BMW combi cca 70tis?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
BMW combi cca 70tis?
Takze se pomalu blizi cas, kdy mi pojistovna proplati motorku a snad aji skodu na zdravi. A ja si rekl, ze dalsi motorku uz ne. Napadlo me, ze ke kabriu by se mi hodil nejakej kombik a laka me nahon na zadek.
Co bych taky uprednostnoval je LPG nebo Diesel. Jak na tom jsou takhle stary BMW (predpokladam tak 91 rv.) s motorama a vubec jak na tom takhle stary BMW jsou a daji se sehnat s LPG?
popripade, nevite o nejakem zajimavem kousku na prodej?
Co bych taky uprednostnoval je LPG nebo Diesel. Jak na tom jsou takhle stary BMW (predpokladam tak 91 rv.) s motorama a vubec jak na tom takhle stary BMW jsou a daji se sehnat s LPG?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
No první bych si asi rozmyslel jestli chceš E30 touring a nebo E34 touring ( 3ka, nebo 5ka )
Jinak diselový motory v E30 324TD ( bez turba se snad do touringů ani nedávali ) a v E34 525TD a TDS. S plynem se taky dá občas něco sehnat, ale chce to koukat no, osobně bych šel spíš asi do tý E34, ale zase za tydle peníze bude ta E30 v hezčim stavu
Jinak diselový motory v E30 324TD ( bez turba se snad do touringů ani nedávali ) a v E34 525TD a TDS. S plynem se taky dá občas něco sehnat, ale chce to koukat no, osobně bych šel spíš asi do tý E34, ale zase za tydle peníze bude ta E30 v hezčim stavu

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: BMW combi cca 70tis?
hmmm nad tim sem nepremyslel, jestli 5ku nebo 3ku... 5ka bude asi pohodlnejsi ze? A vetsi, coz by se mi libilo 
Nevadila by mi koroze kastle (vyvareni neni problem) spis at je to technicky aspon trochu OK

Nevadila by mi koroze kastle (vyvareni neni problem) spis at je to technicky aspon trochu OK

Japonci na konci
No ta 5ka bude rozhodně větší a pohodlnější
Za ty peníze zase ale nečekej žádnej zázrak, ber to tak že to je taková nižší cenová hranice pro todle auto
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bazkhdtnxird
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ba23gvxejnvn
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bbuwdzugdpum

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bazkhdtnxird
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=ba23gvxejnvn
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bbuwdzugdpum
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
zalezi co chces...e30 neni zrovna nejak prostorny kombik...do e34 uz neco nalozis.... pokud to chces jako druhy,pohodlny auto,tak bych sel do e34....nedavno jsem e34 touring schanel a diesla nevyhledaval -vyssi cena, nic moc spotreba, spoustu veci na podelani... koupil jsem 525iAt s vanosem a automatem (moje podminky) a jsem nadmiru spokojen - spotreba na dalky kolem 8,5l dlouhodoby prumer mam 11,5 a to mam 90% jizd couracky po meste....
jinak kamarad prodava 525i touring rv92,klima,velky sibr,tazny,ABS,BC,anatomy atd. chce za nej cca. 55 000,- a za ty prachy mi prijde dobrej...
jinak kamarad prodava 525i touring rv92,klima,velky sibr,tazny,ABS,BC,anatomy atd. chce za nej cca. 55 000,- a za ty prachy mi prijde dobrej...
R6 twin turbo + V10 + V12
V12b to zni zajimave! Bylo by podrobnejsi info a nejake foto? Nevite nekdo, jak je to s predelanim na plyn?
Japonci na konci
foto zkusim zajistit...jinak jake podrobnejsi info bys rad? Je to zelena metla, co me v tom vezl, tak nic nebouchalo,vsechno je funkcni -teda klimou si nejsem jist, neni to dokopany, tazny je origo sundavaci, vybava je fakt dost dobra.....z "chyb" bych rekl snad jen chybejici predni mlhovky a klasicky drbla sedacka,
oki, skus pozjistovat, hlavne nejaky aktual foto (i interier) a odkud ten kamos je? Dalo by se na to podivat? Projizdel by to nekdo jinej, ja ted nejak nemuzu na nohy 

Japonci na konci
je od K.Varu....projet to a podivat se by nebyl urcite zadny problem....foto zkusim behem vikendu
Uf! KV je celkem z ruky, takze by to opravdu musel byt super kousek 

Japonci na konci
Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPG
Stejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.

