Velké Finále TC 2007

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

no slusny fotaaa :)
ta bloncka (co ji mas solo foto,),drsna a ta cernovlaska ve zlutem jsou nejlepsi kosti !!!! jinak jak dopadla volba Miss a co to obnaselo ?
moje šPunto, muj život

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

jj!Ta blocka fakt pecka :shock:
Jinak Fufu ty prodavas zelvu!???? :shock: Neni ti toho auta lito,kdyz uz si do toho nacpal takovy prachy? :?

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

aspoň že fufu nezklamal :lol:
která teda vyhrála ,ještě jsem to nikde nenašel
http://img522.imageshack.us/img522/9607 ... 041eh4.jpg
ty dvě zleva jsou prostě luxus nejvíc :?:

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

prodavaj to vsichni viás kamo je videt ze ti jeste hodne veci utika.............. :lol:
Mitsubishi Galant VR4 150Kw++
Obrázek
Obrázek

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

No tak Miss dopadla takto:

Ta černovláska ve žltém tričku - 1.místo
Bloncka v šatech AZ pneu - 2.místo
Blonska kudrnatá v černém - 3.místo

Mojí favoritkou byla Jarka (blondýnka v tom bílém topu a černých ryflí)

Obrázek

lisky
Kontaktovat uživatele:

Re: Velké Finále TC

Příspěvek od lisky »

Katy:. No ze me tedy zavist trochu jde, nicmene mit nadherne auto jen v garazi fakt moc uzitku neprinese :) mam radeji auta na silnici nez na kare a hlavne na srazech jsou ty auticka moooc fajne machrovinka, ale na kare uz to moc máááchry máááchry nepůsobylo :-D
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

cozeeee, a ta treti z prava niiiiiiiic :? (asi taky Jarka).
ta je nejlibovejsi... jsme ji potkali jednou i v brne (vankovce), mela sukni, a muj rika: "koukej, ta ma nohy" a ja jemu: "dyt to je tak kost z TC" :?:

jinak cernovlasce gratulace.. ostatni me nijak nedadchly :lol:

a co teda bylo za discipliny ??? psali ze to bude netradicni...
nejaka vymena kola treba ? :lol:
moje šPunto, muj život

Mr_xx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr_xx »

Katy píše:2fufu : ale po srazech jezdit budes ne... ?

jinak jedine kde to zatim hodnoti KLADNE jsou na tuning-czech.net :lol:

2lisky: no,taky jsem toho nazoru ze sypat do auta prachy a vytahnout ho z garaze,na podvalu prevest na sraz,slozit - prip.neco posbirat, a nalozit - je nuda a honora! mozna ted ze me couha zavist, ale neni co zavidet, ja se radsi s autem projedu mestem,vesnici.. po ceste na sraz,at se kazdy koukne... a jakoze koukaj :) no a hlavne stale na nem neco delat (i kdyz mit to total na zemi, na ty nase cesty neni zadny med :mad: )
:lol: :roll: Taky jsem si toho všimnul.... ale chtěj se asy zalibit, či co :lol:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Alik píše:prodavaj to vsichni viás kamo je videt ze ti jeste hodne veci utika.............. :lol:
Tak toho sem si opravdu nevsim

Mr.Dynaboom

Příspěvek od Mr.Dynaboom »

