Renault Modus?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Renault Modus?

Příspěvek od sotomaior »

Mate nekdo zkusenosti s timto autem, nejlepe s motorem 1.2 16V ? poznamky typu zabozrouty nebrat si prosim usetrete... :roll:

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

pouze s dCickem...t auto ma hodne zajimavej interier a jeho variabilitu, libi se mi prosvetlovani reflektoru..stravil jsem s dCi v kuse 1000km, neni nac si stezovat. Nevim, jak pojede 1.2ka, jeji agilitu bych porovnaval treba u Clia.
japonec a korejec....

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: Renault Modus?

Příspěvek od sotomaior »

genetics: dik , no ta 1.2 bude podle me pro takove klidnejsi jezdeni...ale zase je hodnoce na dobre s tim ze nema velke servisni naroky... jinak auti uz je skoro moje,zitra se jde dat zaloha :wink:
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

Ja myslim, ze to je dobra volba, mne se to auto libi a hlavne je prakticky...z Nemecka jsem v nem odvezl sadu elektronu, ohromnej woofer, pak jeden mensi, 3 zesiky a triliardu drobnosti a jeli jsme dva...pohodicka
japonec a korejec....

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

jj taky sem ziral ze sem si za sebe bez problemu sedl, to treba oproti novemu bravu je tam mista kralovsky... a taky jich moc neni,bo jako nove nejsou zrovna levne...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Renault Welt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renault Welt »

sotomaior píše:Mate nekdo zkusenosti s timto autem, nejlepe s motorem 1.2 16V ? poznamky typu zabozrouty nebrat si prosim usetrete... :roll:
Ta 1.2 16V taky neni spatná,hlavně je levnejsi nez dci a je jich vic.
Jedno jsem si puvodne privezl pro sebe,ale znamýmu se to tak líbilo(bylo to ve výbavě City-dvojité vyko kufru,jiny posilovac rizeni,možnost 4 nebo 5 mist,el.zaklapeci zrcatka),že ho odemě vydyndal a je s nim 100% spokojeny.
Tento motor má oproti nejslabšímu DCi o 10 koniku navic,spotreba je podobna,tedy když pocitas pri 1-2 osobach,pokud jede pak lidi vic,tak nejedou a žerou obě modely,jak benzin tak diesel.
Kdyby si chtel jeste dalsi info tak napis SZ. 8)
Lepší bejt mrtvej než druhej....

BALI

Příspěvek od BALI »

a 1,2 má menší povinný ručení 8)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

BALI píše:a 1,2 má menší povinný ručení 8)
to zrovna moc neresim,sem sam nevedel co presne vyberu a ve vyberu byla i 2.8 V6 :lol: a navic verim ze pan eiffelo mi to nejak hezky spocita :?:

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“