis me auto s Rudkovym, tak na to muzu rict jen jedno. V obou pripadech se jedna o zavodni specialy, ktere na cestu nesmi a i kdyby smely, ani jeden by je na cestu v 90% pripadu nevzal z duvodu, ktere jsem popsal vyse.Schumi píše:jj to jj ale nesrovnávej nesrovnatelnýSly píše:Moje 1.6l ma odmerenych 165hp a neni zdaleka dodelana. Vysledek by mel byt kolem 180hp.Schumi píše:jako 1,8 má 150 kobyl jo?!
Live4Ride Syndicate
Vždy jsou výmluvy a výmluvy na něco jiného a na tamto.. proste poradi je poradi. Bohužel okta 1,8T 20V ma taky 110kw což je počítám kolem 160k.. ok je tam turbo,ale taky jsem videl zihadla bez turba které s radostí měli 150-200k.. nestydím se říct.. je to umění.. je to proste šílené.. ale žeby se dalo říct o krasavice
.. taky pokud te sere ze jsi byl na 4 miste se serii s nevykuchanym vnitrkem a bez dalsich vetsich zasahu.. tak gratuluji k 4 mistu,jelikoz i toto je uspech podle me
.. no pokud te vadi ze nekdo svindloval..he tak pak se podivej na jaro.. poklop mel pohar.. veril bys tomu??
:D

Re: Kopřivnice 2007 (8.9.2007)
Nasranej nejsem, jen se mi to moc nezdalo.
Kazdopadne Integra stale plati, ze s nitrem tam nema co delat. 

Asi budu za srandistu.. ale treba na 200m to nitro nepouzivajagy píše:Nasranej nejsem, jen se mi to moc nezdalo.Kazdopadne Integra stale plati, ze s nitrem tam nema co delat.

Holt jsme performance syndicatejagy píše:Nasranej nejsem, jen se mi to moc nezdalo.Kazdopadne Integra stale plati, ze s nitrem tam nema co delat.

Live4Ride Syndicate
hoši,
nevím jak jste dopadli v kopřivnici, ale ja jsem byl s unem na docela slušné pozici na svém prvním oficiálním sprintu. teď makám na pár úpravach tak doufám že na jaře to bude o něco lepší. nevím ale podle mého názoru si myslím že ta škodárna co vyhrála ve třídě do 1400ccm nebyla 1300 ale 1600, samozřejmě převrtaná, ale jak říkám nevím jenom se mi nezdá že by to tak 1300 dávala a pochybuju že majitel do te škodárny vrazil kolem 100 000,- aby z toho dostal 100Hp a víc, jak to bylo u závodních 130RS
nevím jak jste dopadli v kopřivnici, ale ja jsem byl s unem na docela slušné pozici na svém prvním oficiálním sprintu. teď makám na pár úpravach tak doufám že na jaře to bude o něco lepší. nevím ale podle mého názoru si myslím že ta škodárna co vyhrála ve třídě do 1400ccm nebyla 1300 ale 1600, samozřejmě převrtaná, ale jak říkám nevím jenom se mi nezdá že by to tak 1300 dávala a pochybuju že majitel do te škodárny vrazil kolem 100 000,- aby z toho dostal 100Hp a víc, jak to bylo u závodních 130RS

Fiat Uno 1.4i 75 HP
ta škodárna co vyhrála je můj kamarád... má v tom sériovou felicii (zatím), svody 4-1 a výfuk... a jednokomorový karbec Weber... a odlehčeno... nic vícdaiman píše:hoši,

Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
Hanus: Ale o to nejde prave.. ma v aute nitro = nema v te kategorii co delat. Je snad nejaka osoba, ktera pozna a dohlizi, jestli nekdo pouzije nitro?! To je prece postavene na hlavu.