dekuji za kazdou radu cago mira

funkce hledat :O)Mazda323BFCoupé píše:ty seš snad proti mě vysazenej .... !!!!! co se ti furt nelíbí nevidím to tady a snad ani 10 stranek dozadu ty tele ... snobáku nejsi z prahy nahodou ...
¨Mazda323BFCoupé píše:Díky kluci za radu ale spíše by mě zajímalo to jak to tam nechám dopsat pač mam vzadu 215/45/R15 a ty tam mam legalně i v techničáku a jen přední a tím padem i zimní 195/50R15 mi chybí a chc spíše vedět jak je tam dopíšu
v prvni rade jina kola musi povolit vyrobceMazda323BFCoupé píše:Díky kluci za radu ale spíše by mě zajímalo to jak to tam nechám dopsat pač mam vzadu 215/45/R15 a ty tam mam legalně i v techničáku a jen přední a tím padem i zimní 195/50R15 mi chybí a chc spíše vedět jak je tam dopíšu
Chaindler píše:a jestli o tedy myslis vazne, tak tohle se ti bude hodit nejvic
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidla.htm
Jo, v tom s Jirou souhlasim, d*m*nc* (napoveda *=e) desneho a zaroven smesneho razu, pouzivat to, ze clovek zije v praze jako "urazku"MarauderZ28 píše:nejvíc mě baví (nechci říct co neb bych vyvolal flame) některých zamindrákovaných jedinců neb když už neví kudy kam neopomenout zmínit Prahu, z toho vždycky chčiju smíchy co to může bejt za lidi![]()