I: woofer k Axtonu c109 ?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
I: woofer k Axtonu c109 ?
chtel bych udelat zastavbu jednoho subiku a zesiku od jedne znacky do autika . repro by melo byt 10" a zesik dvoukanalek vykon obojiho tak 300-500rms , jde mi o holej woofer bez ozvucnice. chc do toho soupnout tak 6000 . snad se vejde . cim levneji tim lepe:)
Naposledy upravil(a) shotik dne 04 říj 2007 21:29, celkem upraveno 1 x.
Octavia II TDI
- Celica2.0GTI
tys to vystihl nejlipCelica2.0GTI píše:ja ti reknu proc protoze v te cene nic takovyho neexistujeFloppy píše:myslíš že newim co je ozvučnice?
ale jo, teď už sem pochopil jak to myslíš, že chceš samotnej basák a ne celej subwoofer
...a proč vynechávat ty nejlepší a nejkvalitnější výrobce ?

Octavia II TDI
Klid.. jsi tady prvni den jeste nevis jak to tu chodiFloppy píše:pokuď wim, tak basák, neboli woofer je jenom repro, ale SubWoofer je osazená bedna, ale když sem ten amatér, tak prosim no, já se vám tady do toho rači srát nebudu, když se hned vysmíváte a vychloubáte bůchví co nejste a neumíte to ani vysvětlit...

Nic neber vazde a vse s rezervou

- Celica2.0GTI
Re: I: zesik + woofer
shotik v te cenovce a pri tom vykonu co jsi uvadel se da uz i vybirat ale kdyz si spocitas tak hotova kostka te leckdy vyjde levneji nez si ji postavit
- Celica2.0GTI
je nejaky omezeni na objem ozvucnice?
covece omezeni na objem uplne ne ale vic jak 60 litru asi nedamCelica2.0GTI píše:je nejaky omezeni na objem ozvucnice?

Octavia II TDI
Floppy píše:pokuď wim, tak basák, neboli woofer je jenom repro, ale SubWoofer je osazená bedna, ale když sem ten amatér, tak prosim no, já se vám tady do toho rači srát nebudu, když se hned vysmíváte a vychloubáte bůchví co nejste a neumíte to ani vysvětlit...
Měl by jsi si o tom ještě "pár řádků" přečíst, protože plácáš! Subwofer je totiž (když to vezmu doslova) zářič schopný vyzářit subsonické frekvence s určitým definovaným poklesem a o ozvučnici tam není ani slovo... I když je fakt, že pokud vhodně naladíš ozvučnici, případně na to repro má (xmax,nízké Qts, tím pádem silný magnet), tak můžeš přidanou zátěží na membráně udělat subwofer i s repra, které na to na první pohled nevypadá. To jsem ale k vůli tobě zašel zbytečně daleko a myslím, že netřeba dále rozvádět, jen napíšu, že toto řešení má mnoho nástrah a v mnoha případech zůstává jedinou potencionální "výhodou" ona nízká/é frekvence kterou si k vůli zpoždění atd... neužiješ!

Ps: Jaké to vlastně jsou ty sub frekvence? Prosím bez použití google!

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
redmenn píše:máš SZ
Žádná nepřišla, pokud se to tedy týká mě...

Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!
Re: I: woofer k Axtonu c109 ?
Jestli ho chceš opravdu využít tak pořiď Axton CAB609. Je drašší ale na ten zesík jak stvořený.
Re: I: woofer k Axtonu c109 ?
axton bedny nechci . ani repro . nelibi se mi . vim ze vzhled neni vsechno ale rposte styl ma svy kouzlo 

Octavia II TDI