Fufu, to ze akce byla propadak bylo az pote co ses nedostal do TOP 10 a nedostali jste cenu za stanek. Ja to docela chapu, bylo to pro vsechny docela fuska neco pripravit a to ze clovek vsechno nevyhraje jak by si predstavoval je normalni. Bylo vas na to cca 70 aut. Bohuzel se stalo, mel si vsude nominace ale chybel jeden hlas, zivot je boj. A s tim se musis smirit. To ze neprisli lidi za to akce ani vstupne nemuze, tech par lidi s kocarkama co neprisli by to nevytrhlo. Jde o to ze hold Ceske Budejovice je pro celou republiku kraj sveta a jaksi se na to radsi vyprdli nez by jeli takovou dalku. A ver ze me to sere daleko vic. A mulcovaci kura. tak pokud neni s prisadou umelych hnojiv tak neni problem, nebo ty nechodis obcas do lesa, byla to vune dreva, tak jak muze nekomu vadit seno, na to je daleko vic lidi alergickych nez na drevo.... vsechny stanky ktere mely nejake prirodni materialy necim smrdely nebo vonely. A to ze nekdo neumi prohrat a radsi se ohani vetama ze s TC konci ze je to cele jen podvod a je to o kamaradech to je docela srandovni, a kor od tebe ktery celou sezonu sbiral pohary. A az po jednom neuspechu to chces vsechno zahodit.....tak takovych tady uz bylo hodne viz Burak... jednou neuspel a chtel to zabalit. nakonec ale auto upravil a ve finale uspel.. a to si myslim je zaklad vsech tehle nesmyslných diskuzi. Nebo treba Katy ktera se tady furt ohani Show and Shine, ktera je naprosto stejna od TC a v nicem se nelisi. :) Na jednu stranu snasime kritiku ze TC je jen o seriovkach a ti co maji prave takove seriovky nas napadaji ze davame pohary autum s tunama kitu :)) tohle me opravdu rozesmiva a myslim ze byste se meli spojit a zbrojit na ten zlaty stred ktery zatim mlci :)))) Vsude je to 100 lidi sto nazoru. a kazda soutez at uz TC nebo neco jineho posoudi auto podle stejnych parametru jen kazdy clovek ty parametry ma jine a vo tom to je. Me jen pripada ze cim vic delame kategorii a ruznych moznosti vyhrat nejaky pohar tim vic se hadate a veskerou vinu svadite na TC misto aby kazdy hledal vinu sam v sobe. A ten prispevek Fufu ze uz nebude delat auto pro porotu..... Hehe a napadlo te ze prave diky porote si sve upravy vybicoval do tak kvalitniho celku. Prave ta velka motivace a honba za vitezstvim zpusobuje dokonale upravy. Nekdo vam ty auta musi kritizovat tak jako vy kritizujete nas. my vam ukazujeme chyby ktere vam nikdo jiny nerekne. normalni lidi na sraze krom chvali nikdy primo do oci nereknou co se jim nelibi, to pak radsi v klidu doma u PC napisou, no to byl hnus to auto. ale na akci se muzou jen rozplynout jaka je to nadhera :))) Takze budte v klidu nechte vychladnout emoce, pripravte auta k zimnimu spanku a na jare zase ukazte co ve vas je. a srovnejte sily s ostatnima. Zatim cus Petr

Mr.Dynaboom

Příspěvek od Mr.Dynaboom »

jo ale abych nebyl za alibistu tak akce mela spoustu chyb a nedostatku to priznavam a nebyl jsem z toho dvakrat nadseny spis jsem byl totalne zklamany, ale jsme lidi co to nedelaji pro prachy ale pro zabavu a v takovych pripadech se improvizacim nevyhneme. Jinak pokud ma tady nekdo jakykoliv namet ci nejakou pripominku co bylo spatne nebo co udelat nove, rad si to prectu, ale musi to mit nejaky vecny charakter bez emoci. protoze prave temato chybama se clovek uci, a za tri roky fungovani mame stale co menit a predelavat. Ale verte ze skoncit takove akce by znamenalo konec motivaci a castecny upadek domaci sceny ktera se za posledni 3 roky neuveritelne vysvihla. a za vse muze velka honba za uspechem v TC. Diky za pochopeni Petr

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

Mr.Dynaboom: Hm... hezký... Nemam slov... Nechcu kritizovat tvé slova, jen si myslím že by se měli hodnotit auta schopné normálního provozu no... ale jinak už mlčim :-X
Fiesta Courier 1.8D

MiniMike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

lisky: a jak by si to chtel rozlisit? auto co muze a nemuze normalne jezdit? ;-)

jinak Petre, krasne napsany a pravdu mas ;-)

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

..... no Petře, tak to, že říkáš že to tak vonělo v lese, máš od těch týpků co ten smrad dělali, ne byl to ten samý smrad co v loni měly holky v B hale, tys tam bejt nemusel a nečuchal jsi to, a to že každý kdo vstoupil k nám do haly prohlásil jakej blb tam dal to hnojivo s kůrou o tom už nic nevíte, nikdy jsem auto pro porotu nedělal, jen se jich zeptej kolik věcí mi nutili a ani jedno sem nedodržoval, klidně sem mohl nechat auto jak bylo v lonï, jenže čas na auto máme až v zimě tak se to vždy přes zimu dotvořovalo, podle našich představ.
Jako řeknu ti že na srazy jezdit budu, ale soutěžit už nechci, páč to nemá význam, když porota bude hodnotit jen čistotu a bude hledat chyby v blbostech tak tam nemohu býti, páč mi stejně nikdo s poroty neohodnotí práci na autě , ty sám víš jakou dá práci vytvořit nový bodykit či hifi zástavbu z laminátu, aby vše sedělo a dobře to vypadalo, vem si to že mám celý předek odstraněn a je vytvořen nový a nenajdeš na něm moc chyb :?: (no teda myslím) , jako každý z poroty pořád jen opakokoval proč nemám podběhy na bílo atd. (ono prostě světlý podběch by vypadal blbě když mám auto do červena s černými doplňky) , tak jsem celý podvozek nastříkal na černo i s podběhy atd. - a to moc porotu nezajímalo, mám i vzadu kotouče místo bubnů a celý spodek je ošetřen.

