problém se sítí Windows Vista

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Larry
Kontaktovat uživatele:

problém se sítí Windows Vista

Příspěvek od Larry »

zdravim bohužel jsem si musel pořídit tenhle dementní OS a hned nastal problém ... péokud dám zobrazit síť nevidim ostatní počítače a ze svého stolního počítače notebook s Vistama sice vidím ,ale nelze se k němu připojit tudíž si nemůžu přetáhnout žádné data ,které potřebuji ... doufám že se tu najde někdo kdo těm hloupým Vistům rozumí a poradí mi díky
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

vagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vagi »

jde to povolit v tom centru zabezpeceni tusim.. ale nevim presne kde.. delal jsem to jednou a moc si nevzpominam.. na svym kompu visty nemam
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

vagi píše:jde to povolit v tom centru zabezpeceni tusim.. ale nevim presne kde.. delal jsem to jednou a moc si nevzpominam.. na svym kompu visty nemam
no v tom centru jsem samozřejmě byl ,dával jsem povolit sdílení atd. a stejně nic , ale jelikož se vidim ze svého počítače tak to někde v nastavení musí být,ale nemůžu na to přijít kde, zkoušel jsem to přes switch nebo přímo kabelem , povolit kde co ale pořád nic , nechápu to ,ale už jen kvůli tomuhle bych ty Visty nikdy nechtěl ... a prý to je nejdokonalejší OS
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

A zkoušel jsi ping? Popřípadě nemáš na těch pc nějaký FW nebo něco takového co by mohlo bránit sdílení?
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

iwi píše:A zkoušel jsi ping? Popřípadě nemáš na těch pc nějaký FW nebo něco takového co by mohlo bránit sdílení?
tak už je to dobrý ... FW tím to nebylo to jsem měl vypnuté ,ale musí to zřejmě splňovat několik podmínek, protože než jsem to nastavil aby to šlo mi trvalo 2 dny :-))) různě jsem dával všechno povolovat i to by člověk řekl že s tim nemá nic společného a v tu ránu (spíš k ránu) to fungovalo :-)))

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“