Čéče já třeba plyn docela chápu, ale u větších obsahů, vem si třeba já nevim 540i, 750i, nebo i 535i, třeba s tou 540i budeš jezdit tak dejme tomu za 15plynu, když to převedeš na prachy, je to baj voko jako za 7,5l benzínu a to je na denní ježdění super ne 

MHD pro me nehrozi... Sem rad ze se nejak dosmajdam do auta 
LPG me celkem laka, bo najedu cca 2000 mesicne, takze rozhodne vyrazne usetrim... Pokud nebude LPG tak urcite naftu... Proste uz mam dost rozezranejch maloobjemovejch benzinu, ktery jezdi za 9 na 100
Nafta by me taky nevadila

LPG me celkem laka, bo najedu cca 2000 mesicne, takze rozhodne vyrazne usetrim... Pokud nebude LPG tak urcite naftu... Proste uz mam dost rozezranejch maloobjemovejch benzinu, ktery jezdi za 9 na 100

Nafta by me taky nevadila

Japonci na konci
pokud chceš prostor bež do petky, pokud chceš trošku živejsí auto ( na ukor prostoru ) jdi do trojky.. mám ted trojku 2,5 v plynu a jsem spokojenej pořáízena za hubicku ( temeř polovina toho co chces investovat ty ) vzhledove nic moc ( otlučená od kaminku, poškrábaná ) al enezrezlá, byla s novýma gumama, tlumiema a po kompletní repasy přední nápravy.
To auto s emi absolutne nelíbí zvenku ani zevnitř, ale jsem spokojen s nízkými provozními náklady, relativní "dravostí"
( ber to prosti 115PS mondeu
) , a velice nízkými provozními náklady ( 5,7-6,2l benálu na 100km v přepočtu ) a to nejezdím klobouka ( dálnice 150-190km/h okrsky 90-150 ).
nepotřebuju do to ho naložit x-vecí na to mám mondeo ) ale když s esloží sedačky dá se v tom dobře zašukat, a gauc v tom také odvezu
motor jinej koupím za 5tis ( v chodu ), plechařina za hubicku na každém vrakáči..
nejsou an to tak levné díly jako na japonce ( nové ) ale i tak to není nijak závratné ( veř mi že vím kde nakupovat
)
To auto s emi absolutne nelíbí zvenku ani zevnitř, ale jsem spokojen s nízkými provozními náklady, relativní "dravostí"

nepotřebuju do to ho naložit x-vecí na to mám mondeo ) ale když s esloží sedačky dá se v tom dobře zašukat, a gauc v tom také odvezu

motor jinej koupím za 5tis ( v chodu ), plechařina za hubicku na každém vrakáči..
nejsou an to tak levné díly jako na japonce ( nové ) ale i tak to není nijak závratné ( veř mi že vím kde nakupovat

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
mno dyt to je nakych 350km......Goldies píše:Uf! KV je celkem z ruky, takze by to opravdu musel byt super kousek

Idaho: No ja bych tadeji 5ku, nejak sem se pro ni nadchl
Jinak dilu a motoru se taky nebojim
Taky vim kde nakupovat 
V12: Jo, az tak strasny to vlastne neni
Tak sezen fotky 

V12: Jo, az tak strasny to vlastne neni

Japonci na konci
já bych v te filcec neuodvezl nicT-O-M píše:Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPGStejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.

pro bežného řidiče je to fakt uspora o nicem, ber to tak že já jezdím hodne ( cca 2,5-3,5tis km / týdne ) a ta uspora na palivu je sakra veliká.
v přepoctu jedu klolem 6ti litru. ted jsem se vrátil po dvou dnech najeto cca 1000km s vlekem po dálnicích trychlostí mezi 130a 150km /h za ( na vleku náklad cca 400kg takže nic moc ale je to zaplachtovanej takže odpor jako kráva ) a prumer pri cene benálu 29kč/l mi delal 8,5l/100 což mi při stejném stylu jízdy neudelá žádné auto .
co se týče uspory - posrat se to muže stejne at je to plyn nebo bez plynu, ale pokud v takovýmhle kalupu máš jezdit v prumeru za 10-12litru nebo za 6-7,5l na sto tak je to rozdíl jako kráva, takže já potenciál v tom plynu vidím dobrej, dalsí motor budud stavet opacne než se staví ted - primárne na plyn, vysookotanový benzín bude jako rezervní
palivo na dojetí..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

