Verunka píše:JJ jenom s TC (jako asi hodně lidi). Chcem spíš na takové menší sraziky kde jsme ještě nebyli - Vyškov, Šumperk...... no předělá se přední nárazník a zadní asi pujde pryč, sedačky se vymění( NECHCE JE NĚKDO???) asi budou z corolly TS a možná jiné kola, ale to se ještě uvidí.
ty sedacky.. hmm zeby?? cervene jsou ...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Abych byl uprimny, me se ty kola libi. Bohuzel jsem je zatim na Golfu nevidel. Na Leonu nevypadaji pekne, to je pravda. Dan me od nich docela dost odrazuje.
Libi se mi BBS Le Mans, ale na ne nemam. Pripadaly by v uvahu Rial Daytona, MAM MT1, pripadne neco plneho ve stylu Proline PS. Ty Las Vegas si nedovedu predstavit v chromu se zlatem, kazdopadne v cerne se stribrem si myslim, ze by to nebyla grcka, jak pise Dan.
uf tak docela konec? Mno jo zvěcti se vyplnili.. s kým si ted budu na soutezi povídat ...
Jediné co mohu popřát ať vás auto motoricky nezklame když jste ho tak šetřili a ať jezdíte v tom v čem chcete a líbí
Nechtělo se mě to tu prohrabovat,ale jak jste dopadli v čb?2. místo?
Taky se mi libi Audi A8, ale je to zrejme sezonni zalezitost. Kdyz uz do toho nastrikam dost penez, chci neco, co nevyjde z mody a bude svymzpusobem i nadcasove. Bude vybocovat z sedi.
na tom Seatu jsou osklive, ale barva taky dela hodne. Cerne s chromovanyma sroubama bych si predstavit dovedl. Taky dela hodne guma. Chci na 8.5 215/40. Premyslim taky 8.5 na predek, 9.5 na zadek.
JouiCZ píše:uf tak docela konec? Mno jo zvěcti se vyplnili.. s kým si ted budu na soutezi povídat ...
Jediné co mohu popřát ať vás auto motoricky nezklame když jste ho tak šetřili a ať jezdíte v tom v čem chcete a líbí
3-tí místo Na srazy se ještě kouknu, tuning je postižení na celý život Jen to trochu poladím jinak
JouiCZ píše:uf tak docela konec? Mno jo zvěcti se vyplnili.. s kým si ted budu na soutezi povídat ...
3-tí místo Na srazy se ještě kouknu, tuning je postižení na celý život Jen to trochu poladím jinak
Aha.. i to je pekne.. 3 tí je dobrý .. tak případně kecne.. Je někde zveřejněno kde bude dalsi rok TC?
Proto bych rad videl alespon hruby VT. Rad bych to snizil dolu o slabych 5cm a obul neco nizsiho, neco takoveho, co co se mi v garazi vali na crx, tudiz 215/35 na 8.5 a 215/40 na 9.5.
Krom Dotz mam jeste dva horke typy. Uvidim, co se vymysli a jak ochotny bude ten borec, ktery ma skladem jen 17".
Kazdopadne to neni uplne ten cisty styl. Je to takove boubelate, spanelske, ale ne nejhorsi. Myslim, ze dva tipy, ktere jsme probirali by mohla byt lepsi volba.