fli bych taky nebral....ale zase cena je vynikající k výkonu a ten projev...no jde tak si ho asi vem alůe chce to pořádnej zesák...400rms na 4 ohmech je dost...na dílně fakt nic nemám..jedině použitej RF 250RMS ale ten stím dokáže zahýbat extra dost..odzkoušeno tahal bezproblému 500 rms pioneery
thomaswilliams píše:fli bych taky nebral....ale zase cena je vynikající k výkonu a ten projev...no jde tak si ho asi vem alůe chce to pořádnej zesák...400rms na 4 ohmech je dost...na dílně fakt nic nemám..jedině použitej RF 250RMS ale ten stím dokáže zahýbat extra dost..odzkoušeno tahal bezproblému 500 rms pioneery
Malej kufr, ve kterém bude málo místa na tak velký reprák. Nevím jak velkou potřebuje bednu ale je tu reálná šance, že to bude bouchat dost z blízka do plechů. O prostřední jakosti výrobků této značky už řeč byla. Osobně bych volil jiný woofer. Pokud na něm Petrusxxx trvá pak dost silný dvoukanál. Zvládnout by ho mohl Axton C409 (350 W RMS/4 Ohmy, 4600,-). Levnější zesíky mají méně výkonu. Pokud už zesík v této cenové kategorii pak je vhodnější monoblok Axton C109 (4950,-). Řekl bych ale, že oba tyto zesilovače překračují kvalitativní možnosti wooferu. Jako levná alternativa by mohl být třeba monoblok Spectron SP-A1500D (4400,-) nebo Spectron SPA2200Z (2990,-). Ten druhý Spectron je trochu slabší takže spíš monobloky.
nebo mam tedy poridit 30 nez tech 38,..jako rad si necham poradit nez aby to pak bylo na pic..
nebo pak bych to videl na tuto kombinaci http://www.amstuning.cz/katalog/katalog-1046.html
ten basbox12 sp-0112
a zesik sp-a2200
CO?
lepší určitě a kvalitnější než to první (ikdyž já mam co řikat, když kupuju obyč "sráče", ale na začátek, pro mě dobrý no...)...to bych se zase rozkecal o mě, ale k tomu prvnímu, by mělo stačit tak 1x140W RMS
Na co? treba kvuli rezerve, ze jo...? Aby zesik nesel naplno...
Kupodivu je zajimavy, ze tady vzdycky experti radi, at je silenjsi zesik...ted je to naopak. Tim expertem jsem samozrejme nemyslel Floppyho.
hm, tak newim co je lepší, jestli mít rezervu na zesíku aby nešel naplno, beztak si myslim že tam u D třídy už to zase tak moc newadí, nebo mít rači slabší zesík, kterej třeba občas poběží na MAX a bude rezerva na wooferu.
Protože když bude silnej zesík, tak si za to může vlést nějakej "expert" a votočit VOLUME a taky krásně basák odpálit, nebo přinejmenšim zkurvit cívku
ten zes byl vykonove dobre nadimenzovanej musis vzdy brat v uvahu ze ty hodnoty jsou mereny pri konstatnim napeti 14:4 V ktery ty v aute nikdy nebudes mit a navic vyrobce ne vzdy uvede opravdu skutecny vykon on papir snese vsechno
Testy dvou a čtyř kanálových Spectronů včetně naměřených hodnot vyšly v Car&Hifi. Pokud je náhodou nemáš a chceš si je přečíst napiš mi na autoaudio@seznam.cz a pošlu ti je.
dobře když zase chceš vířit vodu...repro 500 RMS to předpokládám že zatížitelnost maximální bude 1000-1200 wattů
takže volba zesilovače u mě by byla do 400 RMS a s výkonem ve špičce kolem 1000 W samozřejmě musím brát v úvahu citlivost repra ale málokterej basák má přes 92 db většína co znám se pohybují do 90 a pokud mi chceš na tlačit že výkon repráku a zesáku není důležitý a zaleží pouze na citlivosti..tak s tím nesouhlasím...