problém se sítí Windows Vista
Moderátor: Rudi
problém se sítí Windows Vista
zdravim bohužel jsem si musel pořídit tenhle dementní OS a hned nastal problém ... péokud dám zobrazit síť nevidim ostatní počítače a ze svého stolního počítače notebook s Vistama sice vidím ,ale nelze se k němu připojit tudíž si nemůžu přetáhnout žádné data ,které potřebuji ... doufám že se tu najde někdo kdo těm hloupým Vistům rozumí a poradí mi díky
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
no v tom centru jsem samozřejmě byl ,dával jsem povolit sdílení atd. a stejně nic , ale jelikož se vidim ze svého počítače tak to někde v nastavení musí být,ale nemůžu na to přijít kde, zkoušel jsem to přes switch nebo přímo kabelem , povolit kde co ale pořád nic , nechápu to ,ale už jen kvůli tomuhle bych ty Visty nikdy nechtěl ... a prý to je nejdokonalejší OSvagi píše:jde to povolit v tom centru zabezpeceni tusim.. ale nevim presne kde.. delal jsem to jednou a moc si nevzpominam.. na svym kompu visty nemam
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
tak už je to dobrý ... FW tím to nebylo to jsem měl vypnuté ,ale musí to zřejmě splňovat několik podmínek, protože než jsem to nastavil aby to šlo mi trvalo 2 dnyiwi píše:A zkoušel jsi ping? Popřípadě nemáš na těch pc nějaký FW nebo něco takového co by mohlo bránit sdílení?