Jo TOP desítka mě nasrala, protože je vidět že porota nemá v lásce japonská auta a přikládá se jen k německu, tím nemyslím jen svoje auto, ale třeba Honda měla s přehledem na čtyři auta v TOP 10.

Petře ty to nevidíš, ale arogantnost některých porodců mě už nebaví, moc dobře víš, že já sem huba nevymáchaná a že hned všem řeknu co si myslím, no a u některých sem zjistil, že je víc zajímá jak mám čistý auto, jak mám to a támhleto, co má druhej, atd., radši kdyby se zaměřili
na daný typ auta co kněmu pasuje a co ne, jaká je na autě práce, jaký je nápad atd. (veškerá práce je u nás změnit podobu auta ke svému obrazu a ne se jen opičit po ostatních).

Ty za to nemůžeš a vím že si rád že vůbec nějakou porotu máš, on taky kdo by to dělal, já osobně bych do toho nešel a to sem o tom i přemýšlel :lol:

Taky mě nasralo, že plno mých známých se u brány otočilo a šlo pryč, a to že každý kdo tam přišel nadává, že za 150 to za 2 hoďky prošel a prd z toho :cry:

No nic chápu vás ( přece jen to není med sehnat haly najít sponzory atd.), ale musíš uznat že by to chtělo vychytat mouchy :nono:

Je to jen můj názor a myslím to všeobecně :oops:

MiniMike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

Fufu: k tomu staci napsat jen jedno ;-) dej se k porote a zkus to zmenit... :-) kdyz budes i nadale jezdit po srazech, muzes svoje postrehy a skusenosti ze soutezeni prenest na papir porotcu ;-)

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... no měl jsem to v plánu, ale já se nerad hádám a myslím že bych byl v porotě černá ovce :oops: a spíše už si jen chci srazy užívat jak to bylo před 4 roky než sem začal soutěžit 8) , prostě si přiject na sraz kdy chci a odjet taky, kolikrát jsem ani celý prostor srazu ani neprošel, udělal jsem si za ty roky hodně kámošů a tak je hold budu otravovat mejma kecama :lol:

lisky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lisky »

Asi dělám do fčel kucí, nechám vás tu at si roztrháte košile :) čeče... Je to rozhodně zajímavé co tu všeci píšete, se musí nechat. Já podběhy nemám, páš mi je urval zajíc kterýho sem rozsekal u Třeboně a chlápek co jel zamnou ho dodělal heverem a vzal domu na svíčkovou :( chjooo... (no si fakt legraci nedelam)
Fiesta Courier 1.8D

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

Katy píše:cozeeee, a ta treti z prava niiiiiiiic :? (asi taky Jarka).
ta je nejlibovejsi... jsme ji potkali jednou i v brne (vankovce), mela sukni, a muj rika: "koukej, ta ma nohy" a ja jemu: "dyt to je tak kost z TC" :?:

jinak cernovlasce gratulace.. ostatni me nijak nedadchly :lol:

a co teda bylo za discipliny ??? psali ze to bude netradicni...
nejaka vymena kola treba ? :lol:

.... no holky se styděli :oops: tak byli jen s nima rozhovory :debata:

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

ja to rikal porad ze TC je na hovno............ty auta sou okoukany a jestli nekoho uspokoji to ze ma od minule podbehy na bilo ne nevim.......

na tom finale se to melo rozdelit.....podle skupin jako je to v TC trena ty nemecky srace mezi japoncema?? no nevim nemecky auta vubec neuznavam a kdo se na to mel koukat......no..............

fufu jeste ze sem tenkrat do galanta sehnal ten motor a vrhnul se na jiny upravy pac kdyz sem pak videl jak to chodi v TC......ze se to hodnoti podle toho jak je to drahy.....tak mi bylo na bliti...............
Obrázek
Obrázek

stenlis

Příspěvek od stenlis »

chtělo by to vychytat ty mouchy a trochu motivovat soutěžící. jak petr tak fufu maj svoje názory,a od každýho jsem to i pochopil. . . fufu má pravdu i petr má pravdu. jen to chce doladit . .
co se týče poroty tak to musim souhlasit s fufu. sice jsem neměl žádnej konflikt s porotci ,ale taky mě překvapilo ,když mi řekl jeden z porotců že k autu nepotřebuje komentář že už ho zná aniž by ho videl.

