dekuji za kazdou radu cago mira
Schválení kol v VTP!!!!
- Mazda323BFCoupé
Schválení kol v VTP!!!!
čaues všem thunerům chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenost se schvalováním pneumatik a litých kol na auto
)) mám Opel astra
)) Caravan
) mensi garazovy zlaticko a mam na nem zimni kola co nejsou uvedené ve velkem technickem prukazu
( zajimalo by m,e co vse proto musim udelat abych tam mohl mit i danny rozmer pneumatik ... .

!!! Mazda Team Czech Republic !!!
asi nebudu jedinej kdo rekne
1. hledej, porad dokola se to tu resi
2. nema to smysl, trva to dlouho a moc penez
3. jak to neni skodovka, policajti to imho nikdy nepoznaj a na STK si proste kola od nekoho pujcis
1. hledej, porad dokola se to tu resi
2. nema to smysl, trva to dlouho a moc penez
3. jak to neni skodovka, policajti to imho nikdy nepoznaj a na STK si proste kola od nekoho pujcis
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Nejlevnější a nejrozumnější varianta je, kup kola s pneu které tam patří.
Nebo je tam nech a pokuď to není brutal, tak ti nikdo nic neřekne. Pokuď ale náhodou způsobíš nehodu, kde někdo umře, tak se v tom může začít někdo rýpat a pak pojišťovna může odmítnout plnit a zaplatíš to ze své kapsy.
Nebo je tam nech a pokuď to není brutal, tak ti nikdo nic neřekne. Pokuď ale náhodou způsobíš nehodu, kde někdo umře, tak se v tom může začít někdo rýpat a pak pojišťovna může odmítnout plnit a zaplatíš to ze své kapsy.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Mazda323BFCoupé
Re: Schválení kol v VTP!!!!
ty seš snad proti mě vysazenej .... !!!!! co se ti furt nelíbí nevidím to tady a snad ani 10 stranek dozadu ty tele ... snobáku nejsi z prahy nahodou ...
funkce hledat :O)Mazda323BFCoupé píše:ty seš snad proti mě vysazenej .... !!!!! co se ti furt nelíbí nevidím to tady a snad ani 10 stranek dozadu ty tele ... snobáku nejsi z prahy nahodou ...
- Mazda323BFCoupé
Díky kluci za radu ale spíše by mě zajímalo to jak to tam nechám dopsat pač mam vzadu 215/45/R15 a ty tam mam legalně i v techničáku a jen přední a tím padem i zimní 195/50R15 mi chybí a chc spíše vedět jak je tam dopíšu
¨Mazda323BFCoupé píše:Díky kluci za radu ale spíše by mě zajímalo to jak to tam nechám dopsat pač mam vzadu 215/45/R15 a ty tam mam legalně i v techničáku a jen přední a tím padem i zimní 195/50R15 mi chybí a chc spíše vedět jak je tam dopíšu
propiskou :O) nebo tužkou :O)
vubec jsem nikdy nic takovýho neřešil na alfě mám v techničáku 185/55 r15 a mám tam 225/40 r18 a technickou jsem udělal na jedničku :O) i když z fiat coupé jsem udělal taky emise bez katalifátoru a bez žádnýho tlumiče jenom prostě roura :O)
v prvni rade jina kola musi povolit vyrobceMazda323BFCoupé píše:Díky kluci za radu ale spíše by mě zajímalo to jak to tam nechám dopsat pač mam vzadu 215/45/R15 a ty tam mam legalně i v techničáku a jen přední a tím padem i zimní 195/50R15 mi chybí a chc spíše vedět jak je tam dopíšu
a jestli ten usmevny vylev emoci byl na mne, tak ano, jsem z prahy a jestli si myslis, ze rejpu, tak si to myslis spravne, protoze tohle tema se probira v tuningu, ve stylingu, v pokecu aspon jednou do mesice
Schvaluje se toho nekolik - jednak se dodatecne nechaji zapsat kola a jednak se k nim zapisou i pouzitelne pneumatiky.
1. varianta - vyrobce. Muzes zkusit pozadat Opel CR a o vystaveni potvrzeni, ze lze ty a ty kola s tema a tema pneumatikama pouzivat. Pokud ti ho daji, pak ti na dopravce bez problemu na zaklade potvrzeni zapisou alternativni kola a gumy.
2. varianta - prodejce. K novym ALU lze dostat certifikat o pouzitelnosti kol na auto. Certifikat pak slouzi pro zapis do TP stejne jako v prvnim pripade.
3. varianta - zkusebna. Muzes si nechat udelat atest na pouzitelnost danych kola pneumatik na auto. Stoji to sileny prachy a je to slozity a prakticky nikdo to individualne nedela, alespon pokud vim.
1. varianta - vyrobce. Muzes zkusit pozadat Opel CR a o vystaveni potvrzeni, ze lze ty a ty kola s tema a tema pneumatikama pouzivat. Pokud ti ho daji, pak ti na dopravce bez problemu na zaklade potvrzeni zapisou alternativni kola a gumy.
2. varianta - prodejce. K novym ALU lze dostat certifikat o pouzitelnosti kol na auto. Certifikat pak slouzi pro zapis do TP stejne jako v prvnim pripade.
3. varianta - zkusebna. Muzes si nechat udelat atest na pouzitelnost danych kola pneumatik na auto. Stoji to sileny prachy a je to slozity a prakticky nikdo to individualne nedela, alespon pokud vim.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
a jestli o tedy myslis vazne, tak tohle se ti bude hodit nejvic
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ozidla.htm
- Mazda323BFCoupé
Chaindler píše:a jestli o tedy myslis vazne, tak tohle se ti bude hodit nejvic
Tak te´d konečně poděkuju a mužeme toto tema smazat dekuju mockrat
nemaz, spis dej vedet, jak veci pokracuji, preci jen myslim, ze tohle je beh na dlouho trat a urcite narazis jeste na prekazek v podobe formularu a narizeni
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
nejvíc mě baví (nechci říct co neb bych vyvolal flame) některých zamindrákovaných jedinců neb když už neví kudy kam neopomenout zmínit Prahu, z toho vždycky chčiju smíchy co to může bejt za lidi 
jinak já mám na autě 20" tuhle se mě u benzínky ptá policajt, to máte povolený ? tak sem mu suše odpověděl ano, mám a to bylo vše ....
jinak já mám na autě 20" tuhle se mě u benzínky ptá policajt, to máte povolený ? tak sem mu suše odpověděl ano, mám a to bylo vše ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
dovez si auto z ger

NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;
-
AdieuD
- Kontaktovat uživatele:
Jo, v tom s Jirou souhlasim, d*m*nc* (napoveda *=e) desneho a zaroven smesneho razu, pouzivat to, ze clovek zije v praze jako "urazku"MarauderZ28 píše:nejvíc mě baví (nechci říct co neb bych vyvolal flame) některých zamindrákovaných jedinců neb když už neví kudy kam neopomenout zmínit Prahu, z toho vždycky chčiju smíchy co to může bejt za lidi![]()
Jinak kdyz jsem se ptala na citroenu o alternativnim rozmeru gum a TP, byla jsem "slusne odmitnuta", ze tohle oni nedelaji.. pritom auta dovezena z nemecka v TP maji i alternativni muj rozmer, ale oni stara auta neresi. Jsem zvedava, co budou rikat, az pojedem na zapis kol s C5tkou
Co se policajtu tyka, vzdyzky mam stesti na ty, co uz BX meli, tak pochvali, pochlubi se, co meli oni sami a ja se modlim, at se nekoukaj pod kapotu a neresej kola
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between