Moderátor: Rudi
Fakt jooo??????modry.neon píše:V ostrave je obchod kde ti na starsi telefon ktery prodavaji daji 24 mes zaruku takze je to pecka
Ja tak kupuju skoro porad
proč polské kurvy? já měl zatim všechny telefony (až na poslední) z polska a nikdy jsem neměl problemkubi píše:Fakt jooo??????modry.neon píše:V ostrave je obchod kde ti na starsi telefon ktery prodavaji daji 24 mes zaruku takze je to pecka
Ja tak kupuju skoro poradkde to tam je? A jsou v pohodě? Žádné polské kurvy? nemáš na ně www kontakt nebo adresu název či něco?????
Nenapínej mě, co to je za obchod, jsem jak kšandy na Bigbenovimodry.neon píše:V ostrave je obchod kde ti na starsi telefon ktery prodavaji daji 24 mes zaruku takze je to pecka
Ja tak kupuju skoro porad
biker píše:no hele kde ho koupit ti proadi net,ale ty asi chces jinou cenu
no ja hlavne kdyz ted vemu do ruky w810i tak si rikam co to je za hracku je to strasne malinky oproti pecku.. pecko ma displej jako w810i cely teloMiniMike píše:mel jsem P900@P910 (ta je tak nejak na prodej) a presel jsem na P990
spokojenost je/byla s obema telefonama, jen je to proste o zvyku, neni to az tak typickej mobil, trosku maji pomalejsi odezvu, ale je to o zvyku a da se na to zvyknoutvelikosot displayu je super
a nadherne se na tom daji hrat hry
![]()
![]()