Ukradeno VW Scirocco !!!!
Ukradeno VW Scirocco !!!!
Dnes v noci ze ctvrtka na patek 28.9.2007 bylo ukradeno VW Scirocco orandzovo cihlove SPZ 6A9 3895 Praze na ulici Donovalska na Chodove naposledy ho videli v devet vecer. Jakykoli informace sem nebo na cislo 604346187 nebo 739 257 732
zvlastni znaky: ma vysisovany lak na prave strane vzadu a na dverich chybi spodni lista oboji videt na fotkach.
Na kapote ma trochu odloupany lak od kaminku a u spolujezdce je odreny lak na dverich, na te same strane, u vicka nadrze je trochu tmavsi lak, ma to vyfuk jako krava a zvuk jde jen tezko preslechnout, vevnitr jsou cervene potahy, cervene pedaly a na volantu neni klakson
Diky za jakekoliv info
foto:
zvlastni znaky: ma vysisovany lak na prave strane vzadu a na dverich chybi spodni lista oboji videt na fotkach.
Na kapote ma trochu odloupany lak od kaminku a u spolujezdce je odreny lak na dverich, na te same strane, u vicka nadrze je trochu tmavsi lak, ma to vyfuk jako krava a zvuk jde jen tezko preslechnout, vevnitr jsou cervene potahy, cervene pedaly a na volantu neni klakson
Diky za jakekoliv info
foto:
- Přílohy
-
- ,,
- 3.jpg (44.69 KiB) Zobrazeno 956 x
-
- ..
- 2.jpg (86.83 KiB) Zobrazeno 956 x
Re: Ukradeno VW Scirocco !!!!
V jakym stavu nalezeno ??? nejaky story ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
tak bude příběh hm? 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Tak pribeh je takovy ze to byli nejaky debilove a vubec to auto nedokazali nastartovat a jen ho odtlacili pryc a schovali mezi auta na druhy konec ulice. Bohuzel jsou v prdeli zamky spinacka ukradli radio (bez panelu) nejake CDcka a povinnou vybavu. Hlavne ze je zpatky
Jinak kupodivu ho objevila Policie CR.

- F.l.a.n.e.l.
to teda kupodivu jo, když si ho měl na druhém konci ulice 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Tohle nebylo moje ale kamoskyF.l.a.n.e.l. píše:to teda kupodivu jo, když si ho měl na druhém konci ulice