Subaru Impreza GT do r.2000
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Subaru Impreza GT do r.2000
1. Jak je to s náročností na údržbu a spolehlivostí ?
2. Dá se za 160 000,- koupit slušný kousek ? ---- > červená bez polepů... http://www.subaruclub.cz/classifieds.php
2. Dá se za 160 000,- koupit slušný kousek ? ---- > červená bez polepů... http://www.subaruclub.cz/classifieds.php
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, jasně že neseženu za 160 000,- r.2000. Vím, že pokud bych do toho šel, tak budu muset sáhnout spíš po roku 95 nebo 96. Spíš mi jde o to, jestli ty auta s takovým datem narození, netrpí nějakou nemocí... Jestli neodchází turba a jak je to se servisem. Mám spoustu lidí na auto a vždycky jsem si vše dělal sám. Dokáže na Subku udělat rozvody mechanik doma nebo je to čistě záležitost spec. servisu ? Chápu, že pokud si to koupím, tak to bude určitě daleko náročnější na údržbu než je auto, co mám teď. Naštěstí s ním nemám sebemenší problém, takže řeším jen standardní povinosti týkající se údržby. Taky chápu, že ceny náhradních dílů budou asi cenově taky někde jinde. Vyloženě mi jde o spolehlivost. Zda jsou s tím 10 let starým autem nějaké problémy. Myslím v globálu.Worm píše:No 2000 za ty prachy nevim nevim...
Jinak Ti moc nenapovim. Vlastníkem bohužel nejsem.Ale koukal jsem se po cenách. 95 GT se dá sehnat slušná za 150-tak ji koupil kámoš.

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nad tím uvažoval. S tím autem asi nikdo kdo ho vlastní nejezdí jak dědek do kostela, takže opotřebení bude asi značné...FCS píše:Hlavně za ty peníze budou nejspíš ty,které mají najeto 150t km a vejš..a toho bych se bál u takoveho auta
a co tahle???? http://www.subaruclub.cz/classifieds_detail.php?id=1542
spolehlivka.....nenechá ve štychu a jede jak šlak....
spolehlivka.....nenechá ve štychu a jede jak šlak....

Re: Subaru Impreza GT do r.2000
mam takovou zkusenost ze s vozy subaru se jezdi opravdu z ostra takze opotrebeni je vetsi ale zase na druhou stranu clovek co si koupi subau dodrzuje servisni intervaly a v pripade poruch auto nebastli polskyma dilama jako majitele oktavek a pasatu takze i vic kilometru bych se nebal..... navic udaj o kilometrech neni smerodatny- i kdyz se dle nej ridi 90 procent ceskych ridicu
asi nejaky prezitek z minulosti

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na km nezalezi,vzdyt to je vetsinou stoceny,jinak delal jsem v servise Subaru necelej rok a muzu rict,ze kvalita GTček je opravdu vetsi nez novejsich.Jede to nadherne a kort kdyz se to jeste prifoukne.Auta to jsou opravdu na ostrou jizdu a taky to neco vydrzi.Kdyz jsem videl co lidi delali s tima autama a drzeli tak jsem nechapal.Jinak 4x4 drzak neskutecnej za tu dobu co jsem tam byl tak nikdo nikdy nemel problem se 4x4.Kdyz prijdes k nejakemu autu tak hned vytahni merku oleje a koukni na ni,kazdej na tohle doslova sral dokavad se nerozsvitilo mazani a pak v tom byl za 45 v GO,urcite bych to prodane skontroloval na podvozku jestli to neni nekde pojebany,prootze lidi s tim nejezdej jenom po silnici.Ale toho auta bych se nebal,dily taky nejsou zas tak prehnany s cenama.Za ty prachy dobrej kup na poradny zajezdeni.Kam se na to hrabou oktavky a jine auta tohle je proste neskutecnej zazitek,kdyz se zakousnou 4 kola a zlomi ti to zada. 

Optimismus pramení z nedostatku informací 

- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za příspěvek. Ty pozitivní se čtou moc pěkněMirek999 píše:Na km nezalezi,vzdyt to je vetsinou stoceny,jinak delal jsem v servise Subaru necelej rok a muzu rict,ze kvalita GTček je opravdu vetsi nez novejsich.Jede to nadherne a kort kdyz se to jeste prifoukne.Auta to jsou opravdu na ostrou jizdu a taky to neco vydrzi.Kdyz jsem videl co lidi delali s tima autama a drzeli tak jsem nechapal.Jinak 4x4 drzak neskutecnej za tu dobu co jsem tam byl tak nikdo nikdy nemel problem se 4x4.Kdyz prijdes k nejakemu autu tak hned vytahni merku oleje a koukni na ni,kazdej na tohle doslova sral dokavad se nerozsvitilo mazani a pak v tom byl za 45 v GO,urcite bych to prodane skontroloval na podvozku jestli to neni nekde pojebany,prootze lidi s tim nejezdej jenom po silnici.Ale toho auta bych se nebal,dily taky nejsou zas tak prehnany s cenama.Za ty prachy dobrej kup na poradny zajezdeni.Kam se na to hrabou oktavky a jine auta tohle je proste neskutecnej zazitek,kdyz se zakousnou 4 kola a zlomi ti to zada.

trpí jedinou nemocí a to je vliv přeplnování na životnosti motoru.. takže turbo - mělo by něco při dobrém mazání a zacházení vydržet ale je to otázka času, taktéž ložiska na klice, výbrusy..atd.. jako ostatní turba...řek bych ,že by mohli být o něco spolehlivější jak jiné turbomotory.. ale ty starší si asi o GO řeknou
Já sem si na tohle téma povídal s nevlastnim bráchou. Ten po impreze toužil a líbilo by se mu GTčko. Vlastně by jedno koupil, ale žádná liesingovka to nechtěla když to mělo závodní papíry. Říkal že některýho jeho známý to auto maj a že jeden už má natočeno 300tkm a přitom se nic závratnýho s motorem nedělalo, jenom se vyměnilo turbo a takový ty běžný věci a přesto to jezdilo pořád jako prase. Taky bych jí jednou chtěl, ale upřímně se taky bojim těch investic u tak starýho auta co má natočeno cca 200tkm........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemas zac,ja mit penize a chtit proste silny auto tak jdu tohodle,jelikoz je tam kombinace 4x4 a silnej motor tak je to paradni.A v zime taky super.Clovek se nadherne vyblbne.Ozzy_Vita píše:Díky moc za příspěvek. Ty pozitivní se čtou moc pěkněMirek999 píše:Na km nezalezi,vzdyt to je vetsinou stoceny,jinak delal jsem v servise Subaru necelej rok a muzu rict,ze kvalita GTček je opravdu vetsi nez novejsich.Jede to nadherne a kort kdyz se to jeste prifoukne.Auta to jsou opravdu na ostrou jizdu a taky to neco vydrzi.Kdyz jsem videl co lidi delali s tima autama a drzeli tak jsem nechapal.Jinak 4x4 drzak neskutecnej za tu dobu co jsem tam byl tak nikdo nikdy nemel problem se 4x4.Kdyz prijdes k nejakemu autu tak hned vytahni merku oleje a koukni na ni,kazdej na tohle doslova sral dokavad se nerozsvitilo mazani a pak v tom byl za 45 v GO,urcite bych to prodane skontroloval na podvozku jestli to neni nekde pojebany,prootze lidi s tim nejezdej jenom po silnici.Ale toho auta bych se nebal,dily taky nejsou zas tak prehnany s cenama.Za ty prachy dobrej kup na poradny zajezdeni.Kam se na to hrabou oktavky a jine auta tohle je proste neskutecnej zazitek,kdyz se zakousnou 4 kola a zlomi ti to zada.Je fajn, že napsal někdo, kdo s těmi auty přišel do styku v sevise..

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak prijely na dilnu auta,ktery meli 40tkm a turba se menily a byly tam auta ktery mely 120tkm a proste turbo serivka,zalezi jak s tim kdo jezdi pokavad jel kudlu pak nekam prijel a zdechnul to tak je to jasny,hridel zacala nabirat postupne vuly a bylo to v haji,ale pokavad se o to nekdo stara,jakoz radne vymeny oleje,kontrola oleje a zchlazovani toho turba tak bych se toho auta nebal,urcite tam prijdou nejaky finance,ale to je tak asi vsude.