..... no Petře, tak to, že říkáš že to tak vonělo v lese, máš od těch týpků co ten smrad dělali, ne byl to ten samý smrad co v loni měly holky v B hale, tys tam bejt nemusel a nečuchal jsi to, a to že každý kdo vstoupil k nám do haly prohlásil jakej blb tam dal to hnojivo s kůrou o tom už nic nevíte, nikdy jsem auto pro porotu nedělal, jen se jich zeptej kolik věcí mi nutili a ani jedno sem nedodržoval, klidně sem mohl nechat auto jak bylo v lonï, jenže čas na auto máme až v zimě tak se to vždy přes zimu dotvořovalo, podle našich představ.
Jako řeknu ti že na srazy jezdit budu, ale soutěžit už nechci, páč to nemá význam, když porota bude hodnotit jen čistotu a bude hledat chyby v blbostech tak tam nemohu býti, páč mi stejně nikdo s poroty neohodnotí práci na autě , ty sám víš jakou dá práci vytvořit nový bodykit či hifi zástavbu z laminátu, aby vše sedělo a dobře to vypadalo, vem si to že mám celý předek odstraněn a je vytvořen nový a nenajdeš na něm moc chyb

(no teda myslím) , jako každý z poroty pořád jen opakokoval proč nemám podběhy na bílo atd. (ono prostě světlý podběch by vypadal blbě když mám auto do červena s černými doplňky) , tak jsem celý podvozek nastříkal na černo i s podběhy atd. - a to moc porotu nezajímalo, mám i vzadu kotouče místo bubnů a celý spodek je ošetřen.
Jo TOP desítka mě nasrala, protože je vidět že porota nemá v lásce japonská auta a přikládá se jen k německu, tím nemyslím jen svoje auto, ale třeba Honda měla s přehledem na čtyři auta v TOP 10.
Petře ty to nevidíš, ale arogantnost některých porodců mě už nebaví, moc dobře víš, že já sem huba nevymáchaná a že hned všem řeknu co si myslím, no a u některých sem zjistil, že je víc zajímá jak mám čistý auto, jak mám to a támhleto, co má druhej, atd., radši kdyby se zaměřili
na daný typ auta co kněmu pasuje a co ne, jaká je na autě práce, jaký je nápad atd. (veškerá práce je u nás změnit podobu auta ke svému obrazu a ne se jen opičit po ostatních).
Ty za to nemůžeš a vím že si rád že vůbec nějakou porotu máš, on taky kdo by to dělal, já osobně bych do toho nešel a to sem o tom i přemýšlel
Taky mě nasralo, že plno mých známých se u brány otočilo a šlo pryč, a to že každý kdo tam přišel nadává, že za 150 to za 2 hoďky prošel a prd z toho
No nic chápu vás ( přece jen to není med sehnat haly najít sponzory atd.), ale musíš uznat že by to chtělo vychytat mouchy
Je to jen můj názor a myslím to všeobecně