my neee,to spíš securiťáci když tam bude Trhyy zas spouštět požarní poplachMirek999 píše:Jasny tak ja se nejak uvolnim a pripumpuju tam Fanousem.Tak snad me neukamenujete,kdyz me neznate.lefi píše:jednou za 14 dnů ve čvrtekMirek999 píše:Jak casto jsou tyto srazy,taky bych rad pripumpoval kouknout na mistny tunery.takže přes příští tyden doraž
(Hornbach) - Tesco undeground - foto z 20.9.
Moderátor: Hasis
-
Mirek999
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jeje,to se jeste dneska provadi?Paleni gum,ja uz to vidim jenom na srazech.lefi píše:my neee,to spíš securiťáci když tam bude Trhyy zas spouštět požarní poplachMirek999 píše:Jasny tak ja se nejak uvolnim a pripumpuju tam Fanousem.Tak snad me neukamenujete,kdyz me neznate.lefi píše: jednou za 14 dnů ve čvrtektakže přes příští tyden doraž
![]()
![]()
svejma spalenejma gumama
Optimismus pramení z nedostatku informací 
Ale prd pálení gum, sem tam na tom kluzkym povrchu dělal boky a jak tam, jsou ty kousky asfaltu, tak sem na to najel v boku a udělalo to trošku kouře a spustil se poplach asi
Pálení gum je snad největší píčovina co jde
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
že prej od čeho,koho jsou ty stopy od gum a prej,že jsme spustili kouřový čidlo co bylo přímo nad náma a tim jsme prej vyhodili půlku systému Tescacrazyape píše:Tak jsem doma, hele co vam tam rikal ten druhej bambula jak jsme odjizdeli?
edit ... něco taky mlel o škodě 100000kč,kterou jsme tim způsobili nebo mohli způsobit,už nevim
Aha, tak to je v pohodě, to nebylo ode mě, sem v tom nevinněbiohazard píše:že prej od čeho,koho jsou ty stopy od gum a prej,že jsme spustili kouřový čidlo co bylo přímo nad náma a tim jsme prej vyhodili půlku systému Tescacrazyape píše:Tak jsem doma, hele co vam tam rikal ten druhej bambula jak jsme odjizdeli?
edit ... něco taky mlel o škodě 100000kč,kterou jsme tim způsobili nebo mohli způsobit,už nevim
mno nevim.On si krapet protiřečil (něco jako když píše MarauderTrhyy píše:Aha, tak to je v pohodě, to nebylo ode mě, sem v tom nevinněbiohazard píše:že prej od čeho,koho jsou ty stopy od gum a prej,že jsme spustili kouřový čidlo co bylo přímo nad náma a tim jsme prej vyhodili půlku systému Tescacrazyape píše:Tak jsem doma, hele co vam tam rikal ten druhej bambula jak jsme odjizdeli?
No tyve, to kdybych věděl že to maj tak citlivý tak sem se na to vysral a to to bylo super místo vzadu, sloupy daleko od sebe a nikde žádný auta
Re: Hornbach????
Docela se divim že tentokrat nepřijeli policajti:) "panové,prej tu jsou nějaky zavody,nevíte o tom něco???"
Tak to je kotelbiohazard píše:že prej od čeho,koho jsou ty stopy od gum a prej,že jsme spustili kouřový čidlo co bylo přímo nad náma a tim jsme prej vyhodili půlku systému Tescacrazyape píše:Tak jsem doma, hele co vam tam rikal ten druhej bambula jak jsme odjizdeli?
Urco hele, bude se to muset zavarit a jeste nejak vykoumat uchyceni lip. Dikbiohazard píše:já mu budu zejtra psát.Když se ozve,tak ti dám na ICQ kdyžtak vědět a třeba by se to dalo nějak dohodnout když budeš chtítcrazyape píše:ty jo hele nejak me drnci ten vejfuk porad budu s tim muset neco udelat. A mam taky pocite ze jeden silentblokmotoru je natrzenej
se zakitujecrazyape píše:Urco hele, bude se to muset zavarit a jeste nejak vykoumat uchyceni lip. Dikbiohazard píše:já mu budu zejtra psát.Když se ozve,tak ti dám na ICQ kdyžtak vědět a třeba by se to dalo nějak dohodnout když budeš chtítcrazyape píše:ty jo hele nejak me drnci ten vejfuk porad budu s tim muset neco udelat. A mam taky pocite ze jeden silentblokmotoru je natrzenej
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
vono je to stejne divny, ze trhhy spustil cidlo driftem (neidel jsem ten kour teda).
Ale kdyz tenkrat tusim Ondra kouril gumama, tak to byl dym jak krava a nic
jenže ted už jsou ty kouřový čidla asy mona na Stage 10 upgrade pitcho.To zaznamená i zapálenou sirku voegismo píše:vono je to stejne divny, ze trhhy spustil cidlo driftem (neidel jsem ten kour teda).
Tak asi zmenili cidlagismo píše:vono je to stejne divny, ze trhhy spustil cidlo driftem (neidel jsem ten kour teda).
No kouř tam nebyl, páč na tom kluzkym povrchu to nekouří žejo, ale jsou tam ty asfaltový kousky a na tom se možná trošku kouře objevilo, ale nevim, nesledoval sem kouř, ale sloupy 
Na ty sem koukal taky neboj