líp bych to neřekl, máš opravdu velice dobrou kombinaciIdaho píše:já bych v te filcec neuodvezl nicT-O-M píše:Tak trochu nechápu co maj všichni na tom LPGStejně je to ojetina, na který se může ledacos podělat a člověk do toho bude muset investovat, takže ve výsledku ty peníze člověk utratí stejně. Pokud bych chtěl tak moc ukrutně ušetřit, tak si koupim Filcku v kombajnu s 1.3kou a né BMW 2.5 a ušetřim na povinnym, gumách, benzinu i dílech a pokud by i to bylo málo, tak potom MHD rulezzz, bye bye auto.
- respektive za ní
když chce nekdo kompromis kdy s evyblbne a zároven jede za levno tak je to dobrej tip, plyn jsme enchal seřídit na optimální provoz ( že to jede trosku huř n abenál ) a na dálnici mne málokdo predjede, užívám si vytáčené sportovní jízdy a nzrujnuje mi to šrajtofli ..
pro bežného řidiče je to fakt uspora o nicem, ber to tak že já jezdím hodne ( cca 2,5-3,5tis km / týdne ) a ta uspora na palivu je sakra veliká.
v přepoctu jedu klolem 6ti litru. ted jsem se vrátil po dvou dnech najeto cca 1000km s vlekem po dálnicích trychlostí mezi 130a 150km /h za ( na vleku náklad cca 400kg takže nic moc ale je to zaplachtovanej takže odpor jako kráva ) a prumer pri cene benálu 29kč/l mi delal 8,5l/100 což mi při stejném stylu jízdy neudelá žádné auto .
co se týče uspory - posrat se to muže stejne at je to plyn nebo bez plynu, ale pokud v takovýmhle kalupu máš jezdit v prumeru za 10-12litru nebo za 6-7,5l na sto tak je to rozdíl jako kráva, takže já potenciál v tom plynu vidím dobrej, dalsí motor budud stavet opacne než se staví ted - primárne na plyn, vysookotanový benzín bude jako rezervní
palivo na dojetí..

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
tak 530 v e34 touru je v8 a ta mi nebyla tak uplne doporucena kul ispotrebe a memu ucelu(karavan) v sedanu m30 3.0 jeIdaho píše:dnes bych už asi taky sel do 5tky -525 nebo 530 ale v te dobe nebyla žádná v te cenové relaci dostupná
no pokud je to jen spotřeba je to pro mé učely ideální auto, potřebuju trakové co má vysokou "papírovou " spotřebu a dá s eza plyn jet realitivne dobře - danové ulevybiker píše:tak 530 v e34 touru je v8 a ta mi nebyla tak uplne doporucena kul ispotrebe a memu ucelu(karavan) v sedanu m30 3.0 jeIdaho píše:dnes bych už asi taky sel do 5tky -525 nebo 530 ale v te dobe nebyla žádná v te cenové relaci dostupná

blbe se prosazuje megane coupe 1,6 s papírovou spotřebou kolem 6ti litru že má jako firemní vuz dlouhodobou spotřebu 18-20l/100

Naposledy upravil(a) Idaho dne 07 říj 2007 22:47, celkem upraveno 1 x.
V12: Vypada dobre, kontakt poslat muzes a jak dostanu penizky od pojistovny, tak se mu ozvu, ale at se na me nijak nevaze, pokud ho proda, tak ho proda...
Japonci na konci
Goldies píše:Takze se pomalu blizi cas, kdy mi pojistovna proplati motorku a snad aji skodu na zdravi. A ja si rekl, ze dalsi motorku uz ne. Napadlo me, ze ke kabriu by se mi hodil nejakej kombik a laka me nahon na zadek.
mrkni na tohle..
r.v. 96 e36 combi 2,5 tds xenony,tempomat atd...
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=5918520
Petr
no nevím LPG ti bude jezdit levneji než nafta a vetsina "obyčejných " mechaniku s evyzná více v benzínu než v nafte, také si myslím ( odle mých dosavadních zkušeností ) že udržba benzínu jepořád lkevnejší než udržba nafty ( i benzinu vč LPG ).
také preplnovaný motor bude jeste více náchylejší na to jak s eo nej staral předchoz éímajitel - u složitejších systému je vždy větší šance že s eneco posere, takže to vidím tak že pokud to zkombinuji s x-majitely a x- kilometry pořáda NA benzín má vetší pravdepodobnost být méne náchylný na poruchy než přeplnovaná nafta - čiste muj názor..
také preplnovaný motor bude jeste více náchylejší na to jak s eo nej staral předchoz éímajitel - u složitejších systému je vždy větší šance že s eneco posere, takže to vidím tak že pokud to zkombinuji s x-majitely a x- kilometry pořáda NA benzín má vetší pravdepodobnost být méne náchylný na poruchy než přeplnovaná nafta - čiste muj názor..

petr: JJ o tehle vim, uz me na ni upozornoval kamos... Hned jak budou finance, tak se na ni jdu podivat 

Japonci na konci