škoda že ta neděle byla totální propadák co se týče náštěvnosti. . . jinak jsem za ten první rok co jsem se tam octnul tak jsem poznal fajn lidi . a spoustu zážitků.
:respect:

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

nechci se do toho moc michat, pac jsem se kvuli TC uz nejednou hadala.... (i s petrem).
Ale pravdu ma i Petr i Fufu.....

ale musim vice stat za Fufu, i kdyz z pohledu soutezicicho asi logicky.
S tim jak porota hodnoti a jak by mela hodnotit.... FUfu , jdi do toho taky a ukaz jim to,pac tak jak to pises.. 8) jenze za pravdu se kde kdo zlobi.a ja bych byla taky cerna ovce,to uz i ted nekde sem :lol:
Uz jsem to psala v jinem tematu.....nevim jak Vas, ale me urcite nebude bavit se casem divat JEN na auta ve stylu Clean !!!! nehlede na to,ze dosti poroty je to styl a dle toho hodnoti. Ale co nektere jine snahy,napady atd.
jinak o te cistote : to jsem resila uz taky..... a jak mi Petr rekl "je to jakoby Miss mela spinave kalhotky". no ma pravdu,ale neni to snad soutez krasy !!! to se na ostatni upravy muzem vykaslat.

Jinak Petre, s tim co rikaj "seriovaci" - jsem se dost pobavila :lol: ale to proste drive tuning BYL... ty jsi to taky mel ;) Dnes k nam proudi nemecky vitr a styly s meni... ja to beru jako bohuzel,pac ty VYtuneny auta jsou zajimavejsi a je se porad na co divat. na Cleanu co muzes stale upravovat ?
A k tem autum co vznikly diky TC apod., podivej se ale, kolik jich uz nejezdi... nehlede na to, ze se treba prodaly. Mozna TC pro ne prisel pozde a meli "odjezdeno" , mozna je neco odradilo, mozna nemeli uz money na zmeny(i kdyz by jich nebyla treba), urcite je ale skoda ze se neudrzely dyl ! Myslim si ze pomer novych, se neda rovnat (nemyslim poctem).

btw: ja se dnes rozhodla, auto zavru do garaze, vyjimecne kdyz to pujde ho vytahnu na sraz, jinak budu setrit na dalsi upravy.(chtela jsem to vyresit pujckou ale to je blbost a pro me uz i riziko) .... tak snad za dva,tri roky vyjedu v mych uskutecnenych snech! ale ne kvuli TC ,ale kvuli sobe.nakonec,tri roky aktivne po srazech jsem si dosti uzila a jsem spokojena,ale uplne skoncit bych nemohla :) ted se necham chvili vozit...
Naposledy upravil(a) Katy dne 03 říj 2007 23:02, celkem upraveno 1 x.
moje šPunto, muj život

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

...... no uvidíme příští rok jak to vše dopadne :idea:

Alik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alik »

fufu píše:...... no uvidíme příští rok jak to vše dopadne :idea:

to snad prodas ne???
Obrázek
Obrázek

spyker
Moderátor

Příspěvek od spyker »

Sorry že odbočuju... Hele fufu a co ta blondýna jak jí furt fotíšta někoho má... by ste se k sobě hodily :lol: jinak gratuluju k prvnímu místu 8)

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

spyker píše:Sorry že odbočuju... Hele fufu a co ta blondýna jak jí furt fotíšta někoho má... by ste se k sobě hodily :lol: jinak gratuluju k prvnímu místu 8)
ja ji potkala v Brne s nejakym pritelem....
moje šPunto, muj život

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... no to by mi manželka dala kdybych dělal do jiný :nono:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

fufu píše:.... no to by mi manželka dala kdybych dělal do jiný :nono:
Nekecej!Ty uz mas manzelku!!????? :shock:

fufu
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fufu »

.... jo jo byla se mnou na finále :) , apropo jakto že jste tam nebyli :shock:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

fufu píše:.... jo jo byla se mnou na finále :) , apropo jakto že jste tam nebyli :shock:
sem byl jaksi nepojizdnej! :cry: Ale kdyby v sobotu nebyla zima a ja nemusel na dilnu tak bychom s kamosem jeli! :D

Odpovědět

Zpět na „Český Krumlov a okolí“