BMW combi cca 70tis?

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Goldies
Kontaktovat uživatele:

BMW combi cca 70tis?

Příspěvek od Goldies »

Takze se pomalu blizi cas, kdy mi pojistovna proplati motorku a snad aji skodu na zdravi. A ja si rekl, ze dalsi motorku uz ne. Napadlo me, ze ke kabriu by se mi hodil nejakej kombik a laka me nahon na zadek.

Co bych taky uprednostnoval je LPG nebo Diesel. Jak na tom jsou takhle stary BMW (predpokladam tak 91 rv.) s motorama a vubec jak na tom takhle stary BMW jsou a daji se sehnat s LPG?

popripade, nevite o nejakem zajimavem kousku na prodej?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No první bych si asi rozmyslel jestli chceš E30 touring a nebo E34 touring ( 3ka, nebo 5ka )

Jinak diselový motory v E30 324TD ( bez turba se snad do touringů ani nedávali ) a v E34 525TD a TDS. S plynem se taky dá občas něco sehnat, ale chce to koukat no, osobně bych šel spíš asi do tý E34, ale zase za tydle peníze bude ta E30 v hezčim stavu 8)
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW combi cca 70tis?

Příspěvek od Goldies »

hmmm nad tim sem nepremyslel, jestli 5ku nebo 3ku... 5ka bude asi pohodlnejsi ze? A vetsi, coz by se mi libilo :-)

Nevadila by mi koroze kastle (vyvareni neni problem) spis at je to technicky aspon trochu OK :-)
Japonci na konci

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

No ta 5ka bude rozhodně větší a pohodlnější 8) Za ty peníze zase ale nečekej žádnej zázrak, ber to tak že to je taková nižší cenová hranice pro todle auto :wink:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bazkhdtnxird

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ba23gvxejnvn

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bbuwdzugdpum

matt

Příspěvek od matt »

jinak tady se jedna e30tka v kombajnu prodava

viewtopic.php?t=57923
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

zalezi co chces...e30 neni zrovna nejak prostorny kombik...do e34 uz neco nalozis.... pokud to chces jako druhy,pohodlny auto,tak bych sel do e34....nedavno jsem e34 touring schanel a diesla nevyhledaval -vyssi cena, nic moc spotreba, spoustu veci na podelani... koupil jsem 525iAt s vanosem a automatem (moje podminky) a jsem nadmiru spokojen - spotreba na dalky kolem 8,5l dlouhodoby prumer mam 11,5 a to mam 90% jizd couracky po meste....

jinak kamarad prodava 525i touring rv92,klima,velky sibr,tazny,ABS,BC,anatomy atd. chce za nej cca. 55 000,- a za ty prachy mi prijde dobrej...
R6 twin turbo + V10 + V12

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

V12b to zni zajimave! Bylo by podrobnejsi info a nejake foto? Nevite nekdo, jak je to s predelanim na plyn?
Japonci na konci

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

foto zkusim zajistit...jinak jake podrobnejsi info bys rad? Je to zelena metla, co me v tom vezl, tak nic nebouchalo,vsechno je funkcni -teda klimou si nejsem jist, neni to dokopany, tazny je origo sundavaci, vybava je fakt dost dobra.....z "chyb" bych rekl snad jen chybejici predni mlhovky a klasicky drbla sedacka,

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

oki, skus pozjistovat, hlavne nejaky aktual foto (i interier) a odkud ten kamos je? Dalo by se na to podivat? Projizdel by to nekdo jinej, ja ted nejak nemuzu na nohy :lol:
Japonci na konci

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

je od K.Varu....projet to a podivat se by nebyl urcite zadny problem....foto zkusim behem vikendu

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Uf! KV je celkem z ruky, takze by to opravdu musel byt super kousek :oops:
Japonci na konci

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPG :? Stejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Čéče já třeba plyn docela chápu, ale u větších obsahů, vem si třeba já nevim 540i, 750i, nebo i 535i, třeba s tou 540i budeš jezdit tak dejme tomu za 15plynu, když to převedeš na prachy, je to baj voko jako za 7,5l benzínu a to je na denní ježdění super ne :D

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

MHD pro me nehrozi... Sem rad ze se nejak dosmajdam do auta :-(

LPG me celkem laka, bo najedu cca 2000 mesicne, takze rozhodne vyrazne usetrim... Pokud nebude LPG tak urcite naftu... Proste uz mam dost rozezranejch maloobjemovejch benzinu, ktery jezdi za 9 na 100 :-)

Nafta by me taky nevadila :-)
Japonci na konci

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pokud chceš prostor bež do petky, pokud chceš trošku živejsí auto ( na ukor prostoru ) jdi do trojky.. mám ted trojku 2,5 v plynu a jsem spokojenej pořáízena za hubicku ( temeř polovina toho co chces investovat ty ) vzhledove nic moc ( otlučená od kaminku, poškrábaná ) al enezrezlá, byla s novýma gumama, tlumiema a po kompletní repasy přední nápravy.

To auto s emi absolutne nelíbí zvenku ani zevnitř, ale jsem spokojen s nízkými provozními náklady, relativní "dravostí" :lol: ( ber to prosti 115PS mondeu :D ) , a velice nízkými provozními náklady ( 5,7-6,2l benálu na 100km v přepočtu ) a to nejezdím klobouka ( dálnice 150-190km/h okrsky 90-150 ).

nepotřebuju do to ho naložit x-vecí na to mám mondeo ) ale když s esloží sedačky dá se v tom dobře zašukat, a gauc v tom také odvezu :)

motor jinej koupím za 5tis ( v chodu ), plechařina za hubicku na každém vrakáči..
nejsou an to tak levné díly jako na japonce ( nové ) ale i tak to není nijak závratné ( veř mi že vím kde nakupovat :D )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

Goldies píše:Uf! KV je celkem z ruky, takze by to opravdu musel byt super kousek :oops:
mno dyt to je nakych 350km...... :?

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Idaho: No ja bych tadeji 5ku, nejak sem se pro ni nadchl :-) Jinak dilu a motoru se taky nebojim :-) Taky vim kde nakupovat :-)

V12: Jo, az tak strasny to vlastne neni :-) Tak sezen fotky :-)
Japonci na konci

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

T-O-M píše:Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPG :? Stejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.
já bych v te filcec neuodvezl nic :D - respektive za ní :) když chce nekdo kompromis kdy s evyblbne a zároven jede za levno tak je to dobrej tip, plyn jsme enchal seřídit na optimální provoz ( že to jede trosku huř n abenál ) a na dálnici mne málokdo predjede, užívám si vytáčené sportovní jízdy a nzrujnuje mi to šrajtofli ..

pro bežného řidiče je to fakt uspora o nicem, ber to tak že já jezdím hodne ( cca 2,5-3,5tis km / týdne ) a ta uspora na palivu je sakra veliká.
v přepoctu jedu klolem 6ti litru. ted jsem se vrátil po dvou dnech najeto cca 1000km s vlekem po dálnicích trychlostí mezi 130a 150km /h za ( na vleku náklad cca 400kg takže nic moc ale je to zaplachtovanej takže odpor jako kráva ) a prumer pri cene benálu 29kč/l mi delal 8,5l/100 což mi při stejném stylu jízdy neudelá žádné auto .
co se týče uspory - posrat se to muže stejne at je to plyn nebo bez plynu, ale pokud v takovýmhle kalupu máš jezdit v prumeru za 10-12litru nebo za 6-7,5l na sto tak je to rozdíl jako kráva, takže já potenciál v tom plynu vidím dobrej, dalsí motor budud stavet opacne než se staví ted - primárne na plyn, vysookotanový benzín bude jako rezervní
palivo na dojetí..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

biker

Příspěvek od biker »

u me jaro 525iAT :D :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

:) dnes bych už asi taky sel do 5tky -525 nebo 530 ale v te dobe nebyla žádná v te cenové relaci dostupná :(

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Idaho píše:
T-O-M píše:Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPG :? Stejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.
já bych v te filcec neuodvezl nic :D - respektive za ní :) když chce nekdo kompromis kdy s evyblbne a zároven jede za levno tak je to dobrej tip, plyn jsme enchal seřídit na optimální provoz ( že to jede trosku huř n abenál ) a na dálnici mne málokdo predjede, užívám si vytáčené sportovní jízdy a nzrujnuje mi to šrajtofli ..

pro bežného řidiče je to fakt uspora o nicem, ber to tak že já jezdím hodne ( cca 2,5-3,5tis km / týdne ) a ta uspora na palivu je sakra veliká.
v přepoctu jedu klolem 6ti litru. ted jsem se vrátil po dvou dnech najeto cca 1000km s vlekem po dálnicích trychlostí mezi 130a 150km /h za ( na vleku náklad cca 400kg takže nic moc ale je to zaplachtovanej takže odpor jako kráva ) a prumer pri cene benálu 29kč/l mi delal 8,5l/100 což mi při stejném stylu jízdy neudelá žádné auto .
co se týče uspory - posrat se to muže stejne at je to plyn nebo bez plynu, ale pokud v takovýmhle kalupu máš jezdit v prumeru za 10-12litru nebo za 6-7,5l na sto tak je to rozdíl jako kráva, takže já potenciál v tom plynu vidím dobrej, dalsí motor budud stavet opacne než se staví ted - primárne na plyn, vysookotanový benzín bude jako rezervní
palivo na dojetí..
líp bych to neřekl, máš opravdu velice dobrou kombinaci 8) takovádle kombinace by mi taky vůbec nevadila :)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

biker

Příspěvek od biker »

Idaho píše::) dnes bych už asi taky sel do 5tky -525 nebo 530 ale v te dobe nebyla žádná v te cenové relaci dostupná :(
tak 530 v e34 touru je v8 a ta mi nebyla tak uplne doporucena kul ispotrebe a memu ucelu(karavan) v sedanu m30 3.0 je

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

biker píše:
Idaho píše::) dnes bych už asi taky sel do 5tky -525 nebo 530 ale v te dobe nebyla žádná v te cenové relaci dostupná :(
tak 530 v e34 touru je v8 a ta mi nebyla tak uplne doporucena kul ispotrebe a memu ucelu(karavan) v sedanu m30 3.0 je
no pokud je to jen spotřeba je to pro mé učely ideální auto, potřebuju trakové co má vysokou "papírovou " spotřebu a dá s eza plyn jet realitivne dobře - danové ulevy :)

blbe se prosazuje megane coupe 1,6 s papírovou spotřebou kolem 6ti litru že má jako firemní vuz dlouhodobou spotřebu 18-20l/100 :lol:
Naposledy upravil(a) Idaho dne 07 říj 2007 22:47, celkem upraveno 1 x.

HansE34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HansE34 »

za 75000 nechám svou E34ku :lol:
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic

Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

tak foto toho bawa.... kontakt na nej ti v pripade zajmu poslu

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

V12: Vypada dobre, kontakt poslat muzes a jak dostanu penizky od pojistovny, tak se mu ozvu, ale at se na me nijak nevaze, pokud ho proda, tak ho proda...
Japonci na konci

vectrak

Příspěvek od vectrak »

Goldies píše:Takze se pomalu blizi cas, kdy mi pojistovna proplati motorku a snad aji skodu na zdravi. A ja si rekl, ze dalsi motorku uz ne. Napadlo me, ze ke kabriu by se mi hodil nejakej kombik a laka me nahon na zadek.

Co bych taky uprednostnoval je LPG nebo Diesel. Jak na tom jsou takhle stary BMW (predpokladam tak 91 rv.) s motorama a vubec jak na tom takhle stary BMW jsou a daji se sehnat s LPG?

popripade, nevite o nejakem zajimavem kousku na prodej?

mrkni na tohle..

r.v. 96 e36 combi 2,5 tds xenony,tempomat atd...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5918520

Petr

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

no nevím LPG ti bude jezdit levneji než nafta a vetsina "obyčejných " mechaniku s evyzná více v benzínu než v nafte, také si myslím ( odle mých dosavadních zkušeností ) že udržba benzínu jepořád lkevnejší než udržba nafty ( i benzinu vč LPG ).
také preplnovaný motor bude jeste více náchylejší na to jak s eo nej staral předchoz éímajitel - u složitejších systému je vždy větší šance že s eneco posere, takže to vidím tak že pokud to zkombinuji s x-majitely a x- kilometry pořáda NA benzín má vetší pravdepodobnost být méne náchylný na poruchy než přeplnovaná nafta - čiste muj názor.. :)

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

325tds neni špatnej motor, ale může jim velice snadno být pokud se někdo k němu špatně choval
u nás bych "dvakrát měřil" než koupil E36ku, najít hezkou je jako hledání pověstné jehly....
mimo jiné přikláním se k benzínové teorii jednoduchosti viz výše

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

petr: JJ o tehle vim, uz me na ni upozornoval kamos... Hned jak budou finance, tak se na ni jdu podivat :-)
Japonci na konci

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“