Jaký vůz máte?
Moderátor: Ritchma
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký vůz máte?
uvidime, tedka budu kupovat nove svetla dopredu i smerovky, tak casem i zadni, pokud je budou mit
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
-
- Kontaktovat uživatele:
dekujeme anonyme 

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
tak za chvili se k vam pripojim,dneska sem dal zalohu na Moduse 

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož už jednu fotku mám někde na druhé stránce tohoto tématu a zbytek je tady nebudu už dále tady vkládat své foto
. Nicméně autí paní citronové mám možnost sledovat v živém přenosu, takže samozřejmě měla i mé živé vyjádření
Jsem rád, že jsem ji mohl nakopnout
Teda obrazně
ale až mne na BX srazu porazí, tak už to obrazně nebude
Co se týče interiéru, tak jen tiše závidím a slintám
ale neboj, taky jednou budu mít
Takže na závěr: Je to velice šikovná slečinka. Úpravy zvládá celkem bravurně, i když si někdy udělá podle svého a nedá na některé rady
Jinak Smekám 

-
- Kontaktovat uživatele:
instalater píše:Jelikož už jednu fotku mám někde na druhé stránce tohoto tématu a zbytek je tady nebudu už dále tady vkládat své foto. Nicméně autí paní citronové mám možnost sledovat v živém přenosu, takže samozřejmě měla i mé živé vyjádření
Jsem rád, že jsem ji mohl nakopnout
Teda obrazně
ale až mne na BX srazu porazí, tak už to obrazně nebude
Co se týče interiéru, tak jen tiše závidím a slintám
ale neboj, taky jednou budu mít
Takže na závěr: Je to velice šikovná slečinka. Úpravy zvládá celkem bravurně, i když si někdy udělá podle svého a nedá na některé rady
Jinak Smekám

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Jsem se nepřihlásil, ale je fakt krásný, mám chuť udělat taky něco s naším BX, když to vidím, ale Activa žere většinu peněz. Nějakej dobráček mi totiž zkoušel pevnost blatníků a kapoty, spojka je na konci života atd.AdieuD píše:dekujeme anonyme

Citroën C4 Grand Picasso 2,0HDi
to sem byl jaAnonymous píše:naadherahlavne ten interier, ten kontrast bila/cerna je mnamka
muzu se zeptat kdo to calounil? nejaka firmicka? nebo ze by byla pani citronova az tak extremne sikovna a odvazna a sama? ja bych totiz do biturba chtel hrozne moc novou kuzicku, ale u renaulta kupovat to fakt nejde...

Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
-
- Kontaktovat uživatele:
Dekujeme, kluci.
Sedacky calounili 2 calounici a my to 3x reklamovali
strop, sloupky, manzety je moje prace. Jestli budes calounit renaulta, muzu ti dat kontakt na toho sikovnejsiho calounu.
Sedacky calounili 2 calounici a my to 3x reklamovali

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
psal jsem to ja, akorat jsem nevyl prihlasenejAnonymous píše:AdieuD: Fakt moooc pekny BXko...btw. vlastne nejhezci co jsem kdy videl...tesim se na dalsi fotky, az sem das po nastrojeni. Lak je bomba a interier taky...(ted budu rejpal), ale ta manzeta radicky (PVC ze?) je opravdu zla..dej si tam kuzicku a budes mit podle me TOP autickoJinak Gudlak...

http://www.facebook.com/djdoemixx
-
- Kontaktovat uživatele:
manzeta radicky je to hnusny pvc, protoze uz 7 mesicu mi pan svoboda z b3tuningu.com dela ramecek k radicce, az ho budu mit, chytim tim normalni kozenou manzetuDOEMIXXX píše:psal jsem to ja, akorat jsem nevyl prihlasenejAnonymous píše:AdieuD: Fakt moooc pekny BXko...btw. vlastne nejhezci co jsem kdy videl...tesim se na dalsi fotky, az sem das po nastrojeni. Lak je bomba a interier taky...(ted budu rejpal), ale ta manzeta radicky (PVC ze?) je opravdu zla..dej si tam kuzicku a budes mit podle me TOP autickoJinak Gudlak...
sry...

doufam, ze se s tim doprdlam na milovice, i kdyz je na laku spousta chyb, coz me sere, ale co si clovek neudela sam... a ja lakyra nejsem no...
snad po vikendu uz budu odvazna a nastrojim to. bez toho kridla, ruznych picicundicek a neumyte, to vypada blbe

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jasny...tak to jsem pak mega zvedavej jak to bude vypadatAdieuD píše:manzeta radicky je to hnusny pvc, protoze uz 7 mesicu mi pan svoboda z b3tuningu.com dela ramecek k radicce, az ho budu mit, chytim tim normalni kozenou manzetuDOEMIXXX píše:psal jsem to ja, akorat jsem nevyl prihlasenejAnonymous píše:AdieuD: Fakt moooc pekny BXko...btw. vlastne nejhezci co jsem kdy videl...tesim se na dalsi fotky, az sem das po nastrojeni. Lak je bomba a interier taky...(ted budu rejpal), ale ta manzeta radicky (PVC ze?) je opravdu zla..dej si tam kuzicku a budes mit podle me TOP autickoJinak Gudlak...
sry...
doufam, ze se s tim doprdlam na milovice, i kdyz je na laku spousta chyb, coz me sere, ale co si clovek neudela sam... a ja lakyra nejsem no...
snad po vikendu uz budu odvazna a nastrojim to. bez toho kridla, ruznych picicundicek a neumyte, to vypada blbe

A mas pravdu, s B3tuningem, jsou tam sice sikovny, ale prace jim trva mega dlouho i kdyz na zacatku slibiju to tydne

http://www.facebook.com/djdoemixx
Moc pěknej ale ty zrcatká mi tam moc nesedí
To BX je nadherny vidim ze sem dlouho nebyl a na aute se neustale pracuje. Nekdy to napravim a skocim se podivat. Potrebuji rady ohledne megasquirtu
uz to bezi na nem?
me osobne se BX libi ve facelift GT verzi to bych nechal v serii jak je jednou sem byl na krajicku koupit to a to prave kuli tomuhle autu. Ma to neskutecnej styl. Osobne bych volil kola Ronal turbo v 15kach. design toho auta neni delany na vylezly kola a mne se to zakrytovani zadnich kol libi patri to k designu jak vse..

me osobne se BX libi ve facelift GT verzi to bych nechal v serii jak je jednou sem byl na krajicku koupit to a to prave kuli tomuhle autu. Ma to neskutecnej styl. Osobne bych volil kola Ronal turbo v 15kach. design toho auta neni delany na vylezly kola a mne se to zakrytovani zadnich kol libi patri to k designu jak vse..
kdyz kecam ptakoviny tak mne jednoduse ignorujte
Hele ty origo kola jso 14 ´nebo 15´?
Je to focený mobilem....Maro píše:Nom mě se tedá líbí jen by to chtělo kvalitnější foto jinak
Jo jinak to je 1.4 jsou to vesměs změny jako třeba felicia magic nebo sport-line proti klasickejm...lepší výbava, tmavý skla atp.
Nevim co všechno - nemůžu o tom najít moc informací, tak když byste někdo věděl či měli nějakej link, tak pošlete.
- Merglos
- Kontaktovat uživatele:
na horní fotce 15ky ,na spodní 14kyMacca píše:Hele ty origo kola jso 14 ´nebo 15´?

Peugeot 106 S16