Moderátor: fonz
spíš mu praskla plodová voda, páč aby mu praskla cévka v mozku musel by ho mít no ne? mi taky nepraskne ojnice v Mustangu kterej nemámsparco-ikaros píše:Hoši co je???jak to že nepiše???:lol: že by mu praskla cevka??
Ne asi dostal rozum narozdíl od vás!sparco-ikaros píše:Hoši co je???jak to že nepiše???:lol: že by mu praskla cevka??
NoCommentV6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????
jo budu si z tebe dělat prdel, kazíš mi pověst..V6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????
Já mam 325i R6 taky v E30 a taky klidně řeknu že to auto moc nejedeV6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????
Taky jsem měl možnost v E30 325 cabrio nějsakou dobu jezdit a fakt moc nejede a žere jak tank!!V6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????
nevím proč jsi tomu V6 bláznovi už dávno nebloknul IP adresu když tady tak vulgárně vystupuje! Nebo to bloknout není v tvé kompetenci?? Jen se ptám já nejsem moderátorem ani bych nechtěl býtPipotuning píše:Tak už toho nechte ne?řešili jste to v jednom tématu -to jsem zamknul a ted to zase tahate tady-ten chytřejší toho nechá a je klid!
to by se tady museli bloknout všichni!Navic jsem už jedno téma zamknul a tady to zase někdo začal tu debatu ale ten V blazen to nebyl!dan7211 píše:nevím proč jsi tomu V6 bláznovi už dávno nebloknul IP adresu když tady tak vulgárně vystupuje! Nebo to bloknout není v tvé kompetenci?? Jen se ptám já nejsem moderátorem ani bych nechtěl býtPipotuning píše:Tak už toho nechte ne?řešili jste to v jednom tématu -to jsem zamknul a ted to zase tahate tady-ten chytřejší toho nechá a je klid!
"Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti."Pipotuning píše:Tak už toho nechte ne?řešili jste to v jednom tématu -to jsem zamknul a ted to zase tahate tady-ten chytřejší toho nechá a je klid!
Promiň, ale komu jsem tady já, Sparco, Midas... vynadal do čůráků, ocasů, kreténů nebo pičusů za to, že nepozná BMW M3 či za jinou podobnou blbost????Pipotuning píše:to by se tady museli bloknout všichni!Navic jsem už jedno téma zamknul a tady to zase někdo začal tu debatu ale ten V blazen to nebyl!dan7211 píše:nevím proč jsi tomu V6 bláznovi už dávno nebloknul IP adresu když tady tak vulgárně vystupuje! Nebo to bloknout není v tvé kompetenci?? Jen se ptám já nejsem moderátorem ani bych nechtěl býtPipotuning píše:Tak už toho nechte ne?řešili jste to v jednom tématu -to jsem zamknul a ted to zase tahate tady-ten chytřejší toho nechá a je klid!to takym jiní by mněli sebrat rozum!
tak až tě něco napadne tak e přijdu kouknout jsem moc moc zvědavkubi píše:"Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti."Pipotuning píše:Tak už toho nechte ne?řešili jste to v jednom tématu -to jsem zamknul a ted to zase tahate tady-ten chytřejší toho nechá a je klid!
Marie von Ebner-Eschenbachová
Podívej Pipo, jak to všechno začalo... Sparco se zeptal na normální otázku, ničím nebyla urážlivá, nikoho nenapadala.... Ptal se na blbé M3. To, že nám tenhle člověk začal nadávat, to je jedna věc, že neměl absolutně žádný důvod je věc druhá. Vysmívat se někomu, že pod kapotou má blbou třináctistovku (ačkoliv v ní nikdy neseděl) a sám nemít nic je taky docela provokativní a asi jsme tady holt samí lidé, co se nechají vyprovokovat...
Já prostě tyto lidi absolutně nemám rád, a když mi někdo za nic nadává do čuráků, jen proto, že se nevyznám v BMW, tak to mě dokáže nasrat... Ale buďme dospělí... serem na něj... Je to stejný typ člověka jako tom2racekiller na autotuning.cz... jen by se hádal...
Ovšem když tak koukám na tuhle místnost, tak ty hádky jsou jediné, co se tady řeší... Chtělo by to nějaké téma u kterého se nepohádáme ale zároveň to tu nechcípne, jen mě sakra nic nenapadá
Podivej se kdo to dotah do tady teto místnostikubi píše:Promiň, ale komu jsem tady já, Sparco, Midas... vynadal do čůráků, ocasů, kreténů nebo pičusů za to, že nepozná BMW M3 či za jinou podobnou blbost????Pipotuning píše:to by se tady museli bloknout všichni!Navic jsem už jedno téma zamknul a tady to zase někdo začal tu debatu ale ten V blazen to nebyl!dan7211 píše: nevím proč jsi tomu V6 bláznovi už dávno nebloknul IP adresu když tady tak vulgárně vystupuje! Nebo to bloknout není v tvé kompetenci?? Jen se ptám já nejsem moderátorem ani bych nechtěl býtto takym jiní by mněli sebrat rozum!
jj ten výkon neni nijak oslnivej a spotřeba si myslim neni zase až tak hrozná, já jezdim v průměru mezi 11 až 12 a pomalu nejezdimdan7211 píše:Taky jsem měl možnost v E30 325 cabrio nějsakou dobu jezdit a fakt moc nejede a žere jak tank!!V6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????
Tak ten zadní náhon je libovka hl.v zatáčkách když se toho člověk nebojíTrhyy píše:jj ten výkon neni nijak oslnivej a spotřeba si myslim neni zase až tak hrozná, já jezdim v průměru mezi 11 až 12 a pomalu nejezdimdan7211 píše:Taky jsem měl možnost v E30 325 cabrio nějsakou dobu jezdit a fakt moc nejede a žere jak tank!!V6 blazen píše:Díky pipo ja už rozum dávno mám a z těch čuráčku co si tady dělají z mojeho nicku prdel na ty z vysoka seru a co se týka tvojeho auta je pěkné takový tuning se my líbi rozhodně bych dal hlas tobě než te mrdce zelené je to hnusná vectra a kdo tu píše že 325i R6 nejede tak k tomu se nebudu vyjadřovat takových blbečku je tady víc ale tvrdit mužou co chcou ale když v tom nejeli tak nepochopí a radši tady už nepíšu ne že by my z vás praskla cevka ale s toho že se každé tema zamkne a pak by jste do mě nemohly kutit co ??????A i když to auto nemá přebytek výkonu tak se špérou a zadnim náhonem je s nim aspoň sranda