Zbytek fotek z UL

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Zbytek fotek z UL

Příspěvek od Tweety »

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Paráda, hned si něco stáhnu. To jsou fotky od toho fotografa?

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

T-O-M píše:Paráda, hned si něco stáhnu. To jsou fotky od toho fotografa?
Jj, je jich celkově asi 300, ale jak jsi sám psal, vybral jsem jen ty zajímavější. V lepší kvalitě a všechny mohu taky vypálit, ale...některá auta jsou tam prostě jen z více úhlú, něco je tam vyfoceno, co už tu bylo, takže tak....
exE30 320i R6

máca

Příspěvek od máca »

hele tweety, vypal mi vsechny ty fotky na cd z toho prvniho srazu a jasi je vezmu ted natom aktualnim

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

máca píše:hele tweety, vypal mi vsechny ty fotky na cd z toho prvniho srazu a jasi je vezmu ted natom aktualnim
Ok
exE30 320i R6

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“