kde seženu pryskyřici atd...
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
kde seženu pryskyřici atd...
Kdepak se dá v Liberci koupit pryskyřice a nějaké tužidlo či co se používá při laminování?
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
v drogerii, např lamit 109
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Re: kde seženu pryskyřici atd...
Jdeme na pokusy ? Rád se přidám.....taky koupím jednu lam. sadu a hokus ,pokus....CTS.CZ píše:Kdepak se dá v Liberci koupit pryskyřice a nějaké tužidlo či co se používá při laminování?

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
mohli by to mít i v moskevský jak je mladý technik, nebo jak se to jmenuje...
Škoda Favorit -> Peugeot 205 1.9GTi -> Škoda Favorit -> FORD SCORPIO
by www.autohificentrum.com
tuningclubliberec
furt se jede

tuningclubliberec
furt se jede
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší je to koupit zvlášt... pryskyřici budeš potřebovat podle odhadu co jsem dneska vidět minimálně tu velkou plechovku (0.7l) za cca 170Kč a pak minimálně 1-2qm tkaniny 350g potřebuješ aspon 2 spíše 3 vrstvy
z osobní zkušenosti nejlevnější maj za kavárnou nisa po levé straně v drogerii - barvy laky a nebo na horákové Colorcentrum DICO Nejlepší je to koupit zvlášt... pryskyřici budeš potřebovat podle odhadu co jsem dneska vidět minimálně tu velkou plechovku (0.7l) za cca 170Kč a pak minimálně 1-2qm tkaniny 350g potřebuješ aspon 2 spíše 3 vrstvy
z osobní zkušenosti nejlevnější maj za kavárnou nisa po levé straně v drogerii - barvy laky a nebo na horákové Colorcentrum DICO
z osobní zkušenosti nejlevnější maj za kavárnou nisa po levé straně v drogerii - barvy laky a nebo na horákové Colorcentrum DICO Nejlepší je to koupit zvlášt... pryskyřici budeš potřebovat podle odhadu co jsem dneska vidět minimálně tu velkou plechovku (0.7l) za cca 170Kč a pak minimálně 1-2qm tkaniny 350g potřebuješ aspon 2 spíše 3 vrstvy
z osobní zkušenosti nejlevnější maj za kavárnou nisa po levé straně v drogerii - barvy laky a nebo na horákové Colorcentrum DICO
tuningclubliberec.com - the best tuning club
Pokud chceš, stav se u mě. Mám to v sudu. Něco odlejem.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
pryskyřice mě mezitím došla od dodavatele
5l pryskyřice + 0,5l tužidla = 1000,-
ted už budu shánět jen nějakou látku (nebo pytel od brambor)kterou vyztužím ty silonky co použiju jako základ.
ted už budu shánět jen nějakou látku (nebo pytel od brambor)kterou vyztužím ty silonky co použiju jako základ.
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
táák a Lucka je bez silonek...CTS.CZ píše:pryskyřice mě mezitím došla od dodavatele