Jakože budem čekat až pojede černý snížený nabušený šPunto s černovláskouKarel84 píše:coze neco mi uniklo ??wercecko píše:Dnes bude na okružní velmi vysoká koncentrace členů TF jezdících tam a z5![]()

omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
Lidi, Katy mě poprvé napsala správně a ani žádné písmenko nezapomněla, 2 Katy gratulaceKaty píše:omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
no to mi ani nerikej ... jsem mu sice vyrkla krutej osud kdyz si to koupi borec s horkyma papirama....ale spise nas prekvapilo ze se neprihlasil k nam (puntotuning club i kdyz nalepku ma).muzes se ho nejak zeptat ? bysme ho aspon trochu "zpracovali" a treba by to ani nerozbil.
![]()
2Wercecko : je videt ze na nas proste kasles tak se nediv ze nejsi informovan
Katy píše:omlouvam se, ze sem lezu... dostalo se mi o debate o puntu ale spise me zaujalo Zlyho puntidlo...jurajko píše:jo má ho mladej kluk asi 18tiletej, a moc ho asi nešetří tak jsem zvědavej na osud...wercecko píše:ZLYho Punto kupil někdo z Ji ? A sakryš, a jakto že ještě není vidět?
no to mi ani nerikej ... jsem mu sice vyrkla krutej osud kdyz si to koupi borec s horkyma papirama....ale spise nas prekvapilo ze se neprihlasil k nam (puntotuning club i kdyz nalepku ma).muzes se ho nejak zeptat ? bysme ho aspon trochu "zpracovali" a treba by to ani nerozbil